- 6 Kasım 2010
- 665
- 1
ayy kiz senin adina cok sevindimmmmm.. bende fitnessde zumbayi yapiyordum haftada 2 kez ama sonra ter akitmamaya baslayinca biraktim.. ama galiba hep ayni hareketleri yaptik 1 ayda oyüzden vücut alismisti o hareketleri yapmaya galiba.. ama bu videoyu sadece göstermek amaciyla bulup göndermistim, kendim yapmadim hic yani evde.. okadar yararli oldugunu bilseydim kendimde yapardim eve geldigimde bi deneyim canim
bu arada ter soguduktan sonra dusa gir, cünkü terlemek bile kalori yaktiriyormus canim. bide öbür sefere önce zumba sonra egzersizlerini yap (start it up) bence, cünkü zumba kardiyo yerine geciyor. yani zumbayla yag yakimini baslatiyorsun ve egzersizlerlede hizlandiriyorsun/destekliyorsun. sporun 20 dksindan sonra yag yakimi basladigi icin start it up'dan tam iyi bi sonuc alirsin diye düsünüyorum.
bu arada ter soguduktan sonra dusa gir, cünkü terlemek bile kalori yaktiriyormus canim. bide öbür sefere önce zumba sonra egzersizlerini yap (start it up) bence, cünkü zumba kardiyo yerine geciyor. yani zumbayla yag yakimini baslatiyorsun ve egzersizlerlede hizlandiriyorsun/destekliyorsun. sporun 20 dksindan sonra yag yakimi basladigi icin start it up'dan tam iyi bi sonuc alirsin diye düsünüyorum.