• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Çalışırken zor oluyor ben de zorlanıyorum . Haftasonu tıkır tıkır giderken hafta ici sıkıntı oluyor ama sakın unutma biz hep çalışacağız bu nedenle ona göre bir beslenmen olmalı bu senin hayatın olacak. Ben çantama çiğ badem ve kuru elma koydum 10.30 da 10 badem bir avuç kuru elma yiyorum bu öğlen e kötü seçim yapmamı engelliyor. Aynısını saat 3 de de yapıyorum bi de ben işten çok geç çıkıyorum aksami da hafif yemeye çalışıyorum. Hayatım boyunca böyle yapacağım. Çünkü ben tekrar kilo almak için zayıflamiyorum. Hayatım boyunca bu kiloya bidaha çıkmak istemiyorum.

Çalışırken zor oluyor ben de zorlanıyorum . Haftasonu tıkır tıkır giderken hafta ici sıkıntı oluyor ama sakın unutma biz hep çalışacağız bu nedenle ona göre bir beslenmen olmalı bu senin hayatın olacak. Ben çantama çiğ badem ve kuru elma koydum 10.30 da 10 badem bir avuç kuru elma yiyorum bu öğlen e kötü seçim yapmamı engelliyor. Aynısını saat 3 de de yapıyorum bi de ben işten çok geç çıkıyorum aksami da hafif yemeye çalışıyorum. Hayatım boyunca böyle yapacağım. Çünkü ben tekrar kilo almak için zayıflamiyorum. Hayatım boyunca bu kiloya bidaha çıkmak istemiyorum.

Doğru söylüyorsun hayatım...

O zaman 2 seferlik ara öğün hazırlığı yapmak lazım her gün: Bir sabah, bir de öğleden sonrası için.

Neler olabilir:

-Şeftali ve badem
-Kayısı ve badem
-Elma ve badem
-Herhangi meyve ve diyet bisküvisi
-Herhangi meyve ve leblebi
-Diyet bisküvisi ve ayran...

Aklıma başka bir şey gelmedi?

Doğru söylüyorsun hayatım...

O zaman 2 seferlik ara öğün hazırlığı yapmak lazım her gün: Bir sabah, bir de öğleden sonrası için.

Neler olabilir:

-Şeftali ve badem
-Kayısı ve badem
-Elma ve badem
-Herhangi meyve ve diyet bisküvisi
-Herhangi meyve ve leblebi
-Diyet bisküvisi ve ayran...

Aklıma başka bir şey gelmedi?
Fındık ceviz de olur tost olur ayran la galeta ayran yarım paket diet bisküvi sütlü Nescafe herseyden olur 250 kalorili geçemeyeceğim calis

Kızlar selamlaaar!

98.2 tartıldım bugün yine.... Bi şişlik de fark ediyorum... Acaba regl mi yaklaşıyor yine... (Akıllı telefonum kırılalı beri bihaberim regl zamanlarımdan:)) Son zamanlarda çok sıkı diyet yapamadım yine de boyuma kiloma yaşıma göre normalde almam gereken kaloriden az aldım (2100 alabilecekken, 1500 civarı) ama hiç oynamamış tartıda...

-*-*-

Bugün kötü bir şey oldu... Çok açtım evde ekmek kalmamıştı ve annem önüme simit ile poğaça koyuverdi ben de dayanamadım yiyiverdim!!!

Sonra da karpuz yedim 4-5 dilim falan...

-*-*-*-
Bugün ev günüm... Evde tembellik günüm... Dün de arkadaşlarımla buluşmuştum. Çalışma programım hiç iyi gitmiyor yani....

Evde sürekli bağırışma... Anneannem alzheimer, bu yüzden devamlı anneme bağırıyor, hep bir stres... Param olmadığı için de gidip cafe'de çalışamadım; evdeyim mecburen... : (

-*-*-*-
Allah'ım bana dileklerimi gerçekleştirmek için güç ver, sabır ver.....

succeed.jpg

succeed2.jpg

Allah yardım etsin çok zor hastalıktır. Çok acken açan kadar yiyip 20 dakika bekle bu simit de olur poğaça. Ama avuç kadar unutma . 20 dakika sonra daha kontrollü yersin

Kızlar selamlaaar!

98.2 tartıldım bugün yine.... Bi şişlik de fark ediyorum... Acaba regl mi yaklaşıyor yine... (Akıllı telefonum kırılalı beri bihaberim regl zamanlarımdan:)) Son zamanlarda çok sıkı diyet yapamadım yine de boyuma kiloma yaşıma göre normalde almam gereken kaloriden az aldım (2100 alabilecekken, 1500 civarı) ama hiç oynamamış tartıda...

-*-*-

Bugün kötü bir şey oldu... Çok açtım evde ekmek kalmamıştı ve annem önüme simit ile poğaça koyuverdi ben de dayanamadım yiyiverdim!!!

Sonra da karpuz yedim 4-5 dilim falan...

-*-*-*-
Bugün ev günüm... Evde tembellik günüm... Dün de arkadaşlarımla buluşmuştum. Çalışma programım hiç iyi gitmiyor yani....

Evde sürekli bağırışma... Anneannem alzheimer, bu yüzden devamlı anneme bağırıyor, hep bir stres... Param olmadığı için de gidip cafe'de çalışamadım; evdeyim mecburen... : (

-*-*-*-
Allah'ım bana dileklerimi gerçekleştirmek için güç ver, sabır ver.....

Eki Görüntüle 1596821

Eki Görüntüle 1596823

Mrb cnm anneannen icin gecmis olsun allah sabir versin size .bugun farkettim gunlugunu ve ilk sayfalari okuyabildim ve bir anda istah geldi spor icin 4 gundur fln aksatmistim yurudum egzersz yaptim cook iyi oldu gercekten bn de diyetteyim dua edicem senin icinde ins hedeflerimize ulasiriz sakin vazgecmee

penepolem canım anneannene rabbim şifa versin yaşlılık çok zor birde hastalık ALLAH kolaylık versin. kilon sana direniyor canım sakın pes etme biranda takır takır gidecek

Allah yardım etsin çok zor hastalıktır. Çok acken açan kadar yiyip 20 dakika bekle bu simit de olur poğaça. Ama avuç kadar unutma . 20 dakika sonra daha kontrollü yersin

Canımmmm sağol bunu uygulayacağım... Ama 1 ay sonra maaş alacağım ve bu esnada mutfak alışverişi vs. annem yapıyor, ve bazen bu var bununla karnını doyur diyor... Umarım bu rejimime çok engel olmaz... : (((

penepolem canım anneannene rabbim şifa versin yaşlılık çok zor birde hastalık ALLAH kolaylık versin. kilon sana direniyor canım sakın pes etme biranda takır takır gidecek

Ayyy çok sağol hayatım yaaa... Mahvolduk... Ben de haftasonu güzel güzel çalışmalarımı yaparım diye planlıyordum, bugün sabahtan beri anneannemle uğraştık.... :(((

Yaaa ben bu aşamada direnmez diye bekliyordum daha düşük kilolarda direnir diyordum direniyormuş demek alçak!!!

Bugün mutlaka çok iyi spor yapmalıyım.. Psikolojim zaten anneannemin bağırmalarından mahvoldu... : ((((

Mrb cnm anneannen icin gecmis olsun allah sabir versin size .bugun farkettim gunlugunu ve ilk sayfalari okuyabildim ve bir anda istah geldi spor icin 4 gundur fln aksatmistim yurudum egzersz yaptim cook iyi oldu gercekten bn de diyetteyim dua edicem senin icinde ins hedeflerimize ulasiriz sakin vazgecmee

Canımmm çok teşekkür ederim.... Benim için şu an bir yandan parasızlıkla boğuşup, maaaşımı alana kadar annemden harçlık almak zorundayken bir yandan da rejim yapmak çok zor, ama egzersizlerimi aksatmayıp yine de başaracağım... Bir ay dişimi sıkmalıyım sonra maaş alınca kendime göre yiyecekleri ben kendim alırım... :)

Vazgeçmek yok!!! Nasıl gidiyor bana arada yaz haber ver:)))

Ölçün avuç için olsun kalorisi yüksek de olsa o seni frenleyici olur sıkısirsan tost ye en zararsız poğaça dan bile

Tamam... avuç içini aklımda tutacağım canım.... Bugün ama evde kahvaltılık ve simit, poğaçadan ve çorbadan (ve karpuz filan) başka bir şey yoktu; aç da kalkınca lop diye simit ile poğaçayı yiyiverdim görünce de : ((((

Canımmm çok teşekkür ederim.... Benim için şu an bir yandan parasızlıkla boğuşup, maaaşımı alana kadar annemden harçlık almak zorundayken bir yandan da rejim yapmak çok zor, ama egzersizlerimi aksatmayıp yine de başaracağım... Bir ay dişimi sıkmalıyım sonra maaş alınca kendime göre yiyecekleri ben kendim alırım... :)

Vazgeçmek yok!!! Nasıl gidiyor bana arada yaz haber ver:)))

hiç moralini bozma canım bu zor zamanlarıda atlatacaksın. porsiyonlarına dikkat et egzersizlerini bırakma bu ay 5 kilo vereceğine 2 kilo verirsin gelecek ay daha sıkı tutup 7 kilo verirsin. bende biraz motivasyonumu kaybettim zorla yapıyorum ama zorda olsa devam etmeliyim bozduğum zaman verdiklerimi misliyle alacağım bunun bilincinde ilerliyorum

Onlar hayatının her kesiminde olacak ve Hayır demeyi öğreneceğiz ömür boyu bu sadece bir süreliğine yaptigimiz birsey değil biz alışkanlıklarımizi degistiriyoruz bu da en az 6 ay sürer hata yapacağız kaçamak da olacak önemli olan sürekli olmaması. Işın ucu ozaman kaçıyor. Haftada 1 evet 2 belki ama 3 olmamali. Çekirge 3 kez sıçramaz. Gönderdiğim fotoyu unutma ben onu Maskotum yapacagim

Eklentiler

• thinfeels.jpg
    thinfeels.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 64
Bu beni en çok ifade eden resimdi. Kilit noktam o resmi görünce benimde ışık yandı. Yemeden önce düşün simit yerine 50 gram beyaz ekmek ye o bile daha masum 1 poğaça 8 dilim ekmek yapıyor. Yediğin şeylerin ne olduğunu bilirsen ona göre hareket edersin.

DÜSMANINI TANI!!!!!!

Onlar hayatının her kesiminde olacak ve Hayır demeyi öğreneceğiz ömür boyu bu sadece bir süreliğine yaptigimiz birsey değil biz alışkanlıklarımizi degistiriyoruz bu da en az 6 ay sürer hata yapacağız kaçamak da olacak önemli olan sürekli olmaması. Işın ucu ozaman kaçıyor. Haftada 1 evet 2 belki ama 3 olmamali. Çekirge 3 kez sıçramaz. Gönderdiğim fotoyu unutma ben onu Maskotum yapacagim

Şu anki durumum (özellikle bugunkü) pek hayır deme meselesi değil çakılcım ya... Henüz yeni işimde maaşımı almadım; ve İngiltere'deydim ben daha önce; birikimimi de orada harcamıştım. Şu an, şu bir ay filan; annem günlük harçlık veriyor bana, okul çocuğu gibiyim yani; başka param yok; evde de ne varsa onunla karın doyurmak zorundayım. Evde ekmek kalmamıştı, simit, poğaçalar, çorba, meyveler, kahvaltılık vardı; gidip ekmek alabilirdim; en fazla; bir gömlek iyi olurdu ama bir dilimle doymazdım gene... Zevk için değil yani resmen karnımdaki açlığı gidermek için yedim bugün, ne bulduysam....

Yarın iş günü; iş yerinde sağlıklı yemek oluyor neyse ki.... Hamurişi de oluyor ama bu sefer sağlıklısını yiyeceğim sadece... Gerekirse yanımda kepek ekmek götürmeliyim... Ara öğün için alacaklarımı da unutmayayım!!!

Bu beni en çok ifade eden resimdi. Kilit noktam o resmi görünce benimde ışık yandı. Yemeden önce düşün simit yerine 50 gram beyaz ekmek ye o bile daha masum 1 poğaça 8 dilim ekmek yapıyor. Yediğin şeylerin ne olduğunu bilirsen ona göre hareket edersin.

DÜSMANINI TANI!!!!!!

Bu mesajını çok sevdim :))

Bu mesajını çok sevdim :))
Kesinlikle bilirsek savunmasız olmayiz. Bizim hatasız düşmanı tanımıyoruz ne yaptığını bilmiyoruz. Doğru karar vermek için . Kendini doktor gibi düsun hastalığı bul tedavi gelistir. Bizim yaşamımızı hep bu olacak bir kez ağız tadimiz oluştu yemekten zevk almayi öğrendik bu nedenle vazgeçmek zor oluyor. Başka zevkler bulmaliyiz. Başka hazlar ve bahaneler yok:KK43: kendimize bile isteyince olmayacak şey yok

ENGEL YOK:KK43:

Back