Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

spor: 7 dk kosu bandi ( yeni gelenler vardi o yuzden)
25 tane agirlikla comelme
50 tane 3 kg agirlikla kol acip kapama
600 tane ip atlama
30 tane aletle kol calisma
50 ser tane bacak acma
50 ser tane yana egilme
30 tane aletle bacak acma
100 mekik
bugun pek bisey yapamadik yeniler kalabalikti bizde laf yaptik nerdeyse hep :KK70:
birazdan yarim elmayla yogurt yapicam kendime tok tutar beni bide y.cay icicem hemen. bu arada baya terledim :KK70:
bide kizlar ya ben buyuk tuvaletimi yapamiyorum 1 gundur napmam lazim :KK43:

Son düzenleme:
aksam:1kasik. barbunya,1 kasik turlu 4 tane biber ( sadece biri aciydi) bide maruldan cacik(sossuz)
1 tane etimek
2 tane baklava
kizlar hala yapamiyom tuvaletimi ya :KK43:
bide az once enistenizle konustum:KK70: bana askim sen sogan yiyo musun dedi (icimden aha kesin rast geldi koktum tiksindi benden dedim) bende evet askim ama cok degil noldu ki dedim bende yiyorumda o gunler bana hic yaklasma sakin dedi yeminle bi oh cektim ya :KK70:

kızlar babam dondurma alıyo bende yicem ama sadece 2 kaşık fazla değil oda tatlı kaşığıyla yerim
bide yarın sabahki kahvaltım 1 tane dönzerme olucak yani krep 10 gibi felan yicemiz için öğle yemeği yemem.

kızlar ben bu hafta kendime ödül vermiycem hamburger, pizza yiyerek baya ödül vermiş oldum kendime zaten. :KK51::KK51:

Sabah:
1 bardak light süt kalori:31.7
yarım domates kalori: 7
kaşar peynir kalori: 124
grissini kalori:22
bugün yine en az 4 km yürümem lazım sonra gelip spor yapıcam.
:KK76::KK76:

61.7 olmusum ya :KK43: bu hafta topu topu 200 gr vermisim. pazartesinden itibaren kacamak felan yok kararliyim ! dun dondurma yedim ya kutu dondurma almamislar sandvic dondurma almislar :KK43: yaz geldi artik yemek isini rafa kaldirmak gerek salata corba iyi gider bu aylar.
mayisin 3.haftasina kadar en fazla 58 kilo olmaliyim ya :KK43:
yemicem oglum yemicem !
bu arada kahvalti olarak 1 tane krep (yagsiz olicak buyuk ihtimal) icine de 1 kkpeynir 2 dilim fomates koyar yerim 2 tane y.zeytinle birlikte....

bide kızlar ya ben popomun böyle olmasını istiyorum http://www.yenibursa.com/img/haber/large/ckkxx_en-guzel-popo.jpg :KK1::KK1:

elma şekerim şuan benim yaptığım start it up kalça şekillendiriyo mu :KK31:

canim bütün vücudu sekillendiriyor, cünkü heryeri calistiriyor.

dene tatlım 30 günde fark ortadaymış :) dur sana resmini de atayım
Eki Görüntüle 696481

ayyy bu squat'i hergün fitnessde yapiyorum.. gercekten bi faydasi var bence, bunu ben ayiretten sporuma katicam, hatta cuma günü yaptim bile 50, bugün 55 yaptim.. :))

kizlar dün giremedim, zaten her hafta sonu giremiyorum, hep disarda oluyoruz esimle.. dün arkadasimin partisi vardi oraya gittik, ondan önce bi dükkana ugradik bi karidesli salata yedim aksam yemegi olarak, partide de saat 18 gibi bi avuc badem yedim.. oda asitli icicekler, yemekler, tatlilar oldugu halde yemedim (gecen hafta kacirmistim zaten bu hafta dikkat etmeliydim).

bu sabah yine k-flakes yedim sonra ise gittim (cok is var diye sef cagirdi). bugün fitnesse gitmeyi düsünüyorum cantami aldim kendimle :))

canim bütün vücudu sekillendiriyor, cünkü heryeri calistiriyor.

ayyy bu squat'i hergün fitnessde yapiyorum.. gercekten bi faydasi var bence, bunu ben ayiretten sporuma katicam, hatta cuma günü yaptim bile 50, bugün 55 yaptim.. :))

kizlar dün giremedim, zaten her hafta sonu giremiyorum, hep disarda oluyoruz esimle.. dün arkadasimin partisi vardi oraya gittik, ondan önce bi dükkana ugradik bi karidesli salata yedim aksam yemegi olarak, partide de saat 18 gibi bi avuc badem yedim.. oda asitli icicekler, yemekler, tatlilar oldugu halde yemedim (gecen hafta kacirmistim zaten bu hafta dikkat etmeliydim).

bu sabah yine k-flakes yedim sonra ise gittim (cok is var diye sef cagirdi). bugün fitnesse gitmeyi düsünüyorum cantami aldim kendimle :))
bende başlıycam buna spordan beri popom daha sık ve güzel oldu bununla daha da güzel olucak. :KK70:

yemek yemede üstüme tanımam yine yedim :KK43:
kahvaltı= 3 tane küçük küçük krep hepsi bi orta krep yapar sanırım
2 dilim domates
peynir 1 kk bile yoktu
1 tanede sucuklu yumurta
1 büyük kupa y.cay

öğle yemeği yamicem saat 4-5 gibi elmalı yoğurt yapar yerim çok acıkırsamda meyve yerim

dün halterle squat yapmıştım şuan her yerim ağrıyo squatta bugün 3.günüm 60 tane yapıcam ama önce ders çalışıcam.

Son düzenleme:
az once kucuk krep yedim kalmis oyle o bana bakti bende ona sonunda yedim :KK70: simdi y.cay iciyorum.
spor yapmak istiyorum bugun bi ara simit bolgem icin vidro var onu yapicam bide slim in 6 nin bonus videosunu dayanabilirsem ikisinide yaparim insallah.
elmali yogurduma azicikta tarcik ekledim buzluga attim bu havada iyi gider :)
y.cayim bitsin spora baslim yoksa kalir yapmam :)

slim in 6nin 2 bonus videosunuda yaptim o esneme olan video o kadar guzelki bundan sonra her spordan sonra yapicam. neyse bide 11 dklik simit bolgesini calistiran videoyu yaptim dun burayada link atmistim o video cok etkili bu arada .
simdi y.cay icicem yine. sonra saat 5.30 gibi meyveli yogurdumu yerim daha baska bisey yemem insallah :)

kızlar ben bugün baya bi saçmaladım ya şu boğazıma hakim olamadım.
sabah kahvaltı yapmadım 4 km falan yürüdüm eve geldiğimde saat 1 falandı canım
cips çekti bi tane doritos aldım yanına ayran(ben ikisini birlikte çok severim)
sonra evde çokonat ve bi tane profiterol kalmıştı onlarıda yedim. :KK43:
bugün baya bi iştahım açıldı.
sporuda bıraktım gibi oldu moralim çok bozuk.
yarın tartıda iyi bi sonuç beklemiyorum :KK43:

betrayalcim üzülme...
evde böyle şeyler olunca dayanamıyo ben bilirim allahtan bizde kimse çikolata felan bekletmiyo evde direk mideye indiriyolar ama eve mutlaka tatlı geliyo bende dayanamıyorum ama bu hafta daha dikkatli olucam söz
tam elmalı yoğurdumu yicektim babam tavuk almış haşlıyo şimdi 3 tane felan ondan yicem zaten onları küçük küçük doğradı :)
bide yaparsa salata yerim :KK1:
babam yapıyoda şuan yemeği :KK1:
ay kızlar belimin ağrısı halterden değilmiş ahanda bu abladanmış uzun zamandır yapmıyodum bu ablayı ama yaptığımda 1 haftada farketmişti simitlerim(yan karın yağlarım) dün başlamıştım buna tekrar bugünde yaptım linki veriyorum tekrar sizde yapmalısınız yanlarınız varsa :KK1:

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

betrayalcim üzülme...
evde böyle şeyler olunca dayanamıyo ben bilirim allahtan bizde kimse çikolata felan bekletmiyo evde direk mideye indiriyolar ama eve mutlaka tatlı geliyo bende dayanamıyorum ama bu hafta daha dikkatli olucam söz
tam elmalı yoğurdumu yicektim babam tavuk almış haşlıyo şimdi 3 tane felan ondan yicem zaten onları küçük küçük doğradı :)
bide yaparsa salata yerim :KK1:
babam yapıyoda şuan yemeği :KK1:
ay kızlar belimin ağrısı halterden değilmiş ahanda bu abladanmış uzun zamandır yapmıyodum bu ablayı ama yaptığımda 1 haftada farketmişti simitlerim(yan karın yağlarım) dün başlamıştım buna tekrar bugünde yaptım linki veriyorum tekrar sizde yapmalısınız yanlarınız varsa :KK1:

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
aynen canım bide bizim evde abur cubur hiç eksik olmaz.
abur cubur kutumuz var bizim ağzına kadar dolu. bakarken içim acıyo. :KK43:
bide ablam sürekli yeni tatlılar yapıyo hemde her gün.
yeni şeyler deniyomuş.
gelde yeme :KK43:(
benim yanlarım var aslında deneyebilirim onu. :KK70:

aynen canım bide bizim evde abur cubur hiç eksik olmaz.
abur cubur kutumuz var bizim ağzına kadar dolu. bakarken içim acıyo. :KK43:
bide ablam sürekli yeni tatlılar yapıyo hemde her gün.
yeni şeyler deniyomuş.
gelde yeme :KK43:(
benim yanlarım var aslında deneyebilirim onu. :KK70:

ah ah ne zordur şimdi o ablana söyle az bi kaç ay sıksın dişini sonra yapsın :KK1:
ay benimde annem getiriyo tatlıyı :KK5:
kesinlikle dene onu zaten yaptıktan 1 gün sonra hissediceksin acıyı ama yapmamazlık yapma ertesi gün tekrar yapınca ağrın geçiyo gibi onu yaptıktan sonrada slim in 6nın esneme videosunu yap o zmana hiç ağrımaz :KK34:

X