Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

dur analdım galiba mesela 1.gün 50 çömelmeyle başlıcam sonra hergün artırcam rest dediği günlerde dinlencem öyle mi ?

evet canım aynen öyle :) aşağı inerken nefes alıyosun kalkarken de nefes veriyosun.
dur bi link atıxcm orda daha detaylı.
videoda ki kız farklı gibi yapıyor.

aksam: 1 kofte,1 tane cooooooook kucuk but ( asiri kucuktu cidden) ve salata :) ( salataya kattigim biber zehir gibi aciydi resmen ya )
bu arada o yedigim elmali yogurt var ya cok tok tutuyo bundan sonra hep yicem yediklerimi bi sindirim popo caliscam

sabah: bir buçuk grissini 2 kaşar peynir bir bardak limonlu sıcak su.
öğle: bir tabak düğün çorbası 3 kaşık nohut yemeği.
akşam: 3 kaşık yoğurdun içine bir grissini ufaladım.
kaçamaklar: bir browni, bir minik dilim patates böreği ((

canim asiriya kacmadan ye bence yoksa sen dahada kotu olucaksin :) ye ama pudingi agzina surme bence. hamburger bi aksam yemegine esdeger. pizzayida kucuk bi dilim yersin olur biter eve gelirkende yurursun eve gelincede aban spora

canim asiriya kacmadan ye bence yoksa sen dahada kotu olucaksin :) ye ama pudingi agzina surme bence. hamburger bi aksam yemegine esdeger. pizzayida kucuk bi dilim yersin olur biter eve gelirkende yurursun eve gelincede aban spora
evet haklısın yürürüm eve kadar nerden baksan 5km yol ediyo sonra spor bol bol su ve akşam yemeği yok süper tamam.

[h=1]Phase 1 Start It Up yaptım sonra leslie ile 1 mil yürüycem eğer takatim kalırsa [/h]jillian yapıcam.

Ben bugun dolma sardim pisirdim ve hemen yedimmmmmmmm.
Bu aksam canim hic spor yapmak istemiyoooo :''( uyuycam hemen :-(

Fndkkrdm simdi farkettim ben linki yollamamisim. Kusura bakma canim yaa bn yolladim saniyorum.. Yarin sabah erknden atarim olur mu. :-(
Suan teldeyim bulmam biraz zor .s .s

Squat'ın ilk gununu yaptim hic durmadan 50 kez comeldim bacaklarim acik sekilde bacaklarim agriyo suan biraz daha kalca hareketleri yapicam

kahvaltı: 1 yumurta ( cok az yagda) ,
yarim domates
ceyrek salatalik
1 biber
2 y.zeytin
1 kk peynir
1 buyuk kupa yesil cay ( su bardaginda 3 bardak eder yani)

Günaydın kızlarr :)

kahvaltı :
2 dilim salatalık,
2 dilim domates,
7-8 dal tere
1 kk peynır,
5 zeytin,
1 dilim kepek ekmeği,
1 fincan da açık çay.

şimdi yeşilçayımı içtim.
dün sporumu yapmadım

fndkkrdm şimdi linki paylaşıcam tatlımm bakarsın :*

spor=
1. squatın 2.gününü tamamladım =55 çömelme
2 . http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ

3. slim in 6 ( start it up) yaptım ve 1.hafta bitti çok şükür
4. bugün spora gidicem 60 tane 3 kg ağırlıkla göğüs çalışırım,20 dk koşu bandında koşarım (minimum 15 dk), gücüm kalırsa 500 tane ip atlarım,minimum 100 mekik çekerim. Vaktim kalırsada aletleri yaparım uzun zamandır yapmıyorum

şimdi bi temizliğe yardım edim sonra yeşilçay içerim saat 2dede yemek yerim(acı kesinlikle yemicem bu öğlende çünkü koşu bandında midem yanıyo )

ogle: 1 kasik turlu,1 kasik barbunya,corba, yarim etimek,cok az maruldan cacik
birazdan yine yesilcay icicem spordan sonrada icmistim.

ayyy hava güzel olunca buralar da boş oluyo :)

ben bugün çok yoğundum ve pek fazla giremedim.

öğle yemeği:
1 kase yeşil mercimek.(bayılırımmmm)
yarım tabakta tavuk, mantar sote (bunada bayılırım)
yanınada 2 kaşık yoğurt. Suyu pekiçemedim bugün

şimdi gidip tekrar mercimek yemeyi düşünüyorumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…