- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
-
Neden öyle dedin kız1 saat de kondüsyon bisikleti çevirdimmmmmmm....
(Açıkçası eski erkek arkadaşımın sayesinde... :))
Neden öyle dedin kız
Malesef bir kişi insanın kalbinde hem aşk hem acı bırakabiliyor kaderin cilvesi işte naparsın.Yaa inanılmaz motive ediyor.... Birlikteyken de öyleydi... Böyle heeeer sorunumu içtenlikle dinler, her türlü ihtiyacımla ilgilenir, benim önem verdiğim her detayı hatırlar, acayip moral verir filan...
Uzun uzun yazdı bana geçen gün (ve bugün de!), hedefler, ve hedeflere ulaşmak konusunda; kiloyla ilgili taa ne kadar önceden hedef koyup ertelemelerimi vs. anımsattı (o takmıyordu, öyle kilo ver illa gibi bir derdi yoktu, ama ben vermek istiyorum çünkü önceden inceydim dedikten sonra, hem de sağlıklı olduğu için hep vermemi destekledi) öyle.... Bir belgesel göndermiş doğayla ilgili, hoş bir belgesel 1 saatlik, onu izlerken bisiklet yaptım (daha önce 1 saate çıktığım hiç olmamıştı!); baktım arada "daha hızlı çevir bakalımm! hadi görelimm!" filan diye yazıyor da, çok moral oldu... :)
Yani ayrıyız... Buraya da yazmıştım, hatta yorumlarınız olmuştu; onun hayatında sorunları; önceden beraber olduğu kadından küçük bir çocuğu filan var ama, ayrıldıktan sonra bile, beni en iyi o anlıyor, en güzel o moral veriyor... Öyle garip bir duygu....
Öyle işte su'cum... Kalbimi sızlatır düşününce bazen... :)
Malesef bir kişi insanın kalbinde hem aşk hem acı bırakabiliyor kaderin cilvesi işte naparsın.
Spor çok iyi olmuş ama destek gelsin de nerden gelirse gelssin:)
Penelope naptnn nasıl gidiyor tartıldım mı ? :) ben bazı nedenlerden ankaradayken ara vermek zorunda kalmıstm baslıcam demstm ya baslayamadm smdi dondum ve kendi evmde rahatlıkla baslayabilrm artıkk
Oncelikle anneannen icin cok uzuldm canım rabbm sabır versnCanımmmm tekrar hoşgeldinnnn... Seni burda görmek ne güzel!!!
Ben 1-2 defa diyetin dışına çıktım bu ara; çalışmaya başladıktan sonra yeni uyku düzeni, ve işyerinde yediklerimle, diyet dengesini oturtmaya çalışıyorum... Bir de regl yaklaşıyor sanırım vücudumda bi hassasiyet hissi; bir rahatsızlık/şişlik gibi bir his; ve dün tartıldığımda fazla çıktı.... Önceki gün, reglden ya da yorgunluktan (az uyku almışsam da çok yiyorum) karbonhidratlara saldırdım... Dengeyi oturtmaya çalışıyorum dediğim gibi....
Bir yandan elimde bitirmem gereken çalışmalar; diğer yandan sabahtan akşama kadar iş; bir yandan evde anneannem (alzheimer; ve bazen geceleri tuvalete gidip, dönerken anneme sinirlenip bağırmaya başlıyor, uykum bölünüyor vs.) ve ek iş (özel ders gibi) bulma çabalarım; yani şimdi üzerimde çok yük var, o yüzden, stres ve her şeyin dengesi, ve bir de spora vakit ayırma ile rejim.... Umarım hepsini başarabilirim: ) Ama vazgeçmiyorum, 1-2 gün bozulsa da, sonra toparlamaya çalışıyorum... Çünkü, vazgeçen, kaybeder; anlık/günlük yenilgiler bizi durdurmamalı!!!
Kızlar bu arada kardesmn gittigi bale okulunda zumba dansına yazıldm bugun ilk gunumdu :)) evde yapmayla salondaki arasında daglar kadar fark varmıs. Ve 1 saat boyunca hic dinlenmeden hoplaya zıplaya zumba yaptk .. cok yoruldm ama yarında gitmeyi dusunuyrm hamlamassam olmaSa cuma gunuki derse giderm artk
Oncelikle anneannen icin cok uzuldm canım rabbm sabır versn
Bikac gun kacamak yapıp zaten vucudunu arada bi kandırmalısınki kilo vermen daha hızlı olsun o yuzden dert etme. Ve anladım ki cok yogun tempodasın ki bence kilonuda olumlu etkilck bu tempoo)
Kanar kanar meral etme reglden sonra bi bakmıssn 97lerdesnŞu an pek kanmışa benzemiyor. Çok saf değil galiba benimki : ppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?