Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

ahahah evet önlemini al şimdiden yeme haftasonuna kadar ay squattan benim popo bi sertleşti ki anlatamam heralde kalkar ve yuvarlakta olur dimi

bende öyle diyordum ama 55den sonra moralim bozuluyo.
Daha çok alışwerişe çıkarız bizz

inşallah sorun çıkarmazlar canım.

oyy hepsi çok güzel olmuş. ben sarı saçlı siyah bikinili kız gibi olmak istiyorum yaa

bende bende çooook güzel olmuş ya acaba bende ağustos sonunda onun gibi olur muyum ya ben 1 sene sonra böyle zayıf olimde farketmez ne kadar sürede zayıfladığım seneye kadar o kız gibi olmam lazım sadece

bende bende çooook güzel olmuş ya acaba bende ağustos sonunda onun gibi olur muyum ya ben 1 sene sonra böyle zayıf olimde farketmez ne kadar sürede zayıfladığım seneye kadar o kız gibi olmam lazım sadece

ağustosa daha çok var fıstık gibi olursun o zamama kadarrr
seneye de taş gibi hatun olursunnn senn

kız ben hyatımda o kadar zayıf olmadım tabiki şişman hali şuan düşünüyorumda midem ne kadar çöplükmüş

2013 yazında olucaksın işte kısmet bu seneyeymiş.
benimde öyleydi ne bulursam indiriyodum mideye. yazık günah valla. halbuki az yesek daha sağlıklı olsak ne var sanki.

2013 yazında olucaksın işte kısmet bu seneyeymiş.
benimde öyleydi ne bulursam indiriyodum mideye. yazık günah valla. halbuki az yesek daha sağlıklı olsak ne var sanki.

öyle valla şimdi kilolarla cebelleşiyoruz 100 gr verelim diye kıçımızı yırtıyoz şimdi

aynen canım biz okadar kilo verdikten sonra ( evlensek dahi) almayız bida kilo felan

sıkıyosa alalım
bazen böyle avmlerde görüyorum yemek yerken kadının 2 çocuğu var. taaaşşş taşşşşşş nasıl imreniyorum.
benimki de hemen atlıyo senin 2 tane olsa farklı bi kadın gösteriyo (o da sumo güreşçisi gibi mübarek) heh sende şunun gibi olursun diyo.Gelde şimdi dikkat etmee
hırslanıyorum bende nolursa olsun dikkat edicem o söylediği lafları yutturucam ona

ahahaha acaba bizimkiler arkadaş yada akraba mı aynı benimkinin lafları öyle valla naısl taşlar ya bizim de bi akrabamız var 2 tane çocuğu var kadın nasıl zayıf nasıl taş var yaaa ooof offf offf yani

ahahaha acaba bizimkiler arkadaş yada akraba mı aynı benimkinin lafları öyle valla naısl taşlar ya bizim de bi akrabamız var 2 tane çocuğu var kadın nasıl zayıf nasıl taş var yaaa ooof offf offf yani

Bence Erkeklerin hepsi aynı

ebru şallının hamile pilatesi bile var
Kadın boş durmamış hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…