Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

squatsı açıklar mısnız nasıl yapılır ve nerelere faydası vardır buarada bugünde kendimi tutamadım hem ayrıca bana açlık krizlerii geliyor o an ne yapmalıyımm ?

kızlar ben hasta oluyorum heralde bacaklarım felan uyuştu başımı kımıldatamıyorum her yerim ağrıyo. squatda yapamıcam yani :KK14:
ama cidden ölüyorum sanki :KK14:
pazartesi benimkiyle birlikteydim ya o hastaydı banada geçti heralde :26:

müzeyyen ah 21 gün sonra inşallah öyle olurum yoksa yakında cenaze namazım olucak :KK1:

akşam yemeğim= 2 kaşık yoğurt 2 kaşık tavuk (tavuk mancurya mı neyse işte ondan yedim ) 1 dilimde kepek ekmeği yedim

ay cidden çok kötüyüm yatıp tv izlicem :KK5:

Merhaba kızlarrrr :KK3::KK3::KK3:

sabah pilates aşkıyla uyandım ve yeni indirdiğim videoyu yaptım. bel ve sırt ağrıları içindi. birde bacak boyu uzatma. ciddi ciddi uzadı cacağımın boyu :KK1::KK1:

bugün öğlen ıspanak yedim çok lezzetliydi.:KK56::KK56:
sabahta kandil simidi yedim 3 tane inşalah yakmışımdır :18:

elifcim bak Bu hareket squat

$Basen-Hareketleri.jpg

Eki Görüntüle 713546

üstte ki tabloya göre yapıyosun 3 gün yapıyosun 1 gün yapmıyosun böyle devam ediyosun :KK34::KK34:

ayyy o kızlar ne guzel olmuuuuuS :KK70:
darısı bizim basimiza :KK70:
hele o popolar allahımmmm cok seksi beeee :KK70: ay benimkilerde oyle yuvarlak ve dik olsalar keske o_O
oglende salata ve 3 kasik tavuk yedim
saat 4dede 2 tane bulbul yuvasi tatlısı yedim
aksam yemegi yemek istemiyorum bi hıyar yerim yeter :KK70:

kızlar bugün yine okulda kaldım.
öğle:
1 but
1 kaşım pilav ve bol salata yedim.
ay bi yoruldum yine bugün.
erkeklerin yarı finalini yaptık.
yarın hem bizim hem erkeklerin finali olucak.
sonra okul çıkışı sırada istiklal marşından önce ödüller verilcek.
ay bi heycanlandım ki sormayın.
sevdiğim çocukta görcek beni
amanıın tutmayın beniii :KK70:
akşam ne yesem bilmiyorum aslında hiç yemesem mi
tok gibiyim biraz.
spor yapıp uyuyabilirim.

Bizde olucaz fndkkrdm merak etme :KK16::KK16::KK16:
Belki daha güzel oluruz :KK1:

betrayalcim dinlen istersen biraz zaten akşama kadar yorulmuşsundur yarın için dinlen :KK34::KK34:

fatmacim simdiden tebrik ederim :)

muzeyyen insallah oluruz :KK70:

aksam : 1 tane salatalik
1 kasik brokoli ve 2 kasik yogurt :)

Günaydın kızlar :KK3::KK3:

kahvaltı : yarım salatalık, 2 dilim domates, yarım kırmızı biber,
1kk peynir çeyrek ekmek :18: kepek ekmeği yoktu bende tutamadım kendimi :KK22::KK22:

kızlar bu plates işe yaradı heee :KK52::KK52: inceldim sanki karnım indi 1 hafta daha yapsam dümdüz olucak :KK52: ve karnım sertleşti :KK52:

plates yaptıktan sonra 180 tane squat yaptım nasıl terledim var ya :KK1: pazartesi inşallah 59ları görürüm :26:

spordan sonra 2 kaşık yoğurt yedim :KK4:

müzeyyencim arada bende yiyorum ama gündüz yediğim için takmıyorum dün 4 tane tatlı yememe rağmen sadece 100gr almışım çok şaşırdım :KK1:

Ne güzel faydasını görüyoruz :KK16::KK16::KK16:
benimde karnım sertleşmeye başladı :KK23::KK23::KK23:
ama yiyorum ben paso. sabahta farketti tartıda 55 küsür olmuşm :KK52::KK52:

müzeyyencim arada bende yiyorum ama gündüz yediğim için takmıyorum dün 4 tane tatlı yememe rağmen sadece 100gr almışım çok şaşırdım :KK1:

Ne güzel 100 gr almışsın canım. ama ben baya almışım tuvalete çıkmamıştım gerçi ama olsun :KK20::KK20:
öğle yemeğinde tavuk var pilav var çorba var salata var.
çorba ve tavuk yicem. dikkat edicem bugün. haftasonu pikniğe gidicez zaten yine kaçırırımm :KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
elifcim bak squatsın yapılışı da böyle.

?

Eklentiler

• $tumblr_mi3uasEREN1r7w8cbo1_500.jpg
    $tumblr_mi3uasEREN1r7w8cbo1_500.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Ne güzel faydasını görüyoruz :KK16::KK16::KK16:
benimde karnım sertleşmeye başladı :KK23::KK23::KK23:
ama yiyorum ben paso. sabahta farketti tartıda 55 küsür olmuşm :KK52::KK52:

amaaan boşver ben artık tartıda fazla çıksamda tınlamıyorum he üzülüyorum tabi ama önemli olan yağımın gitmesi diyorum yağ oranımı bi düşürsem sonra kilo veririm o sorun değil :KK1:
ay kilo verdikten sonra yapıcak çooook işim var benim :KK1:
dün benimkine yine alışveriş yapıcam dedim daha yeni yaptın ya dedi nbe durup durup alışveriş yapıyon dedi bende napim istiyorum dedim sen zayıflıyon ya biz daha snei tutamıcaz anlaşıldı dedi :KK1: ayın 1nde alışverişe çıkıcam arkadaşımla bakırköy pazarına gidicez pazar günüde çıkabilirsek yeni kıyafetlerimle aşkımla buluşcam :KK1: dua edin kızlar o gün bizimkiler bi sorun çıkartmasın :44:

X