Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

oy ben nerelere gideeeeeem :KK43:

abi dün yediğim kymaklar bugün boğazıma durdu tartıda 1 kilo almış gözüküyorum :KK43:

gerçi tuvaletede tam anlamıyla çıkamadım bugün bişey yememeye çalışıcam
kahvaltım=yarım domates
2 kk peynir
2 y.zeytin
2 dikim kepek ekmeği (sandviç yapıcam)
yeşilçay

öğle= 2 tane salaatalık sadece !
canım bende kuymağa bayılırım. sen aslen nerelisin? :KK16::KK16:

samsunluyum canım sen :)

bu arada öğle yemeği olarak salata yapmayı planlıyorum karışık bişeyler :KK1:

öğle= bol salata
3 kaşık turşu kavurması ( 70 kalori)
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

saat 2.30da bonus karın videosu yapıcam

merhaba kızlar. Dün yediklerim sadece 200 gr olarak kalmış :21::21:

Sabah. 2 tane bıldırcın yumurtası büyüklüğünde tavuk yumurtası :KK1:
1 kk peynir. 9,10 dal maydanoz, 5 zeytin. 1 fincan çay.
(2 kepek ekmeği)

arada yeşilçay içtim.

öğle yemeğğim:KK56:
Yarım kepçe taze fasulye:KK39:
1 kase domates çorbası ve bol yeşillikli salata
(1 dilim kepek ekmeği)

şimdi yeşilçayımı yudumluyorum :KK8::KK8:

kizlarrr bugün sabah kalktigimda bi baktim regl olmussum :KK43:( demek siskinligim o yüzdenmis. baya sistim bugün, bi kac güne gecer galiba.. dün fitnesse gittim ama sadec 30-40 dk yapabildim, eve yetismem lazimdi. Eve gittigimde temizligimide yaptim, merdivenlerden in cik yaptim baya, oda bi spor yani :)))

Bugün yediklerim
Sabah
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
5 ince dilim ananas

Ögle
Azicik somon ve karides
2 ince dilim cavdar ekmegi

Ara olarak 1 greyfurtum var onu yiyecegim

betrayalcim bu arada farkettimki benim ölcüleri yazmamissin tabloya, ölcülerimi tekrar yazmistim halbuki ama görmedin galiba :KK34:

kizlarrr bugün sabah kalktigimda bi baktim regl olmussum :KK43:( demek siskinligim o yüzdenmis. baya sistim bugün, bi kac güne gecer galiba.. dün fitnesse gittim ama sadec 30-40 dk yapabildim, eve yetismem lazimdi. Eve gittigimde temizligimide yaptim, merdivenlerden in cik yaptim baya, oda bi spor yani :)))

Bugün yediklerim
Sabah
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
5 ince dilim ananas

Ögle
Azicik somon ve karides
2 ince dilim cavdar ekmegi

Ara olarak 1 greyfurtum var onu yiyecegim

ayy ne güzel menülerin yaa bayıldım. hele o karides ve somonn ahhhhhhh ahhhhhhh :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

kızlaaaar akşama ızgara köfte tavuk getirmiş annem ama yemicem ! az önce bi tane köfte yedim ama o yeter :KK30: tadımlıktı yedim göz hakkı bi yerim şişmesin diye yedim onuda :KK1::KK1:

saat 4te meyveli yoğurt yaparım kendime onu yerim akşamada ya cacık yerim ya salata :KK56:
dün yediğimi telafi etmeliyim :KK1:
bide ben dün 4.5 litre su içtim ya hala tuvalete gidiyorum :KK1: gerçi şimdide 1.5 litre bitirdim şişemi tekrar doldurucam şimdi bide yeşilçay yapıcam kendime :KK52:

ben yine bugün 4 litre felan su içerim :KK1:

deneyeyim o vakit ben onu :KK1:

şuan yarım elmayı küçük küçük dilimleyip 2 kaşık yoğurtla karıştırdım çok tatlı oldu :KK56:

benim fotolar niçin küçük görünüyo. üstte detaylıyı da seçiyorum aslında :KK50:
nerde hata yapıyorum ?

büyük gözüküyo resim ? şey ben resimlerine baktımda şu videodaki hareketler yapılıyo dimi bakar mısın bi ?
Squat Exercises - YouTube

yanlışsa eğer link atar mısın bana ve günde kaç kere yapmalıyım kaç tane ? öyle olması için

dur analdım galiba mesela 1.gün 50 çömelmeyle başlıcam sonra hergün artırcam rest dediği günlerde dinlencem öyle mi ?

X