• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Perseee... Bütün gün yine uyuyup kalmışım!!!!!!!! Of!!! Yine tüm gün çalışma yapacaktım.. Evde yapmam gereken çalışmalar/spor/uyku dengesi nasıl kurulacak bilmiyorum.. : ((
Haklısın zor geliyo canım ama haftasınuda en azından 11 de kalkıp aksama kadar uyumayıp islerini halletmen gerekiyor :((

Hoşgeldin hayatım :KK15:

Sayfayı beğendiğine ve motive olduğuna çok sevindim!!!

El ele, başarmak için yürüyoruz bu yolda, benim kilom da seninkine yakın; bazen yavaş yürüyeceğiz, belki bazen durup dinlenmece olacak; bazen de hızlı yol alacağız; ama gerilemek yok; daima hedeflerimize doğru ve ileri; sağlıklı fit bir vücut için çalışacağız....En Büyük TÜRKİYE
ayy inşallah canım cok istiyorum En Büyük TÜRKİYE

Penelope_Lalilop Penelope_Lalilop tatlım nasılsın bayadır konuşmuyoruz seninle ev iş nasıl gidiyor iyisindir inşaallah

Çok iyi değilim canım yaa... Hasta oldum, nezle grip gibi bir şey... Uyku yapıyor, bir de güçten çok düşmeyeyim diye de çok az da yemiyorum... Rejim biraz askıda gibi şu an... Zaten iş temposuna alışmam biraz zaman aldı, 10 gün filan; iş dönüşü sürekli uyudum yorgunluktan, ve aşırı da aç geldiğimden, biraz yiyip uyumuş gibi oldum... Toparlanmaya çalışacağım : ((

Şekercim hani motivasyon hani güzel fotolar bak bana ilham veriyordun nerde heyecan nerdesin ...is seni çok yormaya başladı sanirim

Yaaa alıştım işe aslında artık o kadar yorgun gelmiyorum.... Yeniden kondüsyon bisikletine bile başlayabilirim ama çocuklar su savaşında beni çok ıslattı sonra hasta oldummmm şimdi hastayım onun yorgunluğu halsizliği var... Ama dönüşüm muhteşem olacak inşallah! : D

photo9-2.jpg

3 sene önce ben... Bu fotoğrafları görünce moralim bozuluyor.... Güzel bir şeyi mahvetmişim gibi geliyor; kilomdan ve vücudumdan söz ediyorum... 68 kiloyum sanırım burada... Kıyafetle gayet fit durabiliyor, fotolarda "manken gibi" çıkabiliyordum... Eski halime dönmek için o kadaaaaar çoooook yolum var ki..... Saatlerce uğraşıp yaptığı lego'su bozulan çocuk gibi hissediyorum, hevesi kaçmış ve küskün : ((((((((((

Ama küsmek yok değil mi...Yılmak yok... Bahara yine böyle, 1 sene sonrasına da bundan daha iyi olabilirim. Umut!!!! Çalışmak!!!! Kararlılık........Devam...devam...devam.....

Çok iyi değilim canım yaa... Hasta oldum, nezle grip gibi bir şey... Uyku yapıyor, bir de güçten çok düşmeyeyim diye de çok az da yemiyorum... Rejim biraz askıda gibi şu an... Zaten iş temposuna alışmam biraz zaman aldı, 10 gün filan; iş dönüşü sürekli uyudum yorgunluktan, ve aşırı da aç geldiğimden, biraz yiyip uyumuş gibi oldum... Toparlanmaya çalışacağım : ((
Canım çok geçmiş olsun yaz günü hastalığı en beteridir.
Uyumakla iyi yapmışsın vücut direncin kırılmış senin

Eki Görüntüle 1604712

3 sene önce ben... Bu fotoğrafları görünce moralim bozuluyor.... Güzel bir şeyi mahvetmişim gibi geliyor; kilomdan ve vücudumdan söz ediyorum... 68 kiloyum sanırım burada... Kıyafetle gayet fit durabiliyor, fotolarda "manken gibi" çıkabiliyordum... Eski halime dönmek için o kadaaaaar çoooook yolum var ki..... Saatlerce uğraşıp yaptığı lego'su bozulan çocuk gibi hissediyorum, hevesi kaçmış ve küskün : ((((((((((

Ama küsmek yok değil mi...Yılmak yok... Bahara yine böyle, 1 sene sonrasına da bundan daha iyi olabilirim. Umut!!!! Çalışmak!!!! Kararlılık........Devam...devam...devam.....
olacak tabi bundan daha iyisi olacak bizde şahit olacağız inşallah sen yeterki kararlılıkla devam et.

olacak tabi bundan daha iyisi olacak bizde şahit olacağız inşallah sen yeterki kararlılıkla devam et.

İçimde biraz hevesi kaçmışlık var sbedencim... Hani zaten güzel olan bir şey pat diye bozulur ve bir daha yapmak istemezsin ya, o tarz bir hevesi kaçmışlık... Tam tarif edemiyorum; sanki bir daha öyle olmaz gibi mi...Ya da zaten buna sahiptim, şimdi zaten sahip olmuş olduğum bir şey için aylarca kıçımı yırtacağım gibi miiii; bir isyankar duygu.... Hiç ince/inceye yakın olmuş olmasam daha çok hevesim olurdu sanırım????

Bana böyle bi karamsarlığımsı bir şey geldi. :// Yeniden uğraşmak istememe hali... (Ya bir daha bozulursa diye mi yoksa??)

• 2.00 x 1 Porsiyon Yaz Türlüsü 442 kcal (Sil)
  • 3.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 204 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 74 kcal (Sil)
  • 2.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek 154 kcal (Sil)
  • 4.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek 180 kcal (Sil)
  • 6.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 48 kcal (Sil)
  • 0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 132 kcal (Sil)
Toplam 1234 kalori...

-*-*-

Yarım saat yürüyüş

Back