Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

Simitim bitti :-D yanlarim nasil kasildi oyle gerildi falan. Ilk defa oldu bu. Begendim ;-)
fndkkrdm ve elmasekerim tesekkurler :*
Ay simdi ne yapsamm ???

eveeet, evime geldim sonunda, fitnessde 1 saat 20 dk spor yaptim (20 dk yürüyüs, 1 saat gruplan egzersizlerimizi yaptik hoca esliginde), sütümü ictim ve 1 saat dinlendikten sonra zumbayi bi deneyim dedim. 20 dk filan yaptim sonra yoruldum (fitnessda cok yorulmustum zaten), üstüne 15 dk egzersiz yapayim dedim nasil ter akti yaa. demek zumbayi yaptiktan sonra yag yakimi basladi. ahhh ahhh o akan yaglarimiz ola keskeeeeeeee

neyse benden bugünlük bu kadar, yarin tartida 200 gr. daha hafif olucak kadar spor yapmissimdir insallah hadi hepinize hayirli aksamlar..

kızlar zumbayla 25 dkda 26-30 gr arasında veriyomuşuz bence çok iyi ya
başka sporlarda yapıyoruz zaten benim günlük 50-60 bazen biraz daha fazla oluyo demek ki

akşam çayla 2 avuç mısır yedim (doktorum zaten canın isterse 1 bardak yersin demişti )

meyve olarak 8 tane çilek yedim

yarın squatsa başlıyorum yine yarın 70 tane yapıcam ve bunu sabah aç karnına uyanır uyanmaz yapmak istiyorum

Tatlim squats sabah ac karnina yapilmiyor.
Enerjidn gidiyor o zaman. Topik sahibi soylemisti ordan biliyorum ;-)
Kahwaltidan sonra yspabilirsin mesela.
Bm cok yoruldum kolumu zor kaldriyorum zumbayi yarida biraktim :-(

var mı bi gelişme canım.

Ay olmaz mi canim iki doğum yaptim hamilelikten kalan yumusacik gobegim acayip sertlesti alt karin bolgem duz oldu resmen bugun annemlere gittim kardesim beni gorunce cok şaşırdı abla ne yaptin bir haftada dedi ayyy cok hosuma gitti ya

Ya bende istiyorum simit bolgesi için lütfen bana da gonderirmisin canim

saskincim 40.sayfada hralde link teldeyim atamiyorum link :)
anladim muzeyyencim kahvaltidan sonra yaparim ozaman. aksam isten sonra yorgun olursun tabi

Günaydın kızlarrrr

betrayalcim sabah tartıldım ve yine aynıyım canım (54,2) istersen yaz sen.
regl dönemime 1 gün kaldı şişkinlik var sanırım.
moralimi bozmuyorum
fndkkrdm nasıl gidiyo squats bu arada benim simitlerim feenaaa ki ne fenaaa acıyo resmen.

saskincim 1 haftada mı eridi o göbekkk benmkide yumuşak.
sert olsun istiyorum :26::26:

önce squatsımı yaptım 70 tane sorun yok buraya kadar neyse sonra zumba yaptım nasıl ter akıttım arkadaş sonrada 1 dk dinlenip start it up yaptım ilk defa start it up 2-3 kez durdurup bacaklarımı salladım

ay gücüm kalsaydı simit bölgemi çalıştırcaktım da yeter dedim kendime onuda öğleden sonra yap mübarek dedim
öyle işte
25 dk zumba=290 kalori ( kiloma göre 290 ) http://dancehalldans............../2012/04/kilo-kontrolune-yardmc-danslar-kalori.html burdan baktım.
start it up sanırım 150 kalori felan yaktırıyo.
ay yeminle bu spordan sonra acıktım ha ama yemicem
meyveli yoığurt yaparım kendime şimdi

Ben de zumbayı yapamıyorum arkadaşş.
çok hızlı yapıyorlar hareketlere yetişemiyorm. bide tam anlaşılmıyo kızın ayakları
sinir oluyorum.

bende bi türlü zayıflayamıyorum bu hafta ya dünle bugün arasında 200gr fark var.
kızlar bide stres metabolizmayı yavaşlatıyomuş.
o yüzden olabildiğince az tartılalım
ben tartıya her çıktığımda stres yaşıyorum.

sabah: birşey yiyemedim yine.
öğle: bir kase mercimek çorbası bir tane haşlanmış tavuk+ salata.

öğle yemeğim

yarım kase tel şehriye çorbası 1,5 yemek kaşığı arpa şehriye pilavı(biliyorum yememem lazım ama aldım işte engel olamadım kendime)
1 haşlanmış baget ve yarım haşlanmış patates. ve yarım dilim karpuz.. uuuuuuuuuuuuu ne kadar çok yemişim yazarken yoruldum yerken böyle olmadı niyeyse

öğle= 2 tane haşlanmış tavuk,4 kaşık kısır,söğüş salata 1 tane etimek

ay betrayal zaten hergün tartılmamak gerek psikolojisi bozuluyo insanın
şimdi yeşilçay içiyorum söğüşün içinde soğanda vardı midemi şişirdi :26:

ben yine spor yapmak istiyorum 2.30 gibi simit bölgemi çalıştırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…