• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Offf suuu çok güzel vermişsin; mükemmel olmuşsun seni defalarca kutlarım SAKIN SAKIN SAKIN geri alma canım, diyet gibi beslenmeye devam et, haftada 1-2 defa canının istediği gibi ye. :KK200::nazar:
Evet aynen öyle yapıyorum tatlım korumada 3. aya girdim. Sporumu hiç aksatmıyorum

canım zayıfımdaa bacaklarım fena işte ayrık durmuyo bitişik duruyoo ben böyle istiyorumm :KK53:

5a2cc69eda4bc0673fc25871fff21301.jpg

birkaç kilo azalma ve düzenli sporla olur o yaaa.... Olcak yani.... C Carnation ben sen sandım ilk bu kızı, sonra geri dönüp baktım senin bacakların daha etli butlu ve bitişikmiş, ama göze de o kadar çarpmıyor, da, yap tabii, olmuşken mükemmeli olsun....

Gerçekten en önemli ve zor kismi korumak. Çok kutlarim canim.inş bir omur boyle kuğu gibi olursun :KK200::KK68:
Evet yaa korumak çok önemli hakkaten.
Ama kızlar ben kiloluyken afedersizniz haftada 1 yada 2 çıkardım wc ye şimdi maaşallah günde 2 kere raat çıkıyorum. Bu da çok etkili

Aaa unutmamış olman beni çok mutlu etti canım evet seninle yarışmıştık ama kaybeden ben oldum kaç kilo olduğumu tahmin bile edemezsssin :KK43:
Ay unutur muyum hiç tatlım ya nisanda bahardı hatta yarışma.
Sen azimli bi kızsın o zamandan biliyorum ben seni yani ne kadar aldın bilmiyorum canım ama vereceğinden şüphem yok

birkaç kilo azalma ve düzenli sporla olur o yaaa.... Olcak yani.... C Carnation ben sen sandım ilk bu kızı, sonra geri dönüp baktım senin bacakların daha etli butlu ve bitişikmiş, ama göze de o kadar çarpmıyor, da, yap tabii, olmuşken mükemmeli olsun....

kııız allah canını almasınnn ben değilim böyle olsam keşkeeee ahhhh ahhhh :KK43::cry::confused:

aynen etli butlu butlu butlu butlu :KK34: belim 63 cm olduğu için kalçalarım bacaklarım çok itici. armutum ben işte :KK43:
o yüzden 48 kilo şart bana :KK62: 1 ay sonra sana tekrar foto atacağım değişmemişsem kız bana :KK62:

Ay unutur muyum hiç tatlım ya nisanda bahardı hatta yarışma.
Sen azimli bi kızsın o zamandan biliyorum ben seni yani ne kadar aldın bilmiyorum canım ama vereceğinden şüphem yok
Hepsini aldım en başa döndüm evet nisanda bahardı doğru vericem bu işi kafa ya taktım 1 dk olsun aklımdan çıkmıyor eminim tekrar 69 olucam inşallah

su321 su321 Ayda kaçar kilo düştün canım?? Ekmek kaç dilim yiyordun? Rejimin nasıl bir şeydi bahsedebilir misin biraz? Canın çektiğinde vazgeçmek için özel bi yöntemin var mıydı? Kilo verince sarkma oldu mu bu konuda n'aptın olduysa? vs. :KK15::KK23:

kııız allah canını almasınnn ben değilim böyle olsam keşkeeee ahhhh ahhhh :KK43::cry::confused:

aynen etli butlu butlu butlu butlu :KK34: belim 63 cm olduğu için kalçalarım bacaklarım çok itici. armutum ben işte :KK43:
o yüzden 48 kilo şart bana :KK62: 1 ay sonra sana tekrar foto atacağım değişmemişsem kız bana :KK62:

Bölgesel egzersizlere çok ağırlık vermen gerek benim kuzenim de senin gibi beli inceciktir göğüsleri de çok dolgun değil; küçükçe biraz, ama kalça-baldır-bacak geniş.... Ve hani ince kız, ama sırf belli bi kilo bi bölgede toplandı diye tam bi ince görünüm olmuyor...O çılgın gibi bölgesel hareketler yapardı yazlıkta filan abaaav günde bir sürü kere...Sonra baya fark etti. Tamam çok kızıcam, 1 ay sonra yakana yapışıcam.

Penelope_Lalilop Penelope_Lalilop sana özel den mesaj attım görmedin galiba :)

Arada atlamışım ben onu. Senin kilon da benimki gibi dengeli dağılıyor anladığım kadarıyla, o yüzden çok kafana takma öyle dombili durmuyorsun:))Eskisinden daha iyi olursun. :KK15: Senin kolların da etliceymiş, ben çok gıcık oluyorum benimkilere yaa, onlara bişey yapsak... Kolu ince/sıkı olanlar hep daha fit gözüküyor, göbekleri olsa bile!

Bölgesel egzersizlere çok ağırlık vermen gerek benim kuzenim de senin gibi beli inceciktir göğüsleri de çok dolgun değil; küçükçe biraz, ama kalça-baldır-bacak geniş.... Ve hani ince kız, ama sırf belli bi kilo bi bölgede toplandı diye tam bi ince görünüm olmuyor...O çılgın gibi bölgesel hareketler yapardı yazlıkta filan abaaav günde bir sürü kere...Sonra baya fark etti. Tamam çok kızıcam, 1 ay sonra yakana yapışıcam.
bende yapıyorum tatlımm. squat yapıyorum 16. günümdeyim. ve 5 tane basen 2 tanede iç bacak egzersizi yapıyorum günde 50şer kez. sertleşme var bacaklarımda sıkılaşma var hissediyorum. ama zayıflayarak bunu desteklemeliyim işte. bakalım bir ay sonra ne olacağım çok heycanlıyım ve bunu yapmaya mecburum !

Arada atlamışım ben onu. Senin kilon da benimki gibi dengeli dağılıyor anladığım kadarıyla, o yüzden çok kafana takma öyle dombili durmuyorsun:))Eskisinden daha iyi olursun. :KK15: Senin kolların da etliceymiş, ben çok gıcık oluyorum benimkilere yaa, onlara bişey yapsak... Kolu ince/sıkı olanlar hep daha fit gözüküyor, göbekleri olsa bile!
Evet o yüzden zayıflayınca fıstık gibi olucaz :KK50:

Back