- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
-
İnss superdir
Desene aksama iyi bi spor seni bekliyocanım
Haklısın zor geliyo canım ama haftasınuda en azından 11 de kalkıp aksama kadar uyumayıp islerini halletmen gerekiyorPerseee... Bütün gün yine uyuyup kalmışım!!!!!!!! Of!!! Yine tüm gün çalışma yapacaktım.. Evde yapmam gereken çalışmalar/spor/uyku dengesi nasıl kurulacak bilmiyorum.. : ((
ayy inşallah canım cok istiyorumHoşgeldin hayatım
Sayfayı beğendiğine ve motive olduğuna çok sevindim!!!
El ele, başarmak için yürüyoruz bu yolda, benim kilom da seninkine yakın; bazen yavaş yürüyeceğiz, belki bazen durup dinlenmece olacak; bazen de hızlı yol alacağız; ama gerilemek yok; daima hedeflerimize doğru ve ileri; sağlıklı fit bir vücut için çalışacağız....
amin inşallah canım hep beraber senin zumba ne kadar sürüyor iyi kalori yaktırıyorHadi hayırlı olsuunn :) bakalım tez zamanda verirsn ins.. :)
20 dk 200 kalori var youtubede yaz çıkar baya işe yarıyo her tarafım su oluyo terden :)amin inşallah canım hep beraber senin zumba ne kadar sürüyor iyi kalori yaktırıyorönereceğiniz video varmı
hmm teşekkür ederim bakarım eve dönünce20 dk 200 kalori var youtubede yaz çıkar baya işe yarıyo her tarafım su oluyo terden :)
1 saat suruyor canım bide ordan eve yuruyorm :)amin inşallah canım hep beraber senin zumba ne kadar sürüyor iyi kalori yaktırıyorönereceğiniz video varmı
Ooo süper1 saat suruyor canım bide ordan eve yuruyorm :)
Penelope_Lalilop tatlım nasılsın bayadır konuşmuyoruz seninle ev iş nasıl gidiyor iyisindir inşaallah
Şekercim hani motivasyon hani güzel fotolar bak bana ilham veriyordun nerde heyecan nerdesin ...is seni çok yormaya başladı sanirim
Canım çok geçmiş olsun yaz günü hastalığı en beteridir.Çok iyi değilim canım yaa... Hasta oldum, nezle grip gibi bir şey... Uyku yapıyor, bir de güçten çok düşmeyeyim diye de çok az da yemiyorum... Rejim biraz askıda gibi şu an... Zaten iş temposuna alışmam biraz zaman aldı, 10 gün filan; iş dönüşü sürekli uyudum yorgunluktan, ve aşırı da aç geldiğimden, biraz yiyip uyumuş gibi oldum... Toparlanmaya çalışacağım : ((
Canım çok geçmiş olsun yaz günü hastalığı en beteridir.
Uyumakla iyi yapmışsın vücut direncin kırılmış senin
Hee işte ondan olmuş. Yaz da olsa ne kadar sıcak da olsa dikkat etmek gerekiyorSu savaşında çocuklar ıslattılar... Sonra üstümde kurudu. :))
olacak tabi bundan daha iyisi olacak bizde şahit olacağız inşallah sen yeterki kararlılıkla devam et.Eki Görüntüle 1604712
3 sene önce ben... Bu fotoğrafları görünce moralim bozuluyor.... Güzel bir şeyi mahvetmişim gibi geliyor; kilomdan ve vücudumdan söz ediyorum... 68 kiloyum sanırım burada... Kıyafetle gayet fit durabiliyor, fotolarda "manken gibi" çıkabiliyordum... Eski halime dönmek için o kadaaaaar çoooook yolum var ki..... Saatlerce uğraşıp yaptığı lego'su bozulan çocuk gibi hissediyorum, hevesi kaçmış ve küskün : ((((((((((
Ama küsmek yok değil mi...Yılmak yok... Bahara yine böyle, 1 sene sonrasına da bundan daha iyi olabilirim. Umut!!!! Çalışmak!!!! Kararlılık........Devam...devam...devam.....
olacak tabi bundan daha iyisi olacak bizde şahit olacağız inşallah sen yeterki kararlılıkla devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?