- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 103
- 29
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
-
Umarım canım :) gunluk nasıl beslenysunn :)Aynı şekilde eylülün sonu gibi :)))Umarım o zamana kadar istedigimiz kilolara ulaşırız canım :)))
Penelopeee uyudun muu :))
Oooo amin amin... O kadar ince ve fit olduktan sonra popona göğsüne çarşaftan yırt da paçavra bağla yine yakışır yaa... : ) Zaten ince insanlara hemen her şey yakışıyor, oramı buramı kamufle edeyim derdi yok :)
O sendrom bana da geliyor yaaa... Bazı kadınlar hiç yaşamazmış onu. Zaten bazı kadınlar yiyip yiyip kilo da almıyor. Nerde o kadınlar sinirimi onlardan çıkarıcam, etrafımda da yok şu an : p
İlk hafta 2 kilo vermiştim, çok bi spor da yapmadan (5 dk'lık zumba ve yarım saat yürüyüş işte en fazla, arada bi) bu uyku düzenim bozulunca ikinci hafta sadece 600 gram vermişim. Olsun ama veriş olsun da az olmuş olsun diye kendimi teselli edeyim bi yandan ama, öte yandan, uyku acayip etkiliyor hakikaten...
CanımmmmmSenin yazılarını fazla okumucam çünkü çok şekersin kilo alırım ehühöhhöhö : DD
Amasana C Carnation çok teşekkür ederim.... Yazdıklarımın seni motive etmesine çooook sevindim.
Açlık hissi duymana gerek yok illa kilo veriyor olmak için... 2-3 saatte bir yiyince duymuyorsun o hissi zaten ama verip vermemen ne yediğine bağlı oluyor... Ara öğünlerinde 8 badem, 1 elma, ya da başka bir meyve yoğurt filan ya sen gene, gene vücudun için iyi şeyler yapmaya devam ediyor olursun, sporla çok desteklenmese de... : ))
Eveeeeeeeeet.........
Öpücüklerle başlayalım güne!!! Mımmmmmcıks!!! Gününüz güzel geçsin kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Şimdi bende n'oldu? Bi regl faslını daha bitirmenin gururunu yaşarken: p gittim tartıldım... 99.4 ANAH! Uyku düzenimin saçma sapanlığı resmen ilk hafta 2 kilo verdikten sonra, ikincisinde 600 gram vermeme sebep olmuş.Deli gibi sabahın körlerine kadar ayakta kalırsan olacağı bu!!! Derhal toparlanıyorum... Bi süredir erken kalkma hamlelerim başarılı fakat geri yattım birkaç sefer, bugün yatmak yooook.
Ağustos'ta arkadaşımın düğünü var 1 ay, 1 hafta sonra.. 1 ay 1 haftada kaç kilo vermeyi ve kaça düşmeyi hedefleyeyim sizce??? Şimdi 99.4 oldum. (AY İKİ HANELERE DÜŞTÜM LAY LAY LOMM BUNA SEVİNEYİM BARİ! : D hehehehe)
Seçenekler: a) 4 kg b) 5 kg c)6 d)7 e) 8 f) hepsi g) hiçbiri.
Normalde 1 ay 1 haftada 6 kg filan önerilir (diyetisyen ayda 5 diyor genelde) ama ben çok kilolu olduğumdan belki sporla 8'e kadar çıkabilirim dedim????????
90'a bir ineyim şöyle olacağım:Of ama daha 9 buçuk kilo var böhühhhh: (((
Düğün olayına ne diyorsunuz kızlar? Obezitemi biraz azaltıp da gideyim dimi.... Zaten hala bekarım! : p
Ay bir de kıyafet bulma derdi var... Kıyafetim yok. Param da yok. Ailemden alma şansım da yok, İngiltere'de bütün paranı harcadın diye zaten büyük bir hınçları var.Yanlış kişilere aşık olup durduğum için oluyor hep bunlar ama, buna sebep de şişkoluklarım hep. Bi zayıflayayım, bi daha şişko olmucam.
C Carnation
Saat 8.30 da tavuk şiş yediğim için koca göbeğime ve koca popoma şiş saplamak istiyorummm : (((
--->Kendiyle kavga eden Penelop.
Bi de uyku rutinini düzeltcez. Ya ne zor şey insanın kendiyle uğraşması... Bi daha dünyaya gelirsem üç harfli olarak gelmek istiyorum. Vücut yok bir şey yok, kilo derdi yok; ooooh kafa rahat!!!!!
Şimdi ben içimdeki şişi biraz olsun eritmek biraz olsun vicdanımı rahatlatmak için zumba yapsam uykumu mu açarım? Bu sefer o mu mahvolur?
PENELOP ZUMBA YAPSIN DİYENLER? / PENELOP YATSIN UYUSUN DİYENLER?
Canım benim çok sağlıklı şeyler yemiştin sıkıntı yapma yürüşünüde yapmışsın oh mis tıpış tıpış yatağa git uyu kaç kilodan kaça düştün canım
2 haftayı doldurdum. 102 kilodan yaklaşık 99.3'e düştüm. İlk hafta çok iyi verdim, hareketsiz olmama rağmen, ama ikinci hafta geceleri uyumayıp gündüzleri uyuyup saçmasapan bi uyku düzeni tutturunca az verdim(
Galiba bu sefer uyudu :)penelop uyumaya gitti sanırım
Galiba bu sefer uyudu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?