• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Selammmm kızlar!!! Bugün yediklerim:

-Sabah: Yumurta, 2 dilim kepek ekmeği

-Öğlen: 15 badem, 2 fındık, 2 kayısı, 2 erik

-Akşam: Levrek, salata, diyet kola

Dışarı çıktım... Alışveriş merkezindeyken bi ara canım tatlı istedi... Ama tabii ki yemedim... Çünkü pişmanlığı çoook büyük olacaktı. Şimdi mutluyum :)

Bencede kilo cok daha
Selammmm kızlar!!! Bugün yediklerim:

-Sabah: Yumurta, 2 dilim kepek ekmeği

-Öğlen: 15 badem, 2 fındık, 2 kayısı, 2 erik

-Akşam: Levrek, salata, diyet kola

Dışarı çıktım... Alışveriş merkezindeyken bi ara canım tatlı istedi... Ama tabii ki yemedim... Çünkü pişmanlığı çoook büyük olacaktı. Şimdi mutluyum :)
tebrik edermmm canımmmmm :KK15::KK15::KK15:

Ahaha evleniyorsun ama hala "annem görmeden"... Bizim kültür böyle ya... Her zaman çocuksun yani, kaç yaşında olursa ol anne karışır, o kadar!... :))

Çok az az yaparak başla.. Bi sıkıntı hissetmezsen minik minik arttır bence...

aynen öyle hiç değişmicekler :KK53:

o gün kalktım spor yapayım diye tek bacağıma 25 er yaptım sonra yine başım döndü kalp atışım hızlandı hemen uzandım yatağa korktum yine o_O sonrada yapamadım zaten :KK43: yemek yemedikçe bişey olcak diye korkup bir kere aç bırakmıyorum kendimi. açlık hissi ne unuttum kaç gündür kilo alcam bişey değil :KK17: şuan evde tartı var tartılmaya korkuyorum ya :KK17:

ŞİMDİ................... KIZLAR... :KK51::KK54:

BİR ŞEY İTİRAF EDECEĞİM... ŞU AN MOTİVASYONUM DÜŞÜK... :oops:

Düşük ve bezgin bir moddayım.... :KK61:

AMA....

HEP GÜNEŞLİ GÜNLERDE YOL ALIRSAK GİDECEĞİMİZ YERE ASLA VAKTİNDE VARAMAYIZ... :cool:

Güneşli bi gün değildi bugün... Gerçek anlamda da değildi.. Yağmur yağdı bugün.... Hem dışarıda...Hem içerimde sanırım.. :)

Fakat ben patates çuvalı gibi yatarak bir şeyler okuyup edip vakit öldürmek için can atmama rağmen (her şeyden vazgeçmiş bir vaziyette) şimdi diyeceğim ki... Bazen HAREKET gelir önce; sonra motivasyon onu takip eder, genelde tam tersi olmasına rağmen; şimdi ben kendimi zorlayarak da olsa zumba yapacağım... :KK6:

Kendim için değil; 1 sene sonraki, çalışmalarını halletmiş, yurtdışından doktora kabulünü almış, 52-55 kilo ince, özgüvenli, hayat dolu kız için yapacağım. O benim gelecekteki halim. Şimdiki şişko ve bezgin, canı sıkkın, yorgun, kolu kalkmayan, biraz motiveli-biraz motivesiz kız umursamıyor zumba'yı da 50'li kiloları da, o hiçbir şeyi umursamıyor şu an, ama o 1 sene sonraki versiyon var ya, o her anlamda gelişmiş, yenilenmiş, sağlıklı, ışıl ışıl bir versiyon. Şu anki ben istemese de; "Gelecekteki ben" için... :KK55: Siz de canınız sıkkın, neşeniz az, hevesiniz kırgın olduğunda, tamam şu anki kendinizi unutun gitsin ama, gelecekteki siz için, çalışmayı, emek harcamayı, bir çiçek bulabilmek için; bir ağaç görebilmek için tohumlar ekmeyi asla ihmal etmeyin.... :KK15::KK200:

yaaa sen çok tatlısın amaaa :KK200::nazar::KK74: süpersin süper ! benide inanılmaz motive ediyorsun..:21:

İlk fotoya bittim o nasil bir güzellik!! Tam hayalim :KK200:

benimde benimde ahhh ahhh :KK51:

Kafamın bi köşesinde eski erkek arkadaşımın sevdiğim yanlarına benzer özelliklerin yine bir araya gelmiş olduğu bir başkasını sanki bulamayacağım düşüncesi var.......

O pis düşünceyi nasıl döve döve uzaklaştırırım? :mad:

Yani: o ışıl ışıl, okyanus gibi masssmavi iri gözler, hafif utangaç gülümseme, o romantik ve maceracı kafa yapısı, o duygusallığı, bana bağlılığı, aile kurma isteği, hareketliliği, uzun, ince ama kaslı beden. Bazı anıları düşündükçe kahroluyorum...

Nedense daha iyi şeylerin henüz yaşanmamış günlerde olduğu düşüncesine inandıramıyorum bi türlü kendimi tam olarak?

Şişko Penelope... Önce kendini sev. Ama koşulsuz sev. Bir erkeğin seni sevmesini istediğin gibi, önce sen kendini sev. Önce kendinle "evlen"; ve kendine şu sözü ver; "seni başarılı olsan da olmasan da seveceğim, seni sabahtan akşama kadar evde oturup pijamaların üzerinde saçın başın dağınık ve hiçbir şey yapamamış halinde de seveceğim, seni Penelope, zayıflarsan değil, seni 100 kiloda da, 90'da da 80'de, ya da 60'ta...hepsinde aynı seveceğim... sen kariyerinde hayatının fırsatını kaçırdığında, o zaman da seveceğim sadece zirveye çıktığında değil, bir işi mahvettiğinde, ya da annenle kavga ettiğinde, seni hastalıkta da sağlıkta da seveceğim Penelope..."

Kendini yeterince seversen, bir daha tıka basa sağlıksız yiyeceklerle kendini zehirlemezsin.... Kendini sev, bedenini sev, kalbini sev, kalbinden geçenleri, aklından geçenleri yargılama, sadece kendinin yanında ol. Kendinin en iyi arkadaşı ol.....

bir motive mesajı daha :KK71:

Ayyyy kızlar hep birlikte benim uykumu düzeltmek için toplaşmışsınız....

:KK200::KK200::KK200::anneadayı::KK15:

---

Bugün 6'da bi tavuk yemeği ile ayran yemiştim-içmiştim...

Çok acıktım ve 1 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, 4 hurma, ve 6-7 badem yedim biraz önce....

---

Akşam arkadaşıma gittiğimde de sade türk kahvesi içtim... Eski bi arkadaşım, onunla görüşmek çok iyi geldi, çok mutlu oldum... :KK68: Ağustos sonunda Bodrum'a çağırıyor beni... Yaklaşık 1 ay var desek; 1 ayda 7 kilo versem hiç fena olmaz!!! :KK55: Gerçi gidip gidememem maddi durumuma da çok bağlı; bir an önce makaleyi bitirip sonra geçici iş bakmam lazım, ya da başka para kazanma yöntemleri özel ders vs. gibi.. Hani Penelope...Hani bir derlen toplan, programını yap, bitir at şu makaleyi üstünden, git fırsatlar yakala...:KK31:

O ziyaretine gittiğim arkadaşım da evleniyor...:KK37: İmrenmedim desem yalan olur... Bazen korkuyorum ya ben bi türlü böyle anlaşıp evleneceğim birini denk getiremezsem ya olmazsa diye... İlgilenenler çok oluyor ama bi türlü tam istediğim gibi olmuyor, tutmuyor.. Erkek arkadaş seçimlerimi de çok iyi yapamadım... Onun dışında, belki de benim kriterlerim yüksek.... Hem yakışıklı olsun hem o olsun bu olsun istiyorum... Eğer kilo verip incelirsem istediğim tarzda kişileri daha çok çekerim sanırım.... :cool: (Ne dersiniz? Bu baya etki edecek bir faktördür herhalde?) Olsun, olsun, artık olsun...Nolur...nolur.. :mad: Yalnız mı kalıcam ben: ((( :KK61::KK75:

senin gibi tatlı birisi yalnız kalmaz bence :KK36: hem seneye bu zamanlar taş gibi olucan :KK71: birde bir sürü sorumluluğun var şuanda onları hallet 1 senede herşeyi bitir :KK71: herşey gönlünce olur umarım :KK60:

bu arada herkese selamlar kızlar :)
spora ara verince pek sık uğrayamaz oldum , birde işlerim var malum.. ama can sıkıntısı bol bende maalesef.. 1 hafta sonra adet olacağım bende o zaman görün stresi :KK51:

Olunca degil olamayıncaki stresi gor sen :)) ben kafayı yemek uzereydmm :)
haklısın o daha beter :KK53: ben son zamanlarda adet öncesi sendrom yaşıyorum sanırım :KK53: tam gününde olsam bile 1 hafta öncesinden geliyolar bana adetin 3. gününden sonra geçiyo. ama her ay düzenli olarak çıldırıyorum o_O
geçen aylarda bal ve çörek otu karışımı içmiştim o 2 gün erken olmamı sağladı iyi olmuştu bida mı yapsam ki.. zaten iyice bastı bana evlilik stresi :KK51:

Herkese merhabaaa... Keyifler nasil bakalim :) Ben is gezisinden döndüm, gelir gelmez de tartiya ciktum ve ... 85 kilo!!!! Cok mutluyum!!! :KK73::KK73::KK73:boylece 2. hedefime de ulasmis oldum :)
çok tebrik ederiiim maşallah :nazar::nazar::KK68:

hayaller :KK200:

eff4a00ff3b1691420287c4c00bfab14.jpg

hayatlar :KK53:

upload_2015-7-13_3-7-58.jpeg

gelecekler :KK200::KK200::KK68:

tumblr_n6ichfwRZA1s3a9q6o1_500.jpg

fit-girls-003-06162013.jpg

large-71.jpg

:cool:

bikiniyi güzelleştiren içindeki biraz da :p:KK53: darısı başımıza inşallah :21:

Oooo amin amin... O kadar ince ve fit olduktan sonra popona göğsüne çarşaftan yırt da paçavra bağla yine yakışır yaa... : ) Zaten ince insanlara hemen her şey yakışıyor, oramı buramı kamufle edeyim derdi yok :)

Herkese merhabaaa... Keyifler nasil bakalim :) Ben is gezisinden döndüm, gelir gelmez de tartiya ciktum ve ... 85 kilo!!!! Cok mutluyum!!! :KK73::KK73::KK73:boylece 2. hedefime de ulasmis oldum :)

Emmacım tebrik ederim yanaklarından şalap şulap öperiiiim!!! :KK36::KK15: Gezide de rejimini bozmamışsın ekstra bi öpücük de ona hadi gene iyisin... :KK15: : ))

haklısın o daha beter :KK53: ben son zamanlarda adet öncesi sendrom yaşıyorum sanırım :KK53: tam gününde olsam bile 1 hafta öncesinden geliyolar bana adetin 3. gününden sonra geçiyo. ama her ay düzenli olarak çıldırıyorum o_O
geçen aylarda bal ve çörek otu karışımı içmiştim o 2 gün erken olmamı sağladı iyi olmuştu bida mı yapsam ki.. zaten iyice bastı bana evlilik stresi :KK51:

O sendrom bana da geliyor yaaa... Bazı kadınlar hiç yaşamazmış onu. Zaten bazı kadınlar yiyip yiyip kilo da almıyor. Nerde o kadınlar sinirimi onlardan çıkarıcam, etrafımda da yok şu an : p

Kesinlikle. Bu uyku düzeniyle metabolizmasini öldürüyor resmen.

İlk hafta 2 kilo vermiştim, çok bi spor da yapmadan (5 dk'lık zumba ve yarım saat yürüyüş işte en fazla, arada bi) bu uyku düzenim bozulunca ikinci hafta sadece 600 gram vermişim. Olsun ama veriş olsun da az olmuş olsun diye kendimi teselli edeyim bi yandan ama, öte yandan, uyku acayip etkiliyor hakikaten...

aynen öyle hiç değişmicekler :KK53:

o gün kalktım spor yapayım diye tek bacağıma 25 er yaptım sonra yine başım döndü kalp atışım hızlandı hemen uzandım yatağa korktum yine o_O sonrada yapamadım zaten :KK43: yemek yemedikçe bişey olcak diye korkup bir kere aç bırakmıyorum kendimi. açlık hissi ne unuttum kaç gündür kilo alcam bişey değil :KK17: şuan evde tartı var tartılmaya korkuyorum ya :KK17:

yaaa sen çok tatlısın amaaa :KK200::nazar::KK74: süpersin süper ! benide inanılmaz motive ediyorsun..:21:

benimde benimde ahhh ahhh :KK51:

bir motive mesajı daha :KK71:

senin gibi tatlı birisi yalnız kalmaz bence :KK36: hem seneye bu zamanlar taş gibi olucan :KK71: birde bir sürü sorumluluğun var şuanda onları hallet 1 senede herşeyi bitir :KK71: herşey gönlünce olur umarım :KK60:

bu arada herkese selamlar kızlar :)
spora ara verince pek sık uğrayamaz oldum , birde işlerim var malum.. ama can sıkıntısı bol bende maalesef.. 1 hafta sonra adet olacağım bende o zaman görün stresi :KK51:

Canımmmmm :KK15: Senin yazılarını fazla okumucam çünkü çok şekersin kilo alırım ehühöhhöhö : DD:KK45: :anneadayı:

Ama :KK200::KK200::KK200: sana C Carnation çok teşekkür ederim.... Yazdıklarımın seni motive etmesine çooook sevindim. :KK68:

Açlık hissi duymana gerek yok illa kilo veriyor olmak için... 2-3 saatte bir yiyince duymuyorsun o hissi zaten ama verip vermemen ne yediğine bağlı oluyor... Ara öğünlerinde 8 badem, 1 elma, ya da başka bir meyve yoğurt filan ya sen gene, gene vücudun için iyi şeyler yapmaya devam ediyor olursun, sporla çok desteklenmese de... : )) :KK76::KK15:

Back