Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

canım benim diyetini sporla desteklemezsen hep sarkar vücudun

benim vucudum ii bi spor istiyo aslında ama yokk.. 2 kere doğum yaptım ikisindede 100 kilo ile doğuma gittim baya bi deforme oldu nasıl toparlanır bilmiyorum.. aslında bi ara başlamıştım jillian da level 1 i bitirdim 2 ye geçince aksadı...

incicim 10 tane fındık çok fazla :KK53: ona dikkat etmelisin .

betrayalcim canım annem yemekhanede çalıştığı için getiriyo :KK1:

ben acıktım gidip yemek yiyim :KK1::KK1:

evet canım banada öyle geliyo ama diyetisyenim öyle yazdı sadece haftada 2 gün fazla yiyorum.. kiloları vereyim derken almam inş..

Kızlar aramıza yeni birini getiriyorum :KK16: kendisi çoook tatlıdır biz beraber kilo veriyoruz 1 aydır o bu zamana kadar 10 kilo verdi akşama doğru gelir buraya :KK16:

ayyy yanaklarim kizardi simdii :KK17::KK17::KK17: o senin tatliligin canim :21::21:

bende sizlere katilmak istiyorum.. 18 subat'ta 75,3 kilo ile basladim, bugün tartildigimda 65,3 kilo ciktim, 2 ayda tam 10 kilo verdim yani :KK52::KK52: hedefim 55 kiloya inmek, tabi hazirana kadar 55 kilo olursam süper olucak, tatilden önce kilolardan kurtulmak istiyorum..:44: bu arada boyum 163..

ögle yemeğim:KK56:

1 kase domates çorbası, 3 kaşık yoğurt, birazcıcıkk taze fasulye ve yarım dilim karpuz.
yazaken çok geldi. yerken niye böyle olmuyooo :KK52::KK52::KK52:

ayyy yanaklarim kizardi simdii :KK17::KK17::KK17: o senin tatliligin canim :21::21:

bende sizlere katilmak istiyorum.. 18 subat'ta 75,3 kilo ile basladim, bugün tartildigimda 65,3 kilo ciktim, 2 ayda tam 10 kilo verdim yani :KK52::KK52: hedefim 55 kiloya inmek, tabi hazirana kadar 55 kilo olursam süper olucak, tatilden önce kilolardan kurtulmak istiyorum..:44: bu arada boyum 163..

demek sensin o tatlı kız :KK3:
hoşgeldin canım.
çok güzel zayıflamışsın tebrik ederim :KK42:
sırrını açıklarsın artık :KK16:
bende 5 kilo vermeye çalışıyorum da tutuamıyorum şu boğazımı :KK1:

demek sensin o tatlı kız :KK3:
hoşgeldin canım.
çok güzel zayıflamışsın tebrik ederim :KK42:
sırrını açıklarsın artık :KK16:
bende 5 kilo vermeye çalışıyorum da tutuamıyorum şu boğazımı :KK1:

sagol canim. sirrim yok aslinda, herkesin yaptigini yapiyorum: saglikli beslenme ve spor. haftada 5 gün spor salonuna gidiyorum, yaklasik 1-1,5 saat vaktimi orda geciriyorum. bisikletle ise gidip geliyorum, asansör yerine merdivenleri kullaniyorum, eve geldigimde eger canim isterse internette buldugum egzersizleri yapiyorum.
senin vericegin fazla bi kilon yokmus canim, 5 kilo hemen gider, ama sabir etmen gerekiyor. bak 2 ay önce vermem gereken 20 kilo varken simdi 10 kilosu gitti, bi 10 kilo daha kaldi iste.

hoşgeldin canım... çok güzel zayıflamışsın süper vallahi neler yaptın anlatır mısın?

Bu arada ölcülerimide almistim ilk bastan, ilk günden bugüneki farki paylasmak istedim sizlerle.. sporun yarari ölcülerime yansidi diyebilirim :21::21:

-----------17.02--14.04 -- fark
Gögüs --- 95 ------ 86 ---- 9
Bel ------- 80 ----- 69 ---- 11
Göbek --- 98 ----- 84 ----- 14
Kalca ---- 113 --- 104 ----- 9
Üst bacak 68 ----- 59 ----- 9
Alt bacak 49 ------43 ------ 6
Kol ------- 34 ------30 ---- 4

bence sizde ölcülerinizi alin, insan baktikca motive oluyor:KK8::KK8:

elmaşekerim hoşgeldin kızaran yanaklarını öperim :KK17:

o değilde sen göğüsü nasıl küçülttün kız şuan kaç beden takıyon ? ben 90 beden takıyom ya 80 85e düşmesi için herşeyi yaparım :KK1:

ben 1 ayda 4.6 verdim kaldı 7.5 :KK1: mayısta 55 sonra 50 yada 47 olmak istiyorum :KK1:

hosbuldum incicim :))

ben 80 takiyorum fndkkrdu. aslinda gögüslerim kücük sadece genistim, yani yanlardaki yaglar gidince tabi otumatik ölcülerime bu sekilde yansidi..

Bugünkü menümü yazayim:

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
1 armut

Ögle
Yarim tabak sebzeli taze fasulye
2 kasik yogurt

Ara
1 greyfurt

Son düzenleme:
sagol canim. sirrim yok aslinda, herkesin yaptigini yapiyorum: saglikli beslenme ve spor. haftada 5 gün spor salonuna gidiyorum, yaklasik 1-1,5 saat vaktimi orda geciriyorum. bisikletle ise gidip geliyorum, asansör yerine merdivenleri kullaniyorum, eve geldigimde eger canim isterse internette buldugum egzersizleri yapiyorum.
senin vericegin fazla bi kilon yokmus canim, 5 kilo hemen gider, ama sabir etmen gerekiyor. bak 2 ay önce vermem gereken 20 kilo varken simdi 10 kilosu gitti, bi 10 kilo daha kaldi iste.

Ben geçen sene 8 kilo verdim evde kendi çabalarımla:KK55:
son 3 kiloyu veremedim bide üstüne 2 kilo daha aldım.
inatçı kg dedikleri bu olsa gerek. bi türlü veremiyorum :KK50:

şimdi dikkat etmeye çalışıyorum. yaz geldi haliyle çıtı pıtı olmak istiyo insan :118:

kızlar bu akşam evde yiyebileceğim yemek yok ymeğide 1.30da yedim malum o yüzden akşam sadece 1 dilim su böreği yicem o kadar

teşekkürler canım.
sabah kontrol ettim iyice birşey yoktu.
bu gidişle bende bırakıcam galiba :KK43:

betrayal canım jiilianın sonlarına yakın ip atlama hareketlerinde kasığıma ağrı girmeye başlıyo artık sende de oluyo mu :KK53::KK53:
Bırakma sakın. :O
bende ağrı olmuyo hiç niye acaba :26:
benim vucudum ii bi spor istiyo aslında ama yokk.. 2 kere doğum yaptım ikisindede 100 kilo ile doğuma gittim baya bi deforme oldu nasıl toparlanır bilmiyorum.. aslında bi ara başlamıştım jillian da level 1 i bitirdim 2 ye geçince aksadı...
bende level 1 de çok yoruldum ama sonra çok kolay gelmeye başladı dayanmalısın :KK43:

ne güzel :KK43:

ekledim canım :KK70:

ögle yemeğim:KK56:

1 kase domates çorbası, 3 kaşık yoğurt, birazcıcıkk taze fasulye ve yarım dilim karpuz.
yazaken çok geldi. yerken niye böyle olmuyooo :KK52::KK52::KK52:
karpuz mu? çıktı mı karpuz ya? canım çekti :KK70:

kızlar son durum nedir ne zaman yapıyoruz kılo bıldırımımızı :KK16: cuma mı?pazartesimi :KK8:
pazartesine aldım canım. :KK70:

Bu arada ölcülerimide almistim ilk bastan, ilk günden bugüneki farki paylasmak istedim sizlerle.. sporun yarari ölcülerime yansidi diyebilirim :21::21:

-----------17.02--14.04 -- fark
Gögüs --- 95 ------ 86 ---- 9
Bel ------- 80 ----- 69 ---- 11
Göbek --- 98 ----- 84 ----- 14
Kalca ---- 113 --- 104 ----- 9
Üst bacak 68 ----- 59 ----- 9
Alt bacak 49 ------43 ------ 6
Kol ------- 34 ------30 ---- 4

bence sizde ölcülerinizi alin, insan baktikca motive oluyor:KK8::KK8:
hiii bayıldım bizde böyle zayıflarız inşallah :O

bu arada kızlar anasayfayı yeniledim bi okuyun. bide kilo bildirimleri pazartesi yapılcak. saygılar :KK70:

Aksam : 1 dilim borek ve coooook kucuk dolma biber 1 tane. Yedigim boregi eritmek icin spor yapmayi planliyorum :KK70:

Aksam menum: 3adet izgara kofte ve izgara biber yedim.1bardak ayran ictim... birazdan jillian yapcam...

yemek yedikten sonra yapıyorum canım ben. bu yüzden olabilir mi acaba.
bu akşam yemek yemedim 3 tane küçük elma yedim. bide böyle deniycem
:KK1:
gerçi zor dayanıyorumm :KK52:

ölçülerimi de yazayım :126:

Gögüs : 85

bel : 63
totom :93
üst basen: 53
alt bacak: 33

kilom da hiç değişme yok
:KK53:

X