Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Canım yat uyu ekmek yememissn pilav flnda yememissn uyku duzenini sagla yarn yaparsn egzersizini

Bu tavsiyeyi dinledimmm ve löp diye uyudum 11 buçuk 12 falandı sanırım gece....

İyi geceler tatlım ben yatar gözlerim kapanıyor

Canımm ben çoktan uyumuşummm

penelop uyumaya gitti sanırım

İvitss :))

Galiba bu sefer uyudu :)

Uyumuştum!!! : DDD

Yok yok bence birazdan Merhaba diye cikarsa hic sasmam

Ahahhahaa :))) Bebeler gibi uyudum valla.... O kadar güzel uyudum ki...:)

Pıssssst, uyuyor musun kıs?

Evettt uyuyordummm muhtemelen o saatte rüya bile görüyordum, kaçıncı rüya... :)

Ben bile merak ettim uyuyabildinmi

Uyudum. Hem de hemen. Böyle yastığa kafamı koymamla uyumam bir oldu.... :)

Şimdiiii kızlaaaaar... Tahmin edin sonra n'oldu......

Önceki gün direndim, uyku bozukluğunu düzelteceğim, zinciri kıracağım bundan sonra 12 oldu mu yatacak 8 oldu mu kalkacağım diyordummmmm.... Uyudum. Evet uyudum. AMAAAA.... Kaçta kalktım???? BUGÜN ÖĞLEDEN SONRA 5'TE!!! (Yani yine gece uyanık kalıp da sabah uyuduğumla aynı saatte!!!) Allah canını almasın bu bünyemin, oyun mu oynuyo bana be! Aaaaa...sinirlendim bak. N'apcam ben şimdi? Göstericem ona : DDDD

Anaaaaam, kaç saat uyumuş oldun yani?

bu saate kadar gelmeyince uyuduğunu tahmin etmiştim ben
allah canını almasın gerçekten kaç saat uyudun kııııızzz

Anaaaaam, kaç saat uyumuş oldun yani?

Immmmmmmmmmm........... 17 saatçik sanırım?

nasıl gidiyor tatlışş

Oyyy tatlı bi kız gelmiş!! Ben de bi mesaj atayım nerelerde bakalım bu diyordum.... Uyku düzenimi düzeltmeye çalışıyoz, hepberabercenek: DD Rejime devam... Arada işte 20 dk-yarım saat yürümeceler...

bu saate kadar gelmeyince uyuduğunu tahmin etmiştim ben
allah canını almasın gerçekten kaç saat uyudun kııııızzz

Kalkar kalkmaz köpüşle yürüyüşe gittik, sonra onun köpek arkadaşlarıyla karşılaştık hanfendinin sosyal yaşantısı benden daha iyi valla şu anda, onun oyunlarıydı filan derken anca gelebildim ama 5'ti zaten kalktığımda sanırım. 17 saat mi oluyor n'oluyor? Resmen yani inatlaşıyor bu bünye benle, hayır dedi, senin uyku rutinin bozuk olcak yat aşağı, şişko seniiiii, dedi...galiba....

KIZLAR İYİ Bİ HABERİM VAR..............

99'A DÜŞTÜMMMMMMMM!!!! 98.8 FİLAN ÇIKTI İLK Bİ İKİ KERE SONRA 99'DA SABİTLENDİ..... SEVİNDİM YAAA!!! (Bye bye 100'ler... Bi daha hayatım boyunca sizi tartıda görmeyeceğim. Siz öldünüz! : D)

Bir insanın çabalarının karşılığını alması muhteşem bir duygu.... Tamam şu an hala çok şişmanım, ama bu düşüş devam ettikçe, ben hep bir adım daha yaklaşmış olacağım fit olmaya.... Ve 6 ayda; yani Şubat'a kadar en kötü 70 falan olmuş olacağım... Bu da yeterince mükemmel bir şey; eski kiloma dönüş.... Şubat-Mart-Nisan-Mayıs 2016'da da ayda 4 kilo vermeye devam edersem 55-56 olmuş olacağım.... --->Ah işte bu sanki biraz ulaşılmaz geliyor...Ama hep beraber başaracağız dimi!!!

Kızlar garip bir rüya gördüm....

Bir otel odasındayım.... Eski İngiliz erkek arkadaşımla... Merdivenlerden inenler, çıkanlar... Bir kalabalık.... Sonra onu gördüm... Onun ışıl ışıl, okyanus gözlerini, utangaç-tatlı gülümsemesini.... Sonra birtakım fotolara bakıyorum... Eski kız arkadaşı-çocuğun anasıyla aile gibi fotolar çektirmiş... Neden diyorum... Hesap soruyorum... Açıklamalar yapıyor... Beni daha çok sevdiğini söylüyor.... O kadın herkesle yatıp kalkmış bir kadın, ben bi tek seni sevdim gibi bir şeyler söylüyorum... Sanki acı içindeyim, ama onun ışıl ışıl gözlerini görmek...Yüzü...Bana yakınlığı...Bu acıyı mutluluğa dönüştürüyor....

Tuhaf duygularla uyandım...

Kendi içimde, "depresyondayken, özgüvenim düşükken yaşamış olduğum bi ilişki-romantizm", "o devir kapandı artık" diyerek çözmüştüm sanki düğümünü.... Sonra bilinçaltım yine karşıma çıkardı.... Sonra bugün.............bi hüzün...

Evetttttttt

tebrik ederim darısı seksenler sonrada yetmişlere inş istersen imkansız birşey değil canım 50de olursun 50 kiloluk fotolarınıda görücez inşallah

tebrik ederim darısı seksenler sonrada yetmişlere inş istersen imkansız birşey değil canım 50de olursun 50 kiloluk fotolarınıda görücez inşallah

Canımmmm çok teşekkür ederim. Nedense 68-70'lerden aşağı düşmem çok daha zor olurmuş gibi geliyor... ben ergenlikten sonra hep 68-70 civarında kaldım ya; uzun senelerdir benim vücut görmedi 68'den aşağısını yani... Çok mu direnir acaba, yemeklerden filan çok mu kısıp çok mu uğraşmam gerekir, spor mpor deli gibi....Onu düşünüyorum....

Gece alarmını kursaydın keskee :) bikac gun zorlanıcaksın ama mecbursun canım buna baksana ne kadar etkiliyo kilonu

Aklından, bilincaltından cıkar at o cocugu penelope bunu yapman gerekyo canım kendn icin nasıl saglıgın icin kilolardan kurtuluyosan mutlulugun icinde o cocktan kurtulman gerekiyor

Gece alarmını kursaydın keskee :) bikac gun zorlanıcaksın ama mecbursun canım buna baksana ne kadar etkiliyo kilonu

tel şarjı bitmişti ve şarjı bulamamıştım... Offf...

Bu akşam n'apsam??? Deli gibi spor yapsam mesela uykumu getirip vaktinde yatmamı sağlar mı? Eğer evetse, napabilirim mesela?

Aklından, bilincaltından cıkar at o cocugu penelope bunu yapman gerekyo canım kendn icin nasıl saglıgın icin kilolardan kurtuluyosan mutlulugun icinde o cocktan kurtulman gerekiyor

O da fast food gibi, şerbetli tatlılar gibi dimi persephone... Hep bi geçici mutluluk hissi... Sonrası ise şişmanlık ve pişmanlık....

tel şarjı bitmişti ve şarjı bulamamıştım... Offf...

Bu akşam n'apsam??? Deli gibi spor yapsam mesela uykumu getirip vaktinde yatmamı sağlar mı? Eğer evetse, napabilirim mesela?
Tabikii yorulursan hemen uykun gelir ama sana tavsiyem dısarı cık hızlı hızlı bi yere yetsrmscesne yuru uzak bi yere kadar mesela alacagn bisey varsa almk icn yada uzak bi yerde gezilecek yere yuruyerek git daha cok yorar ve uykunu getrr

Şimdi gece vakti oldu ya... Biraz da annem endişe ediyor tek başıma sokaklarda yürümemden : / Napsomm napsommmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…