Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Eveeeeeeeeet.........

Öpücüklerle başlayalım güne!!! Mımmmmmcıks!!! Gününüz güzel geçsin kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Şimdi bende n'oldu? Bi regl faslını daha bitirmenin gururunu yaşarken: p gittim tartıldım... 99.4 ANAH! Uyku düzenimin saçma sapanlığı resmen ilk hafta 2 kilo verdikten sonra, ikincisinde 600 gram vermeme sebep olmuş. Deli gibi sabahın körlerine kadar ayakta kalırsan olacağı bu!!! Derhal toparlanıyorum... Bi süredir erken kalkma hamlelerim başarılı fakat geri yattım birkaç sefer, bugün yatmak yooook.

Ağustos'ta arkadaşımın düğünü var 1 ay, 1 hafta sonra.. 1 ay 1 haftada kaç kilo vermeyi ve kaça düşmeyi hedefleyeyim sizce??? Şimdi 99.4 oldum. (AY İKİ HANELERE DÜŞTÜM LAY LAY LOMM BUNA SEVİNEYİM BARİ! : D hehehehe )

Seçenekler: a) 4 kg b) 5 kg c)6 d)7 e) 8 f) hepsi g) hiçbiri.

Normalde 1 ay 1 haftada 6 kg filan önerilir (diyetisyen ayda 5 diyor genelde) ama ben çok kilolu olduğumdan belki sporla 8'e kadar çıkabilirim dedim????????

90'a bir ineyim şöyle olacağım: Of ama daha 9 buçuk kilo var böhühhhh: (((

Düğün olayına ne diyorsunuz kızlar? Obezitemi biraz azaltıp da gideyim dimi.... Zaten hala bekarım! : p

Ay bir de kıyafet bulma derdi var... Kıyafetim yok. Param da yok. Ailemden alma şansım da yok, İngiltere'de bütün paranı harcadın diye zaten büyük bir hınçları var. Yanlış kişilere aşık olup durduğum için oluyor hep bunlar ama, buna sebep de şişkoluklarım hep. Bi zayıflayayım, bi daha şişko olmucam.

GÜZEL BİR VÜCUT, EMEKLE KAZANILABİLEN BİR ŞEYDİR. BU EMEĞİ GÖSTERELİM. ÇÜNKÜ BİZ BUNA DEĞERİZ..............................:))

Eklentiler

• victorias-secret-mavi-desenli-siyah-bantlı-bikini-plaj-yaz-kadın.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 51
persephone_ oldum de de biz de bir rahatlayalım yaa :)) Açtım siteyi persephone regl olmuş mu acaba diye senin mesajına bakıyorum : DD ehehehe Ben oldum, bitirdim. Oh! : ) İnşallah sen de...
:))) canım benim dusunceli arkadasım Daha olamadım maalesef ama dun leke geldi ya heran olabilecegimin gostergesi ins. Buray regl olduuuummmmm yzscagım zamanlarda gelicek insssss

Penelope seni oglen burada gormek ne guzeel :)) ins uykunu duzrne sokucaksın bu aksam dugun ve kiloyada gelince egzersizi atlamassan bence 8 kilo verirsn canımm :)) bende persembe ankaraya gidiyorum bayram icin 66 ya dusersem ins dondugumde az kalıyor baya cunku

:))) canım benim dusunceli arkadasım Daha olamadım maalesef ama dun leke geldi ya heran olabilecegimin gostergesi ins. Buray regl olduuuummmmm yzscagım zamanlarda gelicek insssss

Canımmm Leke geldi mi tamamdır aslında yaa... Gelmeyecek olan regl lekeyi de göndermez... : DDD Ben de biraz gecikti gibi olunca bende, çok telaşlandım biliyor musun, doğum kontrol hapı kullandım çünkü çoook kısa bi süre, ama dedim acaba o benim hormon dengemi mi bozdu bi şey mi oldu. Ama gelince hop laylaylom yaşasın...Hele o bittiği ilk günkü rahatlık. :))

8 kilo vereyim yaaa...ay inşallah... Uyku düzenimi dengeye soktum mu daha kolay erken... İnşallah bugün uyumayıp sonra akşam uykum gelerekten sokmuş olacağım...

Şimdi sen kaçtın persephone cum.... Kaçtın.. Kaç olmak istiyordun...

70'den aşağı kilolarda çok hızlı düşüş beklememek lazım, biliyorsun ideal kiloya yaklaştın mı, vücudun onu üstünden atması da zor oluyor....

Ahahahah :))) cok dogru soyledin canım :))) benm bi duzensizliktir aldı basını gidiyor ya hadi hayırlısı. Bak dogum kontrol hapı duzensizlestrms olabilir ama gecer bikac aya oyle bseyse bile

Ahahahah :))) cok dogru soyledin canım :))) benm bi duzensizliktir aldı basını gidiyor ya hadi hayırlısı. Bak dogum kontrol hapı duzensizlestrms olabilir ama gecer bikac aya oyle bseyse bile

Yani doğum kontrolü de 10-15 gün mü ne aldım, tam bi ay bile değil... Fakat sonrasında gecikmeler oldu, 10-12(ya da 15?) gün gibi gecikmeler; önceden genelde gününde gelirken... Ama çok önemli değildir muhtemelen, çünkü çok sık olmamakla beraber önceden de 1 hafta geciktiği oluyordu mesela çok aşırı stresliysem vs....

Canım ben okul tatile girip dondgmde 70.4tum ilk defa cıktm bu kiloya direk rejime basladım ayın 28 iysi rejime basladgmda haziranın yani. Simdi 67.4 cıktım bu sabah

Anladım canım bencede.cok ınemli degildir sanmıyorm ama kekik suyu fln ic regl gunun gelmeden once duzene bindirir

Geidimmm burdayımmm :))) .Haftada 2 kilo vermek nasıl ?Yapılır bence ama zararlımıdır bilmiyorum.Ama sporla desteklendiğinde bişey olucagını pek zannetmiyorum.Hem kastan kaybetmezsin bence sporla :))))

Geidimmm burdayımmm :))) .Haftada 2 kilo vermek nasıl ?Yapılır bence ama zararlımıdır bilmiyorum.Ama sporla desteklendiğinde bişey olucagını pek zannetmiyorum.Hem kastan kaybetmezsin bence sporla :))))

Ben çok az spor yaptım, arada 5 dk'lık zumba ve yarım saatlik yürüyüş haftada birkaç kez... Yalnız 102 kilo başladım ben, dolayısıyla benim zaten kilo fazlalığım çok olduğu için (sağlık açısından en aşağı 30 kilo) toplam kütlemden çok fazla gitmiş olmuyor haftada 2 kiloyla... Genelde diyetisyenler haftada 1 kg önerirler, özellikle daha az fazla kilosu olanlar için...Mesela 10 kilo fazlan varsa, haftada 2, ayda 8 fazla kaçar... Ayda 5 hedeflenmeli o durumda... Ama ben sporu arttırırsam 75-80 kiloya inene kadar ayda 6-8 verebilirim diye düşünüyorum... Şimdi verme hızım yavaşladı çünkü geçtiğimiz hafta hep sabah 6'da uyuyup öğlen kalktım... Gece 12'de uyumuş olmak lazım ki, gece kilo vermeye yardımcı hormonlar daha çok çalışıyor, o işimize yarasın... Şimdi düzeltmeye çalışıyorum uyku rutinimi:)

Vay canına ben bunu bilmiyordum.Ben genelde yazın hep 6 da yatar sabah baya geç kalkarım ve halada öyle ( Bunu ögrenmem iyi oldu...Teşekkürler :))

Vay canına ben bunu bilmiyordum.Ben genelde yazın hep 6 da yatar sabah baya geç kalkarım ve halada öyle ( Bunu ögrenmem iyi oldu...Teşekkürler :))

Rica ederim... Yavaşlatır metabolizmanı gece oturup, uykunu gündüz almak... Dikkat et:) Sağlık açısından da gece uykusu faydalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…