- 25 Nisan 2013
- 25
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dans Etmek | 20 dak | 97.608 |
Elma | 1 ADET | 60 |
Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) | 3 dak | 14.514 |
Yürümek (Asfalt) | 25 dak | 118 |
Yürümek (Asfalt) | 20 dak | 94.4 |
kola (250ml) | 1.5 büyük bardak | 133.5 |
Hamburger | 1 ADET | 358 |
İnce Hamurlu Peynirli Pizza | 1 DİLİM | 150 |
Toplam : | 376.978 kal. |
bide kızlar ya ben popomun böyle olmasını istiyorum http://www.yenibursa.com/img/haber/large/ckkxx_en-guzel-popo.jpg
elma şekerim şuan benim yaptığım start it up kalça şekillendiriyo mu
dene tatlım 30 günde fark ortadaymış :) dur sana resmini de atayım
Eki Görüntüle 696481
bende başlıycam buna spordan beri popom daha sık ve güzel oldu bununla daha da güzel olucak.canim bütün vücudu sekillendiriyor, cünkü heryeri calistiriyor.
ayyy bu squat'i hergün fitnessde yapiyorum.. gercekten bi faydasi var bence, bunu ben ayiretten sporuma katicam, hatta cuma günü yaptim bile 50, bugün 55 yaptim.. :))
kizlar dün giremedim, zaten her hafta sonu giremiyorum, hep disarda oluyoruz esimle.. dün arkadasimin partisi vardi oraya gittik, ondan önce bi dükkana ugradik bi karidesli salata yedim aksam yemegi olarak, partide de saat 18 gibi bi avuc badem yedim.. oda asitli icicekler, yemekler, tatlilar oldugu halde yemedim (gecen hafta kacirmistim zaten bu hafta dikkat etmeliydim).
bu sabah yine k-flakes yedim sonra ise gittim (cok is var diye sef cagirdi). bugün fitnesse gitmeyi düsünüyorum cantami aldim kendimle :))
aynen canım bide bizim evde abur cubur hiç eksik olmaz.betrayalcim üzülme...
evde böyle şeyler olunca dayanamıyo ben bilirim allahtan bizde kimse çikolata felan bekletmiyo evde direk mideye indiriyolar ama eve mutlaka tatlı geliyo bende dayanamıyorum ama bu hafta daha dikkatli olucam söz
tam elmalı yoğurdumu yicektim babam tavuk almış haşlıyo şimdi 3 tane felan ondan yicem zaten onları küçük küçük doğradı :)
bide yaparsa salata yerim
babam yapıyoda şuan yemeği
ay kızlar belimin ağrısı halterden değilmiş ahanda bu abladanmış uzun zamandır yapmıyodum bu ablayı ama yaptığımda 1 haftada farketmişti simitlerim(yan karın yağlarım) dün başlamıştım buna tekrar bugünde yaptım linki veriyorum tekrar sizde yapmalısınız yanlarınız varsa
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
aynen canım bide bizim evde abur cubur hiç eksik olmaz.
abur cubur kutumuz var bizim ağzına kadar dolu. bakarken içim acıyo.
bide ablam sürekli yeni tatlılar yapıyo hemde her gün.
yeni şeyler deniyomuş.
gelde yeme (
benim yanlarım var aslında deneyebilirim onu.