Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

Sabah
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
1 armut

Ögle
cavdar ekmekten ton balikli sandvic

Ara
1 greyfurt

Aksam
Karidesli sebze yemegi
2-3 kasik yogurt

Spor olarak
- Bisikletle ise git gel , 30 dk.
- Fitness'de 1 saat spor
Belki bi kac egzersiz yaparim evde :KK8::KK8:

Fndkkrducum slim in 6 gercekten cok faydali. gecen sene baya sikilasmistim, ama ücüncü video'da cok zorlandigim icin tam olarak bitirmemistim. yemegime dikkat etmedigim halde baya bi inceldim, giydigim pantolonum bol gelmeye baslamisti, sadece 3-4 hafta yapmistim düsün:)) ama dedigim gibi 1. video iyi ama 2 veya 3'e geldiginde insan cok zorlaniyor. pes etmiyeceksin eger baslarsan :KK34: basarilar dilerim sana canim :KK66:

aaa bu arada slim in 6'i sabah ac karnina yaparsaniz dahada etkili oluyor, direk yaglardan yakiyor o zaman, hem bütün gün metabolizmaniz calisiyor (gün boyu dahada kalori yakmis olursunuz). sabah kalkar kalkmaz bi bardak su icilecek tabi yapmadan önce :))

bu ilk video bu 2 hafta yapılıyor Phase 1 Start It Up - YouTube

daha sonra bu 2. buda 2 hafta Phase 2 Ramp It Up - YouTube

sonrada bu 3. buda 2 hafta yapılıyo Phase 3 Burn It Up - YouTube

toplamda 6 hafta sürüyo haftanın 6 günü yapılıyor 1 gün dinleniliyo. bonus videoları var onlarıda istediğin zaman yapıyosun

bu Slim & Six Pack.mp4 - YouTube ve bu Slim & Limber.mp4 - YouTube

yapanlar çok incelmiş bende pazartesi başlıcam vücudumu dinlendiricem 2 gün :KK1: kadının biri diyet yürüyüş ve bu videolarla 2 ayda 20 kilo vermiş :KK53:

yapan herkes cidden çok incelmiş sıkılaşmışlar en iyi spor olarak öneriyolar zayıflamak için[/QUOTE bende varim bu hafta regl oldum diye kendimi tutamadim cok kotu oluyorm cunku pazartesi hem siki bir diyt hemde spora basliyacagim bu hafta yedim diye vicdanim hic rahat degil kizlar birde bana onerebileceginiz bir diyet varmi iki aya 18 kilo vermek istiyorum

kazasız belasız bir sporumu daha tamamlamış bulunuyorum:KK64::KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66:
ciddi ciddi yağlarımın yandığını fark ettim :KK1:
şu 1 ayı sabırsızlıkla bekliyorummm :KK55:

aaa bu arada slim in 6'i sabah ac karnina yaparsaniz dahada etkili oluyor, direk yaglardan yakiyor o zaman, hem bütün gün metabolizmaniz calisiyor (gün boyu dahada kalori yakmis olursunuz). sabah kalkar kalkmaz bi bardak su icilecek tabi yapmadan önce :))

sabah gözümü zor açıyorum ki
:KK43::KK43:

Elma sekerim icimi rahatlattin daha bi heveslendim :) sabak ac karnina yapabilirsem yaparim canim pc benim odamda olmadihi icin biraz imkansiz ama yarin indirir laptop var bi tane tarihi eser ona atarim calisirsa yaparim sabahlari :KK70: bu arada evlilik yildonumunuz kutlu olsun ne kadar oldu canim :).

Canim ya 2 ayda 18 kilo biraz zor istersen sende bizimle birlikte bu spora basla yediklerindende kıs 10 13 kilo felan kesin verirsin :)

Kızlar aksam yemegi olarak 1 tane karni yarik ve 1 tane kitir ekmek yedim

spor: 50 sinav (goguslerim icin cekiyorum) 200 tane mekik 50 tane mekik pozisyonunda pas , 25 tane hayali bisiklet :)

Ay suan aciktim ama yemicem :KK70:

kızlar bu aralar biraz geç ve nadir yazıcam :KK43:
sabah: limonlu sıcak su
öğle: kek pasta çiğ köfte vs. vs ama allahtan o kadar çok yol yürüdüm ki çok çabuk yaktım sadece 400 gr almışım
akşam:-
jillian tamamlandı.

Kizlar nasıl tartilacagini bilmeyenler varsa tartilma kurallarini soylemek istiyorum
sabah ac karnina buyuk tuvaletinizi yaptiktan sonra tartilirsaniz kilonuz hakkinda dogru bir sonuc alirsiniz yalniz unutmayin hic bise yenmeden tartilacak :)

Merhaba kızlar :KK3:

bugün çok çok çok abarttım diye düşünüyorum :KK53::KK53:

sabah:
2 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1,5 kk peynir 7-8 dal maydanoz,1 kırmızı biber 1 fincan açık çay.
2 dilim kepek ekmeği.

arada: 1 şekerpare
:KK52:

öğle:
patatesli tavuk yemegi, 1 kase çorba, amerikan salatası, 1 şe
kerpare :KK52::KK52::KK52::KK52:

tatlıyı yemiycektim dimi

ceza olarak akşam yemeği yemiyorum :KK19::KK19:

Merhaba kızlar :KK3:

bugün çok çok çok abarttım diye düşünüyorum :KK53::KK53:

sabah:
2 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1,5 kk peynir 7-8 dal maydanoz,1 kırmızı biber 1 fincan açık çay.
2 dilim kepek ekmeği.

arada: 1 şekerpare

öğle:
patatesli tavuk yemegi, 1 kase çorba, amerikan salatası, 1 şe
kerpare :KK52::KK52::KK52::KK52:

tatlıyı yemiycektim dimi

ceza olarak akşam yemeği yemiyorum :KK19::KK19:
oooo maşallah bencede abartmışsın ama akşam yemeği ye yiyeceksen bi kase yoğurt ye :)

Sabah
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
1 armut

Ögle
cavdar ekmekten ton balikli sandvic

Ara
1 greyfurt

Aksam
Karidesli sebze yemegi
2-3 kasik yogurt

Spor olarak
- Bisikletle ise git gel , 30 dk.
- Fitness'de 1 saat spor
Belki bi kac egzersiz yaparim evde :KK8::KK8:

Fndkkrducum slim in 6 gercekten cok faydali. gecen sene baya sikilasmistim, ama ücüncü video'da cok zorlandigim icin tam olarak bitirmemistim. yemegime dikkat etmedigim halde baya bi inceldim, giydigim pantolonum bol gelmeye baslamisti, sadece 3-4 hafta yapmistim düsün:)) ama dedigim gibi 1. video iyi ama 2 veya 3'e geldiginde insan cok zorlaniyor. pes etmiyeceksin eger baslarsan :KK34: basarilar dilerim sana canim :KK66:
ay cidden çok mu sıklaştırıyo :KK70: çok heycanlandım. :KK70: jillianın level1 i bitince hem o sporu yapcam hemde jilliana devam edicem :KK70:
Elma sekerim icimi rahatlattin daha bi heveslendim :) sabak ac karnina yapabilirsem yaparim canim pc benim odamda olmadihi icin biraz imkansiz ama yarin indirir laptop var bi tane tarihi eser ona atarim calisirsa yaparim sabahlari :KK70: bu arada evlilik yildonumunuz kutlu olsun ne kadar oldu canim :).

Canim ya 2 ayda 18 kilo biraz zor istersen sende bizimle birlikte bu spora basla yediklerindende kıs 10 13 kilo felan kesin verirsin :)

Kızlar aksam yemegi olarak 1 tane karni yarik ve 1 tane kitir ekmek yedim

spor: 50 sinav (goguslerim icin cekiyorum) 200 tane mekik 50 tane mekik pozisyonunda pas , 25 tane hayali bisiklet :)

Ay suan aciktim ama yemicem :KK70:
canım bu şınavı göğüslerinin sarkmaması için mi küçülmesi için mi yapıyosun?

Kızlar öğünlerimi yazayım.
Sabah:
3 dilim domates
3 zeytin
2 dilim salatalık
1 dilim kaşar peynir
1 bardan şekersiz çay
Bugün Jillianı yapmadım daha akşama doğru yapıcam. :KK70:

Betrayalcim diklesmesi icin yapiyorum kilo alip vermekten iyice sarkti ustelik yasimda genc yani :KK43: suan cok agriyo goguslerim ve kollarim :KK70:
muzeyyencim 2 yumurta cok olmus ya o_O aksama daha cok var o yuzden aksam salata ve yogurt ye :)

Ogle : 3 kasik pancar kavurmasi, maruldan cacik (tuzsuz ve sarimsaksiz) et yerinede 2 kk peynir aslinda 1 olmasi gerekiyoduda kitir ekmegim 2 taneydi o yuzden 2 tane yedim
saat 4.30 da spora gidicem ne yaptigimi yazarim buraya. Aksam yemek yemeyebilirim belki :)

Betrayalcim diklesmesi icin yapiyorum kilo alip vermekten iyice sarkti ustelik yasimda genc yani :KK43: suan cok agriyo goguslerim ve kollarim :KK70:
muzeyyencim 2 yumurta cok olmus ya o_O aksama daha cok var o yuzden aksam salata ve yogurt ye :)

Ogle : 3 kasik pancar kavurmasi, maruldan cacik (tuzsuz ve sarimsaksiz) et yerinede 2 kk peynir aslinda 1 olmasi gerekiyoduda kitir ekmegim 2 taneydi o yuzden 2 tane yedim
saat 4.30 da spora gidicem ne yaptigimi yazarim buraya. Aksam yemek yemeyebilirim belki :)

betrayalcim ben başladım dün akşam o spora :) çok fena terletti. öyle böyle değil :)

evet fndkkrdummm nasıl pişmanım anlatamam.:18:

ben bişey daha yaptım :KK43:

gittim küçük bi tabak daha amerikan salatası yedim :KK43::KK43:yanına da 2 parça mnicik ufacıkkk tavuk parçası :KK43:

napıcam ben bu boğazımlaaa

yarın da pazar yine dikkat edemiycem ve pazartesi kilo bildirimi yapılacak.
:KK43:

fndkkurdum ben şınav çekemiyorum :26:

geçen gün jilliancımla yaptım ertesi gün gögsmde mercimek büyüklüğünde bi şişlik oldu.
o gün bugundur yapmıyorum. başka bi alternatifi var mı
:KK17:

şimdi jilliancımla spora başlıyorum :122::122::122::122:
akşam yemeği yemiycem belki bi kase yogurt yerim biraz da meyve.
:KK56::KK56::KK56:

betrayalcim ben başladım dün akşam o spora :) çok fena terletti. öyle böyle değil :)

evet fndkkrdummm nasıl pişmanım anlatamam.:18:

ben bişey daha yaptım :KK43:

gittim küçük bi tabak daha amerikan salatası yedim :KK43::KK43:yanına da 2 parça mnicik ufacıkkk tavuk parçası :KK43:

napıcam ben bu boğazımlaaa

yarın da pazar yine dikkat edemiycem ve pazartesi kilo bildirimi yapılacak.
:KK43:
ay bende başlıyım ya zaten pazartesi şok diyetime başlıyorum malzemeleri falan aldık bugün bayağı gezdim yoruldum. :KK70: jillian hala yapmadım çok üşeniyorum şuan :KK70:

X