Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

ayy kiz senin adina cok sevindimmmmm.. bende fitnessde zumbayi yapiyordum haftada 2 kez ama sonra ter akitmamaya baslayinca biraktim.. ama galiba hep ayni hareketleri yaptik 1 ayda oyüzden vücut alismisti o hareketleri yapmaya galiba.. ama bu videoyu sadece göstermek amaciyla bulup göndermistim, kendim yapmadim hic yani evde.. okadar yararli oldugunu bilseydim kendimde yapardim eve geldigimde bi deneyim canim

bu arada ter soguduktan sonra dusa gir, cünkü terlemek bile kalori yaktiriyormus canim. bide öbür sefere önce zumba sonra egzersizlerini yap (start it up) bence, cünkü zumba kardiyo yerine geciyor. yani zumbayla yag yakimini baslatiyorsun ve egzersizlerlede hizlandiriyorsun/destekliyorsun. sporun 20 dksindan sonra yag yakimi basladigi icin start it up'dan tam iyi bi sonuc alirsin diye düsünüyorum.

anladım canım :)
video güzel ama aralarda bi kaç şey gösteriyolar 29 dk değilde 25 dklık bi video o ama aşırı terletiyo

o zmana yarın sabah önce bunu yapim ben sonra start it upı yapim

25dk. okadar terletiyor demek ben fitnessde 1 saatte zor terliyorum. neyse artik ben bunuda sporuma eklerim canim, bi evde bakayim bi nasil biseymis. hem squat'ida yapiyorum 3. günüm. bakalim 1 ayda popomuz neye benziyecek

25dk. okadar terletiyor demek ben fitnessde 1 saatte zor terliyorum. neyse artik ben bunuda sporuma eklerim canim, bi evde bakayim bi nasil biseymis. hem squat'ida yapiyorum 3. günüm. bakalim 1 ayda popomuz neye benziyecek

kııız squat gerçekmiş ha cidden öyle oluyomuş popo benim bugün dinlenme günüm yarın tekrar başlıcam squata
ben zumbadan önce start it upı yapmıştım ondada terledim ya bide zumba yapınca daha çok terledim

şimdi kendime çilekli yoğurt yapıcam

ciddimisin? o zaman kesinlikle birakmam squati nerden okudun bu squatin yararli oldugunu canim? merak ettim simdi, popoyu kücültmek icinde yariyormu yoksa sadece sekillendiriyormu?

bu arada tesadüfe bak bende is yerine cilekli müslili yogurt getirdim

Son düzenleme:
okumadım müzeyyen bi link atmıştı orda yapan birine sordum aynen öyle oldu benim popom dedi sert ve dik dedi

ayyy benm adım mı geçtii

kızlar ben zumbaya baktım da çok hızlı yapıyorlar yaa. ben akşam ewe gidince ölü gibi oluyorum zaten. bide onları yaparsam tamamm

fndkkrdm simit bölgesi için video linki atmıştın yanlış hatırlamıyosam. bi faydasını gördün mü ?

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
1 avuc yesil erik

Ögle
Tonbalikli sandvic

Ara
1 armut

Simdide fitnesse gitmeden önce cilekli müslili yogurdumu yiyorum, aksam eve gec gelecegim icin aksam yemegi niyetine yiyorum, eve geldigimde sadece 1 bardak sütün icine protein tozu atip icecegim.

canim bende ara sira yapiyorum bu simit bölgesi icin (bi aralar cok yaptim hatta) ben cok yararini gördüm, hatta suan pantolon giydigim zaman yanlarimdan hic cikmiyor, eskiden oluyordu ve utancimdan pantolon giyemiyordum, simdi eski pantolonuma bile sigiyorum ve hic fiskirmiyor yaglar :))

kız 1 haftada gördüm etkisini canın yanıyo felan ama aldırış etme hergün yap eğer çoksa 1 aya kalmaz simitten eser kalmaz ama azsa 2 hafta yeter yok olmasına benim aşırı fazlaydı 1 haftada normalden biraz fazla oldu şimdi tekrar başladım

oyy bende de azcıcık çıkmaya başlamış. elimle tutucam nerdeyse. en acilinden başlamam lazım

linki alabilir miyim tekrardan.
jilliana küstüm diyebilirim. önceden hevesle yapıyodum şimdi aklıma gelince içim bi buruk

hemmmen başlıyorummm bu akşam. ağrı sızı sorun değil yeni şeyler olsunn

ama jiiliandan sogudum kas oldu heryerm nerdeyse

kızlar ben spor olarak squat, slim in 6 yapıyorum biwe dans ediyorum o kadar.
az önce zumbanın verdirdiği kaloriye baktım ve şok oldum aynen şöyle:

Zumba25 dak12411.7

Zumba
25 dak
12411.7

owwwwwwwwww kaloriyee gellll

bende zumbaya başlıym bari.
ve simt bölgesi için videoyu yapıcam. daha da bişey yapmam. çok yoruluyorum ya

Zumba25 dak12411.7

ohaaa o kadar yakmıyo kız saatte 400-500 anca yakıyo 25 dkda 250-300 kalori arası oluyo yani

muzeyyencim bu video
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube :)

akşam=1 kaşık kısır
1 tane tavuk
1 tane etimek (yine tavuğuğun suyuna doğradım )
1 tane acı biber

tamam tatlım teşekkürler
eve gidince ilk işim spor yapmak olucak. yoksa oturunca kalkamıyorum

Akşam yemeği olarak yarım patlıcan dolması yedim.(1 tane daha yememek için zor tuttum kendimi)

yap canim yap spor yapmak iyidir yoksa sisko dombili kalicaz seninki seni fistik gibi bulsun geldiginde :)

Bnm amacim Sıkılasmak aslinda. Ama kas oluyo sanki bnde. Buda ters tepiyo haliyle :-D :-D
Ewe geldim direk dolaba saldirdim yaaa nasil dönüp duruyorum.ve o an gozume lahana dolmasi carpti ve 2 orta boy dolmayi cuk indirdim.
Bitmedi arkasindan bi salatalik yedim ve 1 kaşık pilav. Simdi odama zor attım kendimi.
Spora basliyim en iyisi :-D :-D :-D :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…