Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

tamam o zaman zaten jillian yapamıyorum uzun zamandır sporuda bırakmıştım
yarın yeni bir başlangıç yapıcam.
bu arada bizim aile biraz obur ama maşallah metabolizmaları çok iyi
ailwesde tek kilolu benim. benim ablam sürekli birşeyler yer
gece yatmadan ekmek arası sucuuk yediğini bilirim
ama 48 kilo

oha 48 mi ay bizde oburuz ailecene annem babam ben en büyük ablam kilolu bide boylarda kısa bi baba uzun oda 172 bende bi büyük ablam 53 kilo kardeşim 50 kilo.
ay sen niye bıraktın jillianı bi dün yapmadın diye biliyorum ?

level 2 çok zorladı beni ya.
bide bu hafta 6 yazılım var bi türlü dersdin başından kalkıp spor yapamadım.
bi ilaç kullanıyorum bide yan etkilerinde uykusuzluk ve halsizlik var.
o yüzden sporu bıraktım gibi oldu. :/

bırak o zaman canım sene sonu geldi notlar iyi olsun

akşam= 1 büyük parça tavuk(haşlama)
5-6 tane kızarmış biber
1 tane etimek
çok yemedim ama sanırım midem küçülmüş normalde o tavuk banamısın demezdi yerdim 1 tabak

tamamen bırakmıycam yine devam edicem
bu haftayı atlatayım sonra rahat olucam zaten.
ayy bende yarın tavuk yiycem

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

yazamadım dün kusura bakmayın.
koca bi kup dondurma yemekle meşguldüm. sabahı saymak bile istemiyorum.
akşamı da.
hee sabahı söyleyebilirim
tartıya çıktım.
dün o kadar yememe ragmen 54,1 olmuşum gerçi tuvalete çıkamadım bugün.
kabız oldum herhlade yaa tabi sıvı tüketmedim fazla :26:
yarın tartıllıp söylesem daha sağlıklı olur.
bu arada betrayalcim beNDE JİLLİAN LEVEL 2 Yİ 1 KEZ YAPTIM YERİMDEN KALKAMADIM. TÜM HEWESİM KIRILDI DİYEBİLİRİMM

61 kilo 900 gr vermişim
sabah bi uyandım tuvalete gitmeden bi heyecan geldi tartılim dedim 61.2 çıktım sonra 61 tamda hedefimde bırakmışım

neyse bu hafta daha sıkı olursam daha fazla verebilirim belki
kilo çizelgemi düzenlim sonra spor

kahvaltı= yarım domates
1 kk peynir
3 y.zeytin
yarım salatalık
1 tane biber
1 tane tavada suda haşlama yumurta yaptım ( denemediyseniz bunu deneyin mutlaka çok güzel oluyo ben hep göz yumurta nasıl yapılır diye merak ediyodum babam tarifini verdi )

Kizlar bugün tartildim ve 64,2 ciktim sali günden beri tam 1,4 kilo vermissim.. ayy okadar mutlu oldumki 64lere inmem, hatta 63 daha yakinim simdi zorlasam 62lere bile inerim haftaya kadar.. ama böyle gitsede iyi

haftasonlari tam olarak menülerimi yazamiyorum kizlar evde esimle geciriyorum aksamlarimi.. dün aksam yemegi olarak askim menemen yapmis (yemek yapmasini bilmiyor ben is'teyim diye bana süpriz yapmak istedi, hatta bütün evi silmis süpürmüs mis gibi yapmis). yanina 2 kitir ekmek yedim, ama beyaz ekmekle ne güzel giderdi ooo, ama yemedim :))

beraber fitnesse gittik ama sadece yarim saat kaldik, havada güzeldi bi bisiklet turu yaptik disarda yarim saat. Sonra esim dondurma istedi bi dondurma aldi kendisine, ben yemiyecem dedim bi tatli kasigi kadar yani tadimlik yedim.

kızlar bende tartıldım tam 59.6 çıktım toplam 1.4 kilo vermişim.
iyi vermişim yine yaa.
yeni hedefim haftaya 57yi görmek.
:18::18:
ödülüm: bir magnum.

sporumu daha yapamadım çünkü ablam yeni gitti evden
öğle: 2 parça tavuk (haşlama)
3 kaşık kısır
1 tane etimek( tavuğun suyuna bandım da )

şimdi start it up yapıcam daha sonra halim kalırsa zumba yapıcam olmazsa yarın başlıcam ona

Öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası.
çeyrek patlıcan dolması.
çeyrek kabak dolması.
2 kasşık yoğurtt
şimdi yeşilçayımı içtim. hafif hissediyorum bugün kendimi

betrayalcim evet yarın söylesem daha iyi olur.
bu spor konusunda da çok gevşek davranmaya başladım ben

kızlar elmaşekerim bana zumbayı önerdi dans ediyosun 30 dk resmen ve 400-500 kalori yaktırıyor mübarek ben 20 dk koşu bandında koşarken bu kadar yakmıyorum
şimdi start it upı bitirdim zumba yapıcam kızlar betrayal ve müzeyyen ikinizde sporu bırakmışınız sizde başlayın isterseniz

Community Central TV: Fun Dance WorkOuts with Ashley J. Johnson - YouTube elma şekerim bana bunu önerdi

şimdi başlıyorum buna ayakkabılarımı giyimde nasıl terlediğimi yazarım

canım ben start it up yapıyordum ya o kadar hissetmedim ama senin linkini attığın gruptakiler etkisini görmüş aynen öyle olmuş popoları o yüzden bırakmıcam tam gaz devam

ay ölüüüyorummm elma şekerim iyi ki verdin o videoyu hem eğlendim hem kilo verdim resmen
kızlar kesinlikle yapın elma şekerim sende devam etmiyosan ona devam et allah belamı versin ki sırf terim şimdi duşa giricem üstümdeki tşört iç çamaşırı hepsi su resmen hergün yapıcam bunu kesinlikle yalnız kızlar bunu yaparken spor ayakkabı giyin halı üstünde yapmayın laminantın üstünde felan daha güzel oluyo bi spor ayakkabınızın altını yıkayın işte. birde yanınıza kesinlikle bi su alın
ay ben bunu hergün yapim haftaya 1 kilo vermeyi geç 2-3 kilo veririm kesin

ay hadi ben duşa giriyorum terim soğumasın

yaşasın zumbaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…