yeşil çay bide tok tutuyo galiba.Bi yerde okumustum kadinin biri diyt boyunca limonlu cay iciyomus cayi bitincede limonlarini yiyomus kabuklu.neyse hedef kilosuna ulasmis sonra birakmis diyeti. Ama cayi limonli icmeye dewam etmis. 2 ay sonrada umarim yanlis hatrlamiyorumdur 5 yada 8 kilo vermisti.)
çok teşekkür ederimm müzeyyerncim :)Merhaba kızlarrrr
sabah pilates aşkıyla uyandım ve yeni indirdiğim videoyu yaptım. bel ve sırt ağrıları içindi. birde bacak boyu uzatma. ciddi ciddi uzadı cacağımın boyu
bugün öğlen ıspanak yedim çok lezzetliydi.
sabahta kandil simidi yedim 3 tane inşalah yakmışımdır :18:
elifcim bak Bu hareket squat
Eki Görüntüle 713545
Eki Görüntüle 713546
üstte ki tabloya göre yapıyosun 3 gün yapıyosun 1 gün yapmıyosun böyle devam ediyosun
canım yaptıgınız platesin linkini atar mısınnkızlar bu plates işe yaradı heeeinceldim sanki karnım indi 1 hafta daha yapsam dümdüz olucak ve karnım sertleşti
plates yaptıktan sonra 180 tane squat yaptım nasıl terledim var yapazartesi inşallah 59ları görürüm :26:
spordan sonra 2 kaşık yoğurt yedim
elifcim bak squatsın yapılışı da böyle.
?
canım yaptıgınız platesin linkini atar mısınn
kızlar moralim çok bozuk yaa
bugün pikniğe gittiğimizde hava güneşliydi
ben çeşmeden su almaya gitmiştim
sevdiğim çocuğu bi kızla gördüm konuşup gülüşüyodular
onu ilk kez gülerken gördüm yaa
genelde ifadesiz bi yüzü vardır.
moralim bozuldu bayağıı acaba sevgilisi mi diye neyse ki bizim arkadaş araştırcak kızı.
onun siniriyle yarım ekmek köfteyi miğdeye indirdim.
bikaç çatalda etimek tatlısı yedim.(((
ama ondan sonra 1 saat boyunca futbol oynadık.
ordan eve kadar yürüdüm.
kilo almamışım aksine vermişim.
pazartesi kilo bildiriminde çok şaşıracaksınız çünkü bu hafta bayağı verdim.
tabi yarın mahvetmezsem
Bundan sonra ne yapicam bilmiyorum nasıl bir program yapayım kendime tavsiyelerinizi bekliyorum siki bir sekilde devam etmek istiyorm