merhaba kızlar kaç gündür yazamıyordum yemek yemekten dolayı:) bu kadar kaçamaklardan sonra tartıldım 77.3 geldim idare eder benim için çünkü bu kadar yemeye aldığımı düşünüyordum. neyse kendime çok kızdım ama..... bu hafta daha sıkı olcam inşş..
Canım sen guzel kilo vermissin başlangıç kilona baktim bir haftada iyi vermissin tebrik ederim
çok üzüldüm canım ya belki bir hastalıktır uzun zamandır çıkamıyorsan?Kizlar bu hafta ben kilo vermedim( gecen pazartesi tartildigimda 66,3 kiloydum, persembe günü ise 65,3 kiloya kadar inmistim ne güzel ama bugün yine 66,2 olmussum ( yani 1 hafta icinde toplam 100 gr. vermisim, ama bi sorun var galiba cünkü 2-3 gündür tuvalete cikmadim ( hafta sonu esimle gezdigimiz icin biraz kacirdim aksamlari ( 2 aydir ilk defa böyle olduuuuu (
Bu hafta en az 1,5 kilo vemem lazim, 2 hafta sonra dügün var yurtdisina cikacaz, ozamana kadar ne verirsem kardi benim icin..
sabahlari erken kalkabilirsem yarim saat jillian yapmayi düsünüyorum ac karnina.. aklimda vardi hep ama kalkamiyorum saat 6da..
aynen öyle tatlım bugün bol bol su iç spor yap yarın tartılhepiniz cok güzel kilo vermissiniz, moralinizi niye bozuyorsunuz anlamadim, bence sevinmelisiniz)
bu arada fnddkrducum sagol, esimle tanisali 4 sene evleneli 2 sene oldu tam.
betrayalcim valla ne oldu anlamadim, hic böyle olmazdi, hafta sonu sadece tatliyi fazla kacirmistim, ama normalde yinede böyle olmazdi, ertesi günü tuvalete cikardim.. galiba su icmeye fazla vaktim yoktu, hep disardaydik o yüzden olabilir galiba. yarin tartilmam daha iyi olur galiba dedigin gibi canim.
hepiniz cok güzel kilo vermissiniz, moralinizi niye bozuyorsunuz anlamadim, bence sevinmelisiniz)
bu arada fnddkrducum sagol, esimle tanisali 4 sene evleneli 2 sene oldu tam.
betrayalcim valla ne oldu anlamadim, hic böyle olmazdi, hafta sonu sadece tatliyi fazla kacirmistim, ama normalde yinede böyle olmazdi, ertesi günü tuvalete cikardim.. galiba su icmeye fazla vaktim yoktu, hep disardaydik o yüzden olabilir galiba. yarin tartilmam daha iyi olur galiba dedigin gibi canim.
aynen öyle tatlım bugün bol bol su iç spor yap yarın tartıl
senin kilonu yarın giricem. :)
elmashekerim benimde öyle olduğunda hemen bol linonlu yeşilçay içiyorum çok rahatlatıyo bağırsakları. direk atıyorum ne var ne yoksa
dene derim
tmm canim sagol
yesilcayi hic icemiyorum canim yaa midem bulaniyor kusmam geliyor.. ama iyi geliyor diyorsan bugün icmeyi deniyecem spordan sonra.. insallah banada iyi gelir..