Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

canım pazartesi beraber başlayalım o zaman platese dediğin gibi benim sıkılaşmam lazım göbeğimin ve yanlarımın gitmesi lazım . benimde selülitim varda belli olmamış orda tabi eskisi kadar kalmadı
Dimi dimi zayıflamışım Dün spor salonunda bi hoca vardı bizim hocamızın arkadaşı kadın dediki ya biz senle ne zamandır görüşmüyoruz felan dedi bende epeyi oldu dedim kadın dediki baya zayıflamışsın sen ya kaç kilosun dedi düz hesap 60 dedim ben daha zayıf gibisin sıkılaşmışsın demekki dedi gaza geldim ben ama abarttı bence tam 60 gözüküyorum

olur canim beraber basliyalim. gönderdigin linki suan bakamiyorum, isteyim eve geldigimde bi bakarim ona canim sagol. ama o sadece karin bölgesinimi calistiriyor? benim orda pek sorunum yok yanlarimdan haric, onuda tiffany ile yapiyorum zaten. benim tek derdim kalca basen bölgesi.

ay göbeğim ve yanlarım gitse kıçımın böyle kalmasına razıyım ben
ayy bende tam tersi canim. alt taraf gitsin, üstüm kalsin :))

elmasekerime katılıyorum sadece sıkılaşmak lazım fndkkrdm
fazla bişeyimiz yok. elmasekerim senide merak ediyorum bak.betrayalcim aynı şekilde seni de
bu arada ben eski halimi de attım belimin kalınlığı ve göbeğim

Canım ebru şallı her tarafı çalıştırıyo o videoda en azından ben öyle hatırlıyorum acaba bu 21 günde yapan olupta etkisini gören olmuş mudur ki ?

Geçen gün twitter için resim çektiydim paylaşayım burda durun

bu arada twitterınız varsa mesaj olarak atın bana takip edeyim sizi

Benim çikolata surat sevgilim izin vermiyo.

benim manda yavrusuda izin vermiyoda ben kullanıyom ama çok değil
az önce zaten sinirlerimi zıplattı yok dayanamıyom edemiyom yaşıtlarım evlendi çoluğu çocuğu oldu biz hala beklicez diyo mal valla bağırmamak için zor tuttum kendimi öküz hiç saymıyo ama benim onu ne kadar beklediğimi gerizekalı 1 sene beklemiş zoruna gidiyo öküzün 1 sene daha beklesen nolur sanki paramız var çok zenginiz de ha şimdi evleniyom desek 5 krş paramız yok bana hala dayanamıyorum diyo.
ay yazdım rahattladım vallahi ya Allahım yinede ayırmasın bizi

Ayy kıyamamm yaa :) kız ne güzel çocuk söylemiş artık dayanamadığını seni hep yanında görmek istediğini :) daha ne istiyosun. tatlı tatlı konuş.

öğle yemeğim= 1.5tane küçük köfte
2 kaşık aşlıklı fasulye
1 yumurtayla yapılmış çooook az yağda soğan kavurması

uyyy bak nasıl sarılasım geldi şimdii.
Burnuşumda tütttü resmen. klibini izliyorum şuan

Oyyy kıyamam sana ya

Bende özledim

her gece bana aldığı ayıyla yatıyorum sanki oymuş gibi tabi süre sonra ayı yataktan düşmüş oluyo
ay ya bende çok özledim ya sarılasım koklayasım geldi benimki tam çikolata bide çikolata gibi kokuyo oooh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…