Ne güzel 100 gr almışsın canım. ama ben baya almışım tuvalete çıkmamıştım gerçi ama olsun
öğle yemeğinde tavuk var pilav var çorba var salata var.
çorba ve tavuk yicem. dikkat edicem bugün. haftasonu pikniğe gidicez zaten yine kaçırırımm
amaaan boşver ben artık tartıda fazla çıksamda tınlamıyorum he üzülüyorum tabi ama önemli olan yağımın gitmesi diyorum yağ oranımı bi düşürsem sonra kilo veririm o sorun değil
ay kilo verdikten sonra yapıcak çooook işim var benim
dün benimkine yine alışveriş yapıcam dedim daha yeni yaptın ya dedi nbe durup durup alışveriş yapıyon dedi bende napim istiyorum dedim sen zayıflıyon ya biz daha snei tutamıcaz anlaşıldı dediayın 1nde alışverişe çıkıcam arkadaşımla bakırköy pazarına gidicez pazar günüde çıkabilirsek yeni kıyafetlerimle aşkımla buluşcam dua edin kızlar o gün bizimkiler bi sorun çıkartmasın :44:
hareketli olan resimler nasıl yükleniyor ?? :44:
Eki Görüntüle 714000 Eki Görüntüle 714001 Eki Görüntüle 714002 Eki Görüntüle 714003 Eki Görüntüle 714004
ay ne güzel olmuşlar dimiiiiiiiiii
bende öyle diyordum ama 55den sonra moralim bozuluyo.
Daha çok alışwerişe çıkarız bizz
inşallah sorun çıkarmazlar canım.
oyy hepsi çok güzel olmuş. ben sarı saçlı siyah bikinili kız gibi olmak istiyorum yaa
hiç bilmiyorum ki aynıdır heralde :44:
şu siyah bikinili kadın varya işte ben geçen yaz istanbula döndüğümde ondan azıcık daha zayıftım
zayıf halinden mi yoksa kilolu halinden mi anlamadım.:44:
bende bende çooook güzel olmuş yaacaba bende ağustos sonunda onun gibi olur muyum ya ben 1 sene sonra böyle zayıf olimde farketmez ne kadar sürede zayıfladığım seneye kadar o kız gibi olmam lazım sadece
ağustosa daha çok var fıstık gibi olursun o zamama kadarrr
seneye de taş gibi hatun olursunnn senn
kız ben hyatımda o kadar zayıf olmadım tabiki şişman halişuan düşünüyorumda midem ne kadar çöplükmüş
2013 yazında olucaksın işte kısmet bu seneyeymiş.
benimde öyleydi ne bulursam indiriyodum mideye. yazık günah valla. halbuki az yesek daha sağlıklı olsak ne var sanki.
öyle valla şimdi kilolarla cebelleşiyoruz 100 gr verelim diye kıçımızı yırtıyoz şimdi
neyse ki geç olmadan farkına vardık
bundan sonra dikkat ederiz
aynen canım biz okadar kilo verdikten sonra ( evlensek dahi) almayız bida kilo felan
sıkıyosa alalım
bazen böyle avmlerde görüyorum yemek yerken kadının 2 çocuğu var. taaaşşş taşşşşşş nasıl imreniyorum.
benimki de hemen atlıyo senin 2 tane olsa farklı bi kadın gösteriyo (o da sumo güreşçisi gibi mübarek) heh sende şunun gibi olursun diyo.Gelde şimdi dikkat etmee
hırslanıyorum bende nolursa olsun dikkat edicem o söylediği lafları yutturucam ona
ahahaha acaba bizimkiler arkadaş yada akraba mıaynı benimkinin lafları öyle valla naısl taşlar ya bizim de bi akrabamız var 2 tane çocuğu var kadın nasıl zayıf nasıl taş var yaaa ooof offf offf yani
Bence Erkeklerin hepsi aynı
ebru şallının hamile pilatesi bile var
Kadın boş durmamış hiç