- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
su321 napıyosun nasılsın merak ettim 55e indin mi? çok az yiyorsun gözümden kaçmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam tatlım sen 6 dilim mi ekmek yedin toplam anlamadım öyleyse çok fazla sanki. yani kalori hesabın çok iyi ama ekmek yerine daha sağlıklı birşeyler koyabilsen süper olur.Toplam 1234 kalori...
- 2.00 x 1 Porsiyon Yaz Türlüsü 442 kcal (Sil)
- 3.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 204 kcal (Sil)
- 1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 74 kcal (Sil)
- 2.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek 154 kcal (Sil)
- 4.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek 180 kcal (Sil)
- 6.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 48 kcal (Sil)
- 0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 132 kcal (Sil)
-*-*-
Yarım saat yürüyüş
iyi akşamlar kızlar
ben sabah klasik kahvaltı ettim beyaz peynir zeytin ceviz domates bir dilim ekmek
akşama doğru bir lavaşa sarılı tantuni ve ayran.
Yok yok 57 yim koruyorum ben:))))su321 napıyosun nasılsın merak ettim 55e indin mi? çok az yiyorsun gözümden kaçmıyor
kesinlikle haklısınCanım tantuni yerine tavuk şiş gibi bir şey daha iyi bir seçim olurdu sanki.... Bir de lavaşa sarılı değil de tabakta; yanına mümkünse kepek ekmeği..Onun dışında süpeeer... :)
selam tatlım sen 6 dilim mi ekmek yedin toplam anlamadım öyleyse çok fazla sanki. yani kalori hesabın çok iyi ama ekmek yerine daha sağlıklı birşeyler koyabilsen süper olur.
vereceğine inanıyorum azmin tamHayır... Kesinlikle çok uçmadın... Fazla uzatmadan söyleyeyim... Tam 102 kiloyum!!!!
vereceğine inanıyorum azmin tam
aslında ben de eski zayıf resimlerimden çıkarıp bilgisayarın yanına panoya astım. gene böyle olabilirim diyorum baktıkça. bence iyi bir motivasyon. verdikçe daha çok hevesleneceksin. 10 kilo verince vay diyeceksin. şimdi toplam ne kadar oldu?mavimli ben önceden zayıftım diye moralim bozuldu (biraz önce bilg.da bir klasörde yine ince resimlerime denk geldim de hatta önceki sayfada burada da paylaştım) ühüh, canım sıkıldı işte. bana motivasyon verir misin? :)
öyle deme. bazen olur ama topla kendini. ha bir de çok yiyenlere yanaşma bir süre iştahlıysan. ben iştahlıyım baktım yiyen var ben de yiyorum. hemen uzaklaş.Ben 3-4 gündür sallapati ilerliyorum yiyip uyumalar filan bi de hasta olunca iyice koyverdim; bugün toparladım anca. Çok kızgınım kendime niye koyuverdim! Kaka penelope piss!!! : DD
bu duygular bunu çok istediğine işaret ediyor. o yüzden bu kadar sancılı süreç. bende 105 le doğum yaptım ama 5 yil oncesi filan 60 6 yil oncesi 57 55 filandim..resimlere bakınca içim acıyor. senin gibi hissediyorum fazla detayli dusunmemeye çalışalım. zamanla zayifladikca once sagliga etkilerinin tadina varalim kiyafetler beden beden kuculdukce her birinin tadina vararak ilerleyelimİçimde biraz hevesi kaçmışlık var sbedencim... Hani zaten güzel olan bir şey pat diye bozulur ve bir daha yapmak istemezsin ya, o tarz bir hevesi kaçmışlık... Tam tarif edemiyorum; sanki bir daha öyle olmaz gibi mi...Ya da zaten buna sahiptim, şimdi zaten sahip olmuş olduğum bir şey için aylarca kıçımı yırtacağım gibi miiii; bir isyankar duygu.... Hiç ince/inceye yakın olmuş olmasam daha çok hevesim olurdu sanırım????
Bana böyle bi karamsarlığımsı bir şey geldi. :// Yeniden uğraşmak istememe hali... (Ya bir daha bozulursa diye mi yoksa??)
aslında ben de eski zayıf resimlerimden çıkarıp bilgisayarın yanına panoya astım. gene böyle olabilirim diyorum baktıkça. bence iyi bir motivasyon. verdikçe daha çok hevesleneceksin. 10 kilo verince vay diyeceksin. şimdi toplam ne kadar oldu?
iyi canım işte başlamışsın vermeye aynen devammmm
iyi canım işte başlamışsın vermeye aynen devammmm
Senin bu ekmeği azaltmamız lazım yavru kuşumTam bugün süper geçiyor derken... Eve dönüşüm gecikti; akşam yemeğine kavuşmam 8'i buldu... İnanılmaz acıkmış şekilde oturunca da sofraya yemeğin yanına ekmek(ler!!!) yedim : ((((
Geciktirmemem...ve ara öğünleri arttırmam lazım!
Alınan Kaloriler
Toplam 1671 kalori...
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası 160 kcal (Getir)
- 6.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek 462 kcal (Getir)
- 1.00 x 1 Porsiyon Karnıyarık 270 kcal (Getir)
- 0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) 126 kcal (Getir)
- 0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 132 kcal (Getir)
- 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 68 kcal (Getir)
- 0.50 x 100gr Sade Pirinç Pilavı 87 kcal (Getir)
- 0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı 145 kcal (Getir)
- 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Tavuk Sote 95 kcal (Getir)
- 7.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 56 kcal (Getir)
- 1.00 x 1 Adet (160ml) Burger King Portakal Suyu 70 kcal (Getir)