Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

Muzeyyencim dambil yada su sisesi ile kollarini acip kapatabilirsin :)
Aksam : 3 kasik keskek 1 kasik pilav 2 kasik nohut corba salata 2 kasik cacik ( misafirlikteydim de

Spor; kosu bandi 170 kalori
1100 ip atlama
25 tane dambil ile (3 kg)kollarimi acip kapadim
100 tanede mekik cektim :)

QUOTE=betrayal;29985318]ay bende başlıyım ya zaten pazartesi şok diyetime başlıyorum malzemeleri falan aldık bugün bayağı gezdim yoruldum. :KK70: jillian hala yapmadım çok üşeniyorum şuan :KK70:[/QUOTE]

Canim nasil bir diyet biraz bahsedermisin

QUOTE=betrayal;29985318]ay bende başlıyım ya zaten pazartesi şok diyetime başlıyorum malzemeleri falan aldık bugün bayağı gezdim yoruldum. :KK70: jillian hala yapmadım çok üşeniyorum şuan :KK70:

Canim nasil bir diyet biraz bahsedermisin[/QUOTE]

Sabah: 1 bardağı light süt, 2 adet grisini
10:00-11:00: 1 adet meyve
Öğle: 1 kase sebze çorbası, yağsız salata
15:00-16:00: 1 adet meyve
Akşam: 1 kase çorba, yarım kase light yoğurt, yağsız salata
22:00-23:00: 1 adet meyve
işte canım :)

sağol canım deniycem su şişesini.:KK23:
bir de üst kol yumuşak benim sıkınca kas oluyor ama kiloma göre biraz fazla :KK4:
betrayalcım inan bende bugün istemeye istemeye yaptımm. 27 dk lık spor oldu 1 s.27 d :KK1::KK1::KK1:

şimdi diğer sporu yapıcam :KK8:
şok diyet hergün aynı mı. et yok mu ett :KK56::KK56:

Son düzenleme:
sağol canım deniycem su şişesini.:KK23:
bir de üst kol yumuşak benim sıkınca kas oluyor ama kiloma göre biraz fazla :KK4:
betrayalcım inan bende bugün istemeye istemeye yaptımm. 27 dk lık spor oldu 1 s.27 d :KK1::KK1::KK1:

şimdi diğer sporu yapıcam :KK8:
şok diyet hergün aynı mı. et yok mu ett :KK56::KK56:
jillian yeni bitti şimdi. hep aynı ve et yok :KK43: ama 4 kilo verme garantisi bir haftada :KK70:

jillian yeni bitti şimdi. hep aynı ve et yok :KK43: ama 4 kilo verme garantisi bir haftada :KK70:

aaaaaaa o zaman bende başlayayımmm
:KK1: hedef kiloma biraz daha yaklaşırım :)
ay diğer sporu yaptımm kollarım koptuu
:122:
1 kase yoğurt yedim :KK56:
şimdi duşa giricem.
yarın pek giremiycem :KK25:
pazartesi vasat olan kilomu bildiririm canımcım:KK17::KK17::KK17:

iyi geceler
:21::21:

aaaaaaa o zaman bende başlayayımmm
:KK1: hedef kiloma biraz daha yaklaşırım :)
ay diğer sporu yaptımm kollarım koptuu
:122:
1 kase yoğurt yedim :KK56:
şimdi duşa giricem.
yarın pek giremiycem :KK25:
pazartesi vasat olan kilomu bildiririm canımcım:KK17::KK17::KK17:

iyi geceler
:21::21:
İyi geceler canım umarım pazartesi istediğimiz kiloyu tartıda görürüz.
Çabalarımıza değer inşallah. :KK70:

Oncelikle betrayal sakın sok diyet yapma ! O 4 kilo sana 8 kilo olarak geri donecek ben 3 yildir surekli sok diyet yaptim 50lerdeyken son 1 yilda 70leri gordum gecen yaz cidden 70 kusurlerdeydim bu sok diuetler yuzun elma diyetimi yapmadim haftada 5 kilo mu yapmadim ah ah bak simdi kilolarimla cebellesiyorum en sagliklisi yavastan vermek sporunuda yaptin mi hazirana kalmaz fistik gibi hatun olursun gel sen beni dinle ayrica o paylastigin liste cooook sagliksiz!

Muzeyyencim kollarin icinde yine su sisesiyle kucukten basla 5ml ten onu iki elinle tut basinin hizasinda yukari kaldif indirirken kollarin omuzunda olsun yani yukari kaldir indirirken onee dehilde arkana dogru sirtina fogru indir yani anlamissindir umarim :)
Kizlar saclarima kina yaktim bakalim sabah nasil olcak :KK70:

Oncelikle betrayal sakın sok diyet yapma ! O 4 kilo sana 8 kilo olarak geri donecek ben 3 yildir surekli sok diyet yaptim 50lerdeyken son 1 yilda 70leri gordum gecen yaz cidden 70 kusurlerdeydim bu sok diuetler yuzun elma diyetimi yapmadim haftada 5 kilo mu yapmadim ah ah bak simdi kilolarimla cebellesiyorum en sagliklisi yavastan vermek sporunuda yaptin mi hazirana kalmaz fistik gibi hatun olursun gel sen beni dinle ayrica o paylastigin liste cooook sagliksiz!

Muzeyyencim kollarin icinde yine su sisesiyle kucukten basla 5ml ten onu iki elinle tut basinin hizasinda yukari kaldif indirirken kollarin omuzunda olsun yani yukari kaldir indirirken onee dehilde arkana dogru sirtina fogru indir yani anlamissindir umarim :)
Kizlar saclarima kina yaktim bakalim sabah nasil olcak :KK70:
merak etme canım bugün diyetisyene bu diyeti gösterdim.
sorun olmayacağını söyledi. fakat bu diyeti bi hafta uyguladıktan sonra kilo almamam için başka bir program verecek.
tabi bu iki diyet arasında bir hafta olucak o haftada normal yiycem abartmadan.

Kızlar ya sabah kahvaltimi gec yaptim ve baya abarttim ogle yemegi yemicem saat 5 gibi hafif biseyler yerim bu haftada kiloda umidimi kestim baya yavasladi kilo vermem :KK43: artik yarin coook sıkı bi diyet ve spora baslicam olmuyo boyle !

Off betrayal ya hatirlatma :KK70: bu sabah tartildim 62.2 ciktim kilo almisim o_O kizlar az once yogurdun icine kitir etmek koyup yedim aksam y. Cok yemicem

akşam = 4 kaşık felan ama tepeleme değil az patlıcan kavurması (kızartmasına kıyasla daha az yağlı)
cacık (tuzsuz ve sarımsaksız)
3 tanede biber kızartması ve 1 dilim kıtır ekmek yedim çok pişmanım :KK43:

yarın sporumu sıkı tutmalıyım ve elmaşekeriminde dediği gibi sabah erkenden kalkıp yapıcam sözlümü saat 6da uyandırıyorum işe gitmesi için bende o saatte kalkıcam geri yatmıcam ve sporumu yapıcam kararlıyım :KK47: Cezalıyım o kadar :KK45:

ve sebze yemeklerim 4 kaşıkken 2 kaşığa düşürücem :KK47:

çok sinirliyim kendime altı üstü boğazımı tutucaktım ama kendimi kontrol etmekten aciz bi insanım :KK47:

akşam = 4 kaşık felan ama tepeleme değil az patlıcan kavurması (kızartmasına kıyasla daha az yağlı)
cacık (tuzsuz ve sarımsaksız)
3 tanede biber kızartması ve 1 dilim kıtır ekmek yedim çok pişmanım :KK43:

yarın sporumu sıkı tutmalıyım ve elmaşekeriminde dediği gibi sabah erkenden kalkıp yapıcam sözlümü saat 6da uyandırıyorum işe gitmesi için bende o saatte kalkıcam geri yatmıcam ve sporumu yapıcam kararlıyım :KK47: Cezalıyım o kadar :KK45:

ve sebze yemeklerim 4 kaşıkken 2 kaşığa düşürücem :KK47:

çok sinirliyim kendime altı üstü boğazımı tutucaktım ama kendimi kontrol etmekten aciz bi insanım :KK47:
bende iki tane mini topkek indirdim miğdeye yarın sıkı bir başlangıç yapmam lazım :KK43:

Ay ay yarin 100 gr verdigimi gormek istemiyorum !
Sanirim sabah ac karnina spor yapamicam cunku pc ablamin odasinda :KK43:

Kızlar sabah tartıya çıktım ve tam 61 çıktı. 600gr gitmiş.
Zaten bu haftaki performansımı hiç beğenmemiştim. :KK43:
Artık daha sıkı bir diyete giriyorum.

X