- 6 Kasım 2010
- 665
- 1
25dk. okadar terletiyor demekben fitnessde 1 saatte zor terliyorum. neyse artik ben bunuda sporuma eklerim canim, bi evde bakayim bi nasil biseymis. hem squat'ida yapiyorum 3. günüm. bakalim 1 ayda popomuz neye benziyecek
3 gündür ebru sallinin 21 gunde yaglarinizdan kurtulun dvd le spor yapıyorum
ayyy benm adım mı geçtii
kızlar ben zumbaya baktım da çok hızlı yapıyorlar yaa. ben akşam ewe gidince ölü gibi oluyorum zaten. bide onları yaparsam tamamm
fndkkrdm simit bölgesi için video linki atmıştın yanlış hatırlamıyosam. bi faydasını gördün mü ?
ayyy benm adım mı geçtii
kızlar ben zumbaya baktım da çok hızlı yapıyorlar yaa. ben akşam ewe gidince ölü gibi oluyorum zaten. bide onları yaparsam tamamm
fndkkrdm simit bölgesi için video linki atmıştın yanlış hatırlamıyosam. bi faydasını gördün mü ?
canim bende ara sira yapiyorum bu simit bölgesi icin (bi aralar cok yaptim hatta) ben cok yararini gördüm, hatta suan pantolon giydigim zaman yanlarimdan hic cikmiyor, eskiden oluyordu ve utancimdan pantolon giyemiyordum, simdi eski pantolonuma bile sigiyorum ve hic fiskirmiyor yaglar :))
kız 1 haftada gördüm etkisinicanın yanıyo felan ama aldırış etme hergün yap eğer çoksa 1 aya kalmaz simitten eser kalmaz ama azsa 2 hafta yeter yok olmasına benim aşırı fazlaydı 1 haftada normalden biraz fazla oldu şimdi tekrar başladım
kızlar ben spor olarak squat, slim in 6 yapıyorum biwe dans ediyorum o kadar.
az önce zumbanın verdirdiği kaloriye baktım ve şok oldum aynen şöyle:
Zumba
25 dak
12411.7
kızlar ben spor olarak squat, slim in 6 yapıyorum biwe dans ediyorum o kadar.
az önce zumbanın verdirdiği kaloriye baktım ve şok oldum aynen şöyle:
Zumba 25 dak 12411.7