• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

BUGÜN NE YEDİM?

Sabah: Yumurta, 2 dilim peynir, 7-8 zeytin, yarım simit

Öğlen: Kremalı Mantarlı tavuk, ayran

Ara: muz, tarçınlı nescafe

Akşam: Tavuk şiş, yoğurt, salata

BUGÜN POPOMU NE KADAR KALDIRDIM?

Popomu kaldırıp yarım saat yürüyüş yaptım köpüşkocuğumla beraber. O bi enerji küpü zaten, zilli. Ayrıca parkta da kırıştırmadığı erkek köpek kalmadı, kulağını çekicemmm.

-*-*-*-*-*-

Günün hatası:

-Sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arasına ara öğün koymamak.

-Öğle yemeğini geç yemek.

-Akşam yemek yememişken köpüşkoyu yürüyüş ve parka götürüp sonra aç dönüp sonra annemin önüme dayadığı tavuk şişe yumulmak (aslında meyveyle geçiştirceğdik güüyaaa....)

Üf annem rejimimle aramdan bi çekilsin yaaa. Hep onun yüzünden bozuluyo. (angry bird gibi oluyorum sonra ben de) :KK53::KK53:

En geç 12'de yatacağım ki şu uyku rutinim bi hallolsun... :confused:

Yarın da ev işi yapmaca, ile paso makale yazmaca olacak. Şu işi bi bitireyim kendime zaman koydum en geç pazar bu iş bitecek yeter artık!!! :KK34:

En azından şununla gurur duyuyorum bugün için:

Sağlıksız bir şey yemedim!
Ekmek delisi gibi davranmadım!
:cool:

:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Güneşli günler gelecek... Daha güzel günler... İyi insanlar girecek hayatımıza, diyeceğiz ki hayal bile edemezdim....

İnanalım ve çaba gösterelim... Yeter ki pes etmeyelim....
.:KK50::KK15:

Oooo amin amin... O kadar ince ve fit olduktan sonra popona göğsüne çarşaftan yırt da paçavra bağla yine yakışır yaa... : ) Zaten ince insanlara hemen her şey yakışıyor, oramı buramı kamufle edeyim derdi yok :)

aynen tatlım yaa çuval giyseler oluyor vallahi :63::KK53:

O sendrom bana da geliyor yaaa... Bazı kadınlar hiç yaşamazmış onu. Zaten bazı kadınlar yiyip yiyip kilo da almıyor. Nerde o kadınlar sinirimi onlardan çıkarıcam, etrafımda da yok şu an : p

o kadınların hormonlarından bize de versinler yahu nasıl işse :KK62: benimde metobolizmam çok yavaştır bak :KK43: o konuda sıkıntılıyım ..
ben sana ordan benim görümceleri yollayayım mı :KK53:
biri 1.70 boyunda 50 kg diğeri 1.65 boyunda 45 kilo.. ve hapur hupur yiyolar yani :KK53: birde öyle tahta değiller , kalça göğüsler dimdik bacaklar beller ince ince.. nasıl bi bünyeleri varsa cık cık cık :KK62::KK53:

İlk hafta 2 kilo vermiştim, çok bi spor da yapmadan (5 dk'lık zumba ve yarım saat yürüyüş işte en fazla, arada bi) bu uyku düzenim bozulunca ikinci hafta sadece 600 gram vermişim. Olsun ama veriş olsun da az olmuş olsun diye kendimi teselli edeyim bi yandan ama, öte yandan, uyku acayip etkiliyor hakikaten...

canım hiç yoktan iyidir tebrik ederim seni :KK68:

Canımmmmm :KK15: Senin yazılarını fazla okumucam çünkü çok şekersin kilo alırım ehühöhhöhö : DD:KK45: :anneadayı:

Ama :KK200::KK200::KK200: sana C Carnation çok teşekkür ederim.... Yazdıklarımın seni motive etmesine çooook sevindim. :KK68:

Açlık hissi duymana gerek yok illa kilo veriyor olmak için... 2-3 saatte bir yiyince duymuyorsun o hissi zaten ama verip vermemen ne yediğine bağlı oluyor... Ara öğünlerinde 8 badem, 1 elma, ya da başka bir meyve yoğurt filan ya sen gene, gene vücudun için iyi şeyler yapmaya devam ediyor olursun, sporla çok desteklenmese de... : )) :KK76::KK15:

o zaman biz bu konuya hiç uğramayalım heryerden senin tatlılığın şekerliğin fışkırıyo :KK68:
rica ederim canımm hem eminim birtek ben değilimdir ki motive olan , asıl biz sana teşekkür ederiz :KK60:
haklısın canım saldım zaten dikkat etmem lazım artık :KK51: çünkü aç 51.8 dim dün tartıldım aç 53 kg geldim malesef :KK51:

Eveeeeeeeeet.........

Öpücüklerle başlayalım güne!!! Mımmmmmcıks!!! Gününüz güzel geçsin kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:KK15::KK15::KK15:

Şimdi bende n'oldu? Bi regl faslını daha bitirmenin gururunu yaşarken: p gittim tartıldım... 99.4 ANAH! Uyku düzenimin saçma sapanlığı resmen ilk hafta 2 kilo verdikten sonra, ikincisinde 600 gram vermeme sebep olmuş. :KK47: Deli gibi sabahın körlerine kadar ayakta kalırsan olacağı bu!!! Derhal toparlanıyorum... Bi süredir erken kalkma hamlelerim başarılı fakat geri yattım birkaç sefer, bugün yatmak yooook. :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Ağustos'ta arkadaşımın düğünü var 1 ay, 1 hafta sonra.. 1 ay 1 haftada kaç kilo vermeyi ve kaça düşmeyi hedefleyeyim sizce??? Şimdi 99.4 oldum. (AY İKİ HANELERE DÜŞTÜM LAY LAY LOMM BUNA SEVİNEYİM BARİ! : D hehehehe :KK75::KK28:)

Seçenekler: a) 4 kg b) 5 kg c)6 d)7 e) 8 f) hepsi g) hiçbiri.

Normalde 1 ay 1 haftada 6 kg filan önerilir (diyetisyen ayda 5 diyor genelde) ama ben çok kilolu olduğumdan belki sporla 8'e kadar çıkabilirim dedim????????

:KK37::KK37::KK37:

90'a bir ineyim şöyle olacağım: :KK71: Of ama daha 9 buçuk kilo var böhühhhh: (((

Düğün olayına ne diyorsunuz kızlar? Obezitemi biraz azaltıp da gideyim dimi.... Zaten hala bekarım! : p

Ay bir de kıyafet bulma derdi var... Kıyafetim yok. Param da yok. Ailemden alma şansım da yok, İngiltere'de bütün paranı harcadın diye zaten büyük bir hınçları var. :KK42::cry: Yanlış kişilere aşık olup durduğum için oluyor hep bunlar ama, buna sebep de şişkoluklarım hep. Bi zayıflayayım, bi daha şişko olmucam. :KK51::KK51::KK51:

:KK9::KK9::KK9:

bence 5 ya da 6 kg olman daha sağlıklı tatlım , fazla kilom olduğu için demişsin ama bence sen idealini hesaplamalısın hep , 95 le katıl düğüne , seni tanıyanlar 7 kg nin gittiğini fark edecektir söyleceklerdir mutlaka :21:
bu ara da ikili rakamlara inmeni kutluyorum tatlıım :KK68:

C Carnation :KK200::KK15:

Saat 8.30 da tavuk şiş yediğim için koca göbeğime ve koca popoma şiş saplamak istiyorummm : ((( :mad:

:KK11:--->Kendiyle kavga eden Penelop.

Bi de uyku rutinini düzeltcez. Ya ne zor şey insanın kendiyle uğraşması... Bi daha dünyaya gelirsem üç harfli olarak gelmek istiyorum. Vücut yok bir şey yok, kilo derdi yok; ooooh kafa rahat!!!!! :KK53:

:KK58: Şimdi ben içimdeki şişi biraz olsun eritmek biraz olsun vicdanımı rahatlatmak için zumba yapsam uykumu mu açarım? Bu sefer o mu mahvolur?

PENELOP ZUMBA YAPSIN DİYENLER? / PENELOP YATSIN UYUSUN DİYENLER?
:KK46: :KK59:

C Carnation :KK200::KK15:

Saat 8.30 da tavuk şiş yediğim için koca göbeğime ve koca popoma şiş saplamak istiyorummm : ((( :mad:

:KK11:--->Kendiyle kavga eden Penelop.

Bi de uyku rutinini düzeltcez. Ya ne zor şey insanın kendiyle uğraşması... Bi daha dünyaya gelirsem üç harfli olarak gelmek istiyorum. Vücut yok bir şey yok, kilo derdi yok; ooooh kafa rahat!!!!! :KK53:

:KK58: Şimdi ben içimdeki şişi biraz olsun eritmek biraz olsun vicdanımı rahatlatmak için zumba yapsam uykumu mu açarım? Bu sefer o mu mahvolur?

PENELOP ZUMBA YAPSIN DİYENLER? / PENELOP YATSIN UYUSUN DİYENLER?
:KK46: :KK59:

Görümcelerinin kemiklerini kırıp kırıp köpüşüme yedirebilir miyim C Carnation ? : p Piskopatlaştım biraz ama yiyip yiyip kilo almıyorlar demişsin--------işte buna hiç tahammülüm yok! :KK53: :63:

penelop yatsın uyusun uyku düzeni daha mühim bence :KK51: zumbayı yarın yapmalısın.. ya da:KK51: ekstradan bir işler uğraşabilirsin kalori yakmak için , zaten ev işi yapacaksın sanırım :21:

yedirebilirsin canım ben komple vereyim hepsini yesin hatta :KK70::KK70:

benimde yok :KK43: bir tanıdığımla bir gün sofradayız , oda öyle 1.70 boy 50 kg falan.. yahu benim yediklerimin üç katını yedi nerdeyse , 2 tabak yemek , 2 tabak pilav :KK57:benim yediğim herşey yumruk kadar :KK43: ama o zayıf ben az buçuk balık etliyim sanırım :KK53:

Canım benim çok sağlıklı şeyler yemiştin sıkıntı yapma yürüşünüde yapmışsın oh mis tıpış tıpış yatağa git uyu kaç kilodan kaça düştün canım

Canım benim çok sağlıklı şeyler yemiştin sıkıntı yapma yürüşünüde yapmışsın oh mis tıpış tıpış yatağa git uyu kaç kilodan kaça düştün canım

2 haftayı doldurdum. 102 kilodan yaklaşık 99.3'e düştüm. İlk hafta çok iyi verdim, hareketsiz olmama rağmen, ama ikinci hafta geceleri uyumayıp gündüzleri uyuyup saçmasapan bi uyku düzeni tutturunca az verdim :(( :KK23::KK61:

2 haftayı doldurdum. 102 kilodan yaklaşık 99.3'e düştüm. İlk hafta çok iyi verdim, hareketsiz olmama rağmen, ama ikinci hafta geceleri uyumayıp gündüzleri uyuyup saçmasapan bi uyku düzeni tutturunca az verdim :KK43:( :KK23::KK61:

Canım verdiğin kilo az değil 100lerden kurtuldun sırada 90lar var kim tutar bizi,hiç üzme kendini nasılsa karar verdik kilolar gidene kadar devam edeceğiz uyku düzenini oturtursan daha iyi kilo verirsin tabi kilo verene kadar birbirimizin yakasından düşmeyeceğiz

Back