• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Bugün evde akşama kadar yemek olmaması ve benim de alışverişe gidememem vb. çeşitli durumlardan dolayı biraz sapıttı yediklerim tablom, ama yine de 1500 kalori civarında durmayı bildim. Bu da bir şey. 2100 kalori civarı normalde alabileceğim kalori.... Dolayısıyla şu durumda bile eskisinden az yemiş oluyorum, ve mantıken kilo veriyor olmam lazım....

Amacım:
birazdan güzelce kondüsyon bisikletimi çevirmek;
planlarımı yapmak; özellikle yeni bir çalışma planı...

Daha sonra işyerine ara öğün neler götürebilirim; bunları planlayıp, bunların alışverişini yapmak için annemden harçlık almalıyım:) Çalışmalarım kaldığı için üzülüyorum...Sanki hayallerimden, amaçlarımdan uzaklaşıyor gibiyim, bir yandan yakınlaşırken...

Ümit ediyorum ki artık geceleri uyuyup sabahları uyanmaya SONUNDA alıştığım için; haftaya işten geldiğimde yorgun olmam, ve Allah da bana bir güç verir ve çalışmaya devam ederim; bitiririmmmm.... Of çok istiyorum bunu!!!!!!!!!!!

Alınan Kaloriler

• 1.00 x 1 Adet Susamlı Simit 237 kcal (Getir)
  • 1.00 x 1 Adet (60gr) Peynirli Poğaça 187 kcal (Getir)
  • 10.00 x 1 Dilim (150gr) Karpuz 460 kcal (Getir)
  • 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası 160 kcal (Getir)
  • 1.00 x 1 Porsiyon Izgara Tavuk Şiş 200 kcal (Getir)
  • 0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı 145 kcal (Getir)
  • 1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran 76 kcal (Getir)
  • 0.50 x 1 Adet (100gr) Pide / Lavaş / Bazlama Çeşitleri 118 kcal (Getir)

Toplam 1583 kalori...

dontstopbelieving.jpg

Neden öyle dedin kız

Yaa inanılmaz motive ediyor.... Birlikteyken de öyleydi... Böyle heeeer sorunumu içtenlikle dinler, her türlü ihtiyacımla ilgilenir, benim önem verdiğim her detayı hatırlar, acayip moral verir filan...

Uzun uzun yazdı bana geçen gün (ve bugün de!), hedefler, ve hedeflere ulaşmak konusunda; kiloyla ilgili taa ne kadar önceden hedef koyup ertelemelerimi vs. anımsattı (o takmıyordu, öyle kilo ver illa gibi bir derdi yoktu, ama ben vermek istiyorum çünkü önceden inceydim dedikten sonra, hem de sağlıklı olduğu için hep vermemi destekledi) öyle.... Bir belgesel göndermiş doğayla ilgili, hoş bir belgesel 1 saatlik, onu izlerken bisiklet yaptım (daha önce 1 saate çıktığım hiç olmamıştı!); baktım arada "daha hızlı çevir bakalımm! hadi görelimm!" filan diye yazıyor da, çok moral oldu... :)

Yani ayrıyız... Buraya da yazmıştım, hatta yorumlarınız olmuştu; onun hayatında sorunları; önceden beraber olduğu kadından küçük bir çocuğu filan var ama, ayrıldıktan sonra bile, beni en iyi o anlıyor, en güzel o moral veriyor... Öyle garip bir duygu....

Öyle işte su'cum... Kalbimi sızlatır düşününce bazen... :)

Yaa inanılmaz motive ediyor.... Birlikteyken de öyleydi... Böyle heeeer sorunumu içtenlikle dinler, her türlü ihtiyacımla ilgilenir, benim önem verdiğim her detayı hatırlar, acayip moral verir filan...

Uzun uzun yazdı bana geçen gün (ve bugün de!), hedefler, ve hedeflere ulaşmak konusunda; kiloyla ilgili taa ne kadar önceden hedef koyup ertelemelerimi vs. anımsattı (o takmıyordu, öyle kilo ver illa gibi bir derdi yoktu, ama ben vermek istiyorum çünkü önceden inceydim dedikten sonra, hem de sağlıklı olduğu için hep vermemi destekledi) öyle.... Bir belgesel göndermiş doğayla ilgili, hoş bir belgesel 1 saatlik, onu izlerken bisiklet yaptım (daha önce 1 saate çıktığım hiç olmamıştı!); baktım arada "daha hızlı çevir bakalımm! hadi görelimm!" filan diye yazıyor da, çok moral oldu... :)

Yani ayrıyız... Buraya da yazmıştım, hatta yorumlarınız olmuştu; onun hayatında sorunları; önceden beraber olduğu kadından küçük bir çocuğu filan var ama, ayrıldıktan sonra bile, beni en iyi o anlıyor, en güzel o moral veriyor... Öyle garip bir duygu....

Öyle işte su'cum... Kalbimi sızlatır düşününce bazen... :)
Malesef bir kişi insanın kalbinde hem aşk hem acı bırakabiliyor kaderin cilvesi işte naparsın.
Spor çok iyi olmuş ama destek gelsin de nerden gelirse gelssin:)

Malesef bir kişi insanın kalbinde hem aşk hem acı bırakabiliyor kaderin cilvesi işte naparsın.
Spor çok iyi olmuş ama destek gelsin de nerden gelirse gelssin:)

Heheheh evet süper oldu. Her gün yapsam çok katkısı olur muhtemelen; çünkü 30 dk yapabiliyorum ben genelde maks., bazen de yapamayabiliyorum : (( 2'ye katlamış oldum....

İyi oldu eski erkek arkadaş müdahalesi: )))

Selaaaaaaaaaam!!!

Bugün aldığım kalori miktarını azalttım. Aşağıdaki tablodaki gibi... Ama ben o tabloya hep en kötü tahmini işliyorum; yani genelde 60 gr filan yemişsem, sanki 100 gr yemişim gibi yazılmış oluyor, tam bilemediğim için....

Ayrıca 40 dk filan yürüdüm....

Alınan Kaloriler
  • 0.50 x 1 Adet Susamlı Simit 119 kcal (Getir)
  • 4.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek 180 kcal (Getir)
  • 1.00 x 1 Adet (160gr) Dardanel Klasik Ton Balığı 308 kcal (Getir)
  • 1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Sebze Kızartması 147 kcal (Getir)
  • 1.00 x 1 Avuç (40gr) Beyaz Leblebi 145 kcal (Getir)
  • 0.50 x 100gr Çekirdeksiz Kuru Üzüm 153 kcal (Getir)
Toplam 1212 kalori...

doğru yol üstündesin canım illa sıkı bir diyetle zayıflayacaksın diye kural yok ben diyetisyene gittiğimde 1600 kalorilik diyet vermişti ayda dört kilo verirsin demişti. sonuç olarak kilo veriliyor ama biraz zaman alıyor ama kalıcı veriyorsun sporda yapıyorsun zaten sakın ümitsizliğe kapılma gidecek o kilolar

Penelope naptnn nasıl gidiyor tartıldım mı ? :) ben bazı nedenlerden ankaradayken ara vermek zorunda kalmıstm baslıcam demstm ya baslayamadm smdi dondum ve kendi evmde rahatlıkla baslayabilrm artıkk :KK5::KK9:

Penelope naptnn nasıl gidiyor tartıldım mı ? :) ben bazı nedenlerden ankaradayken ara vermek zorunda kalmıstm baslıcam demstm ya baslayamadm smdi dondum ve kendi evmde rahatlıkla baslayabilrm artıkk :KK5::KK9:

Canımmmm tekrar hoşgeldinnnn... Seni burda görmek ne güzel!!!:KK54:

Ben 1-2 defa diyetin dışına çıktım bu ara; çalışmaya başladıktan sonra yeni uyku düzeni, ve işyerinde yediklerimle, diyet dengesini oturtmaya çalışıyorum... Bir de regl yaklaşıyor sanırım vücudumda bi hassasiyet hissi; bir rahatsızlık/şişlik gibi bir his; ve dün tartıldığımda fazla çıktı.... Önceki gün, reglden ya da yorgunluktan (az uyku almışsam da çok yiyorum) karbonhidratlara saldırdım... Dengeyi oturtmaya çalışıyorum dediğim gibi.... :KK17::oops:

Bir yandan elimde bitirmem gereken çalışmalar; diğer yandan sabahtan akşama kadar iş; bir yandan evde anneannem (alzheimer; ve bazen geceleri tuvalete gidip, dönerken anneme sinirlenip bağırmaya başlıyor, uykum bölünüyor vs.) ve ek iş (özel ders gibi) bulma çabalarım; yani şimdi üzerimde çok yük var, o yüzden, stres ve her şeyin dengesi, ve bir de spora vakit ayırma ile rejim.... Umarım hepsini başarabilirim: ) Ama vazgeçmiyorum, 1-2 gün bozulsa da, sonra toparlamaya çalışıyorum... Çünkü, vazgeçen, kaybeder; anlık/günlük yenilgiler bizi durdurmamalı!!! :KK28:

Az yedim sanıyordum meğerse çok olmuş!! :((

-Dondurmayı tamamen çıkartmalıyım...

-Karpuzu azaltmalııyım!!!!

-Peyniri azaltmalıyım!!!!

Yarın daha ölçülü yemeye çalışacağım....

Alınan Kaloriler

• 0.75 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) 189 kcal (Getir)
  • 1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek 77 kcal (Getir)
  • 1.00 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 263 kcal (Getir)
  • 0.75 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen 168 kcal (Getir)
  • 6.00 x 1 Dilim (150gr) Karpuz 276 kcal (Getir)
  • 1.00 x 1 Top (50gr) Mado Kavunlu Dondurma 83 kcal (Getir)
  • 0.50 x 100gr Çekirdekli Kuru Üzüm 145 kcal (Getir)
  • 10.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 80 kcal (Getir)
Toplam 1441 kalori...

strong.jpg

Güçlenmek istiyorum... Hem bedensel, hem ruhsal olarak.... Güçlenmek, enerjimi arttırmak, hareket kabiliyetimi iyileştirmek, kendimi bir heykeltraş gibi yontmak............................

Canımmmm tekrar hoşgeldinnnn... Seni burda görmek ne güzel!!!:KK54:

Ben 1-2 defa diyetin dışına çıktım bu ara; çalışmaya başladıktan sonra yeni uyku düzeni, ve işyerinde yediklerimle, diyet dengesini oturtmaya çalışıyorum... Bir de regl yaklaşıyor sanırım vücudumda bi hassasiyet hissi; bir rahatsızlık/şişlik gibi bir his; ve dün tartıldığımda fazla çıktı.... Önceki gün, reglden ya da yorgunluktan (az uyku almışsam da çok yiyorum) karbonhidratlara saldırdım... Dengeyi oturtmaya çalışıyorum dediğim gibi.... :KK17::oops:

Bir yandan elimde bitirmem gereken çalışmalar; diğer yandan sabahtan akşama kadar iş; bir yandan evde anneannem (alzheimer; ve bazen geceleri tuvalete gidip, dönerken anneme sinirlenip bağırmaya başlıyor, uykum bölünüyor vs.) ve ek iş (özel ders gibi) bulma çabalarım; yani şimdi üzerimde çok yük var, o yüzden, stres ve her şeyin dengesi, ve bir de spora vakit ayırma ile rejim.... Umarım hepsini başarabilirim: ) Ama vazgeçmiyorum, 1-2 gün bozulsa da, sonra toparlamaya çalışıyorum... Çünkü, vazgeçen, kaybeder; anlık/günlük yenilgiler bizi durdurmamalı!!! :KK28:
Oncelikle anneannen icin cok uzuldm canım rabbm sabır versn :(
Bikac gun kacamak yapıp zaten vucudunu arada bi kandırmalısınki kilo vermen daha hızlı olsun o yuzden dert etme. Ve anladım ki cok yogun tempodasın ki bence kilonuda olumlu etkilck bu tempoo ;))

Kızlar bu arada kardesmn gittigi bale okulunda zumba dansına yazıldm bugun ilk gunumdu :)) evde yapmayla salondaki arasında daglar kadar fark varmıs. Ve 1 saat boyunca hic dinlenmeden hoplaya zıplaya zumba yaptk .. cok yoruldm ama yarında gitmeyi dusunuyrm hamlamassam olmaSa cuma gunuki derse giderm artk

Kızlar bu arada kardesmn gittigi bale okulunda zumba dansına yazıldm bugun ilk gunumdu :)) evde yapmayla salondaki arasında daglar kadar fark varmıs. Ve 1 saat boyunca hic dinlenmeden hoplaya zıplaya zumba yaptk .. cok yoruldm ama yarında gitmeyi dusunuyrm hamlamassam olmaSa cuma gunuki derse giderm artk

Ooooo hayırlı olsun süpeeeer!!!

Oncelikle anneannen icin cok uzuldm canım rabbm sabır versn :KK43:
Bikac gun kacamak yapıp zaten vucudunu arada bi kandırmalısınki kilo vermen daha hızlı olsun o yuzden dert etme. Ve anladım ki cok yogun tempodasın ki bence kilonuda olumlu etkilck bu tempoo :KK66:)

Şu an pek kanmışa benzemiyor. Çok saf değil galiba benimki : ppp

Back