- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
Bugün evde akşama kadar yemek olmaması ve benim de alışverişe gidememem vb. çeşitli durumlardan dolayı biraz sapıttı yediklerim tablom, ama yine de 1500 kalori civarında durmayı bildim. Bu da bir şey. 2100 kalori civarı normalde alabileceğim kalori.... Dolayısıyla şu durumda bile eskisinden az yemiş oluyorum, ve mantıken kilo veriyor olmam lazım....
Amacım:
birazdan güzelce kondüsyon bisikletimi çevirmek;
planlarımı yapmak; özellikle yeni bir çalışma planı...
Daha sonra işyerine ara öğün neler götürebilirim; bunları planlayıp, bunların alışverişini yapmak için annemden harçlık almalıyım:) Çalışmalarım kaldığı için üzülüyorum...Sanki hayallerimden, amaçlarımdan uzaklaşıyor gibiyim, bir yandan yakınlaşırken...
Ümit ediyorum ki artık geceleri uyuyup sabahları uyanmaya SONUNDA alıştığım için; haftaya işten geldiğimde yorgun olmam, ve Allah da bana bir güç verir ve çalışmaya devam ederim; bitiririmmmm.... Of çok istiyorum bunu!!!!!!!!!!!
Alınan Kaloriler
Toplam 1583 kalori...
Amacım:
birazdan güzelce kondüsyon bisikletimi çevirmek;
planlarımı yapmak; özellikle yeni bir çalışma planı...
Daha sonra işyerine ara öğün neler götürebilirim; bunları planlayıp, bunların alışverişini yapmak için annemden harçlık almalıyım:) Çalışmalarım kaldığı için üzülüyorum...Sanki hayallerimden, amaçlarımdan uzaklaşıyor gibiyim, bir yandan yakınlaşırken...
Ümit ediyorum ki artık geceleri uyuyup sabahları uyanmaya SONUNDA alıştığım için; haftaya işten geldiğimde yorgun olmam, ve Allah da bana bir güç verir ve çalışmaya devam ederim; bitiririmmmm.... Of çok istiyorum bunu!!!!!!!!!!!
Alınan Kaloriler
- 1.00 x 1 Adet Susamlı Simit 237 kcal (Getir)
- 1.00 x 1 Adet (60gr) Peynirli Poğaça 187 kcal (Getir)
- 10.00 x 1 Dilim (150gr) Karpuz 460 kcal (Getir)
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası 160 kcal (Getir)
- 1.00 x 1 Porsiyon Izgara Tavuk Şiş 200 kcal (Getir)
- 0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı 145 kcal (Getir)
- 1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran 76 kcal (Getir)
- 0.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri 118 kcal (Getir)
Toplam 1583 kalori...