• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Bencede gayet yi bi kilodasın canım ramazandan sonrada cok yuklenme daha var mı dugune

1buçuk ay kaldı canım buçuğu ramazan zaten. ramazandan 1 ay sonra :KK51:

Oruçluyken, çok fazla hareket baygınlık geçirttirir cidden... Azalt sen en iyisi sporunu canım Ramazan geçince yüklenirsin.... C Carnation Çok geçmiş olsun tekrar. :KK200::KK200::KK200::nazar:

kuzum oruçluyken yapmıyorum sporu iftardan sonra yapıyorum. çok az yedim ekmek yemiyorum kaç gündür. oruçken bünyem zayıf düştü sanırım. üstüne iftarda az yedim. sonra ütü yaptım biton sonra ev topladım. sonra saat 1 de spora başladım. 2de yemek yiyoruz zaten. tam iyice acıktığım an spor yapınca kaldırmadı vücudum.
rejim yapmayacağım ramazan bitene kadar. squat programına da ara veriyorum. offff 18. güne dayanmıştım yaaaaa ! :KK43:
birkaç gün dinlenip hafif egzersizlerle devam edeceğim :KK43:

Bugün diyetimin 2. haftasının ilk gününü alnım ak bi şekilde tamamladım. Kendimi mutlu hissediyorum!!! Üstelik egzersiz de ekledim programıma. Her şey süper!! Keşke haftada 2 kilo vermeye 2 ay boyunca devam etsem... 2 ay sonra 16 kilo vermiş olurum; 84 olurum....(Sonra Eylül sonunda 76'ya düşsem; Ekim-Kasım-Aralık da ayda 4'er kilodan 64'e düşmüş olsam 2016'nın başında; Şubat sonunda da 56 olsa? Mart sonu da 52... Offf...Nasıl süper olur ama?) Yapabilir miyim acaba? Normalde ayda 5-6 kilodan fazlası tavsiye edilmiyor ama benim çok fazla kilom olduğu için zaten, olabilir belki diye düşündüm, ne dersiniz kızlar?

:KK68::KK68::KK68: Öpücükler, çoook çoook! :KK19:

şu yazdıklarının bir bir gerçek olmasını diliyorum tatlımm :KK200: inşallah inşallah :KK60:

1buçuk ay kaldı canım buçuğu ramazan zaten. ramazandan 1 ay sonra :KK51:

kuzum oruçluyken yapmıyorum sporu iftardan sonra yapıyorum. çok az yedim ekmek yemiyorum kaç gündür. oruçken bünyem zayıf düştü sanırım. üstüne iftarda az yedim. sonra ütü yaptım biton sonra ev topladım. sonra saat 1 de spora başladım. 2de yemek yiyoruz zaten. tam iyice acıktığım an spor yapınca kaldırmadı vücudum.
rejim yapmayacağım ramazan bitene kadar. squat programına da ara veriyorum. offff 18. güne dayanmıştım yaaaaa ! :KK43:
birkaç gün dinlenip hafif egzersizlerle devam edeceğim :KK43:

şu yazdıklarının bir bir gerçek olmasını diliyorum tatlımm :KK200: inşallah inşallah :KK60:

Hepten de koyuverme haa!! Dikkatli, sağlıklı ye yine. :KK15:

teşekkür ederim kızlar. yook burkma falan olsaydı keşke yaaa :KK43:

nolduğunu anlamadım ya tam 125 tane squat yapmıştım birden bi tuhaf oldum hani insan çok acıktığında kan şekeri düşer ya birden öyle oldu gidiyim birşeyler atıyım ağzıma dedim kuru kayısı yedim ama yok beynim uyuştu resmen kulaklarım çınladı kalbim çıkacakmış gibi attı kulaklarım falan duymadı gözlerim karardı ben bayılıyorum tuzlu ayran yap dedim anneme o ara bi telaşe koptu başımda. tam olarak bayılmadım tuzlu ayran içtim falan ama çok kötü oldum ensemden soğuk su döktüler falan. biraz kendime geldim uzandım yine aynısı oldu gözlerim karardı duşa soktu annem biraz ferahladım derken baktım parmak uçlarım uyuşuyo ellerim sapsarı olmuş hastaneye gidelim dedim yolda yine fena oldum hastanede tahlil falan yaptılar bişey çıkmadı şükür. tansiyonum düşmüş sanırım. tekrarlarsa nörolojiye gidin dediler işte.

hayatımda bikere küçükken bayıldım oda iki saniye sürdü gözlermin karardğnı hatırlıyorum sadece o kadar. böylesi hiç olmadı beynim uyuştu sürekli ve tamamen kendimden geçmedim sıktım kendimi sanırım. ben böyle şeylerden çok korkuyorum ya ayyyy ölcem falan sandım çok korktum sürekli tekrar olcak diye korkuyorum :KK17:

Cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine. Tansiyon düşüklüğü kötüdür

Herkese merhaba :) bugün hem yemek hem d spor acisindan güzel bir gün gecirdim o yüzden çok mutluyum. Bol bol da yürüdüm sicaga rağmen. Sabah 86.5 i gördüm tartida, 1 kilo daha vermişim yani :KK73::KK73::KK73: oysa ki iki gune kadar anlamsiz bir sekilde kilom fazla cikiyordu. Cok sukur ben daha fazla dellenmeden gercek kilomu gordum :)

Harika bir haber buu!!!!! 70'lerr ramak kalmis, ay cok heyecanlı :rolleyes::rolleyes::rolleyes: insan hryecandan ha 79'u gordum ha gorucem diye tartinin ustunden inemez :D cok tebrik ederim :KK68:

Bende geçen hafta 85 kg idim bu hafta ise 81.3 olmusum kizlar.ama bunun 1.5 kg odem biliyorummm....
hizla 70 lere iniyorum cok mutluyum:KK73::KK73::KK73:

Herkese merhaba :) bugün hem yemek hem d spor acisindan güzel bir gün gecirdim o yüzden çok mutluyum. Bol bol da yürüdüm sicaga rağmen. Sabah 86.5 i gördüm tartida, 1 kilo daha vermişim yani :KK73::KK73::KK73: oysa ki iki gune kadar anlamsiz bir sekilde kilom fazla cikiyordu. Cok sukur ben daha fazla dellenmeden gercek kilomu gordum :)

Tebrik ediyorum hayatım! :KK15:

Hepten de koyuverme haa!! Dikkatli, sağlıklı ye yine. :KK15:
Yook yook salmıcam inşallah. Sadece bugün biraz tıka basa oldum nişanlım sağolsun meyveydi çikolataydı beni besledi annemde hamur işini dayadı :KK70: diyet günlüğünde bunlardan pabahsetmem pek iyi olmadı şuan ama kusuruma bakmayın :KK53:

Ama rejim yapanlara ve spor yapanlara şuan ne kadar özendiğimi ve yapmak istediğimi anlatamam .. Zaten ben bişeyi ne zaman çok istesem engel çıkar :KK61:

SON DURUM:

1. Uyumadım. BAŞARILI

2. 1 zumba dansı daha yaptım ( ve çok terledim!!). BAŞARILI

3. Kitap okumadım henüz. BAŞAR!

4. 1 saat çalışma yaptım. 1 saat daha devam edeceğim. 1/2 BAŞARILI TAMAMLA!

5. Odamı biraz topladım. Yatmadan biraz daha toplayacağım 1/2 BAŞARILI TAMAMLA!

6 ve 7 BAŞARILI idi zaten... :))

Ekstradan bir de köpeği yıkadım.
:cool::cool:

00.15'e kadar çalışacağım. sonra 00.15-00.25 ---> Biraz daha oda toplamaca. 00.25-00.55 ---> kitap okumaca 00.55-01.05 son zumba ve yatış..... :KK76:

Eki Görüntüle 1575757
Çok güldüm :KK48:

Bugün diyetimin 2. haftasının ilk gününü alnım ak bi şekilde tamamladım. Kendimi mutlu hissediyorum!!! Üstelik egzersiz de ekledim programıma. Her şey süper!! Keşke haftada 2 kilo vermeye 2 ay boyunca devam etsem... 2 ay sonra 16 kilo vermiş olurum; 84 olurum....(Sonra Eylül sonunda 76'ya düşsem; Ekim-Kasım-Aralık da ayda 4'er kilodan 64'e düşmüş olsam 2016'nın başında; Şubat sonunda da 56 olsa? Mart sonu da 52... Offf...Nasıl süper olur ama?) Yapabilir miyim acaba? Normalde ayda 5-6 kilodan fazlası tavsiye edilmiyor ama benim çok fazla kilom olduğu için zaten, olabilir belki diye düşündüm, ne dersiniz kızlar?

:KK68::KK68::KK68: Öpücükler, çoook çoook! :KK19:
Herzaman ağırlığının % 5 i ni verebileceğini unutma hedefin bu yönde olsun

Back