Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
QUOTE=betrayal;29985318]ay bende başlıyım ya zaten pazartesi şok diyetime başlıyorum malzemeleri falan aldık bugün bayağı gezdim yoruldum. jillian hala yapmadım çok üşeniyorum şuan
jillian yeni bitti şimdi. hep aynı ve et yok ama 4 kilo verme garantisi bir haftadasağol canım deniycem su şişesini.
bir de üst kol yumuşak benim sıkınca kas oluyor ama kiloma göre biraz fazla
betrayalcım inan bende bugün istemeye istemeye yaptımm. 27 dk lık spor oldu 1 s.27 d
şimdi diğer sporu yapıcam
şok diyet hergün aynı mı. et yok mu ett
jillian yeni bitti şimdi. hep aynı ve et yok ama 4 kilo verme garantisi bir haftada
İyi geceler canım umarım pazartesi istediğimiz kiloyu tartıda görürüz.
aaaaaaa o zaman bende başlayayımmm hedef kiloma biraz daha yaklaşırım :)
ay diğer sporu yaptımm kollarım koptuu :122:
1 kase yoğurt yedim
şimdi duşa giricem.
yarın pek giremiycem
pazartesi vasat olan kilomu bildiririm canımcım
iyi geceler
merak etme canım bugün diyetisyene bu diyeti gösterdim.Oncelikle betrayal sakın sok diyet yapma ! O 4 kilo sana 8 kilo olarak geri donecek ben 3 yildir surekli sok diyet yaptim 50lerdeyken son 1 yilda 70leri gordum gecen yaz cidden 70 kusurlerdeydim bu sok diuetler yuzun elma diyetimi yapmadim haftada 5 kilo mu yapmadim ah ah bak simdi kilolarimla cebellesiyorum en sagliklisi yavastan vermek sporunuda yaptin mi hazirana kalmaz fistik gibi hatun olursun gel sen beni dinle ayrica o paylastigin liste cooook sagliksiz!
Muzeyyencim kollarin icinde yine su sisesiyle kucukten basla 5ml ten onu iki elinle tut basinin hizasinda yukari kaldif indirirken kollarin omuzunda olsun yani yukari kaldir indirirken onee dehilde arkana dogru sirtina fogru indir yani anlamissindir umarim :)
Kizlar saclarima kina yaktim bakalim sabah nasil olcak
sanada iyi geceler canım. :)Diyetisyen dediyse bisey diyemem :) hadi kizlar iyi geceler :)
bende iki tane mini topkek indirdim miğdeye yarın sıkı bir başlangıç yapmam lazımakşam = 4 kaşık felan ama tepeleme değil az patlıcan kavurması (kızartmasına kıyasla daha az yağlı)
cacık (tuzsuz ve sarımsaksız)
3 tanede biber kızartması ve 1 dilim kıtır ekmek yedim çok pişmanım
yarın sporumu sıkı tutmalıyım ve elmaşekeriminde dediği gibi sabah erkenden kalkıp yapıcam sözlümü saat 6da uyandırıyorum işe gitmesi için bende o saatte kalkıcam geri yatmıcam ve sporumu yapıcam kararlıyım Cezalıyım o kadar
ve sebze yemeklerim 4 kaşıkken 2 kaşığa düşürücem
çok sinirliyim kendime altı üstü boğazımı tutucaktım ama kendimi kontrol etmekten aciz bi insanım