Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

canım bende kuymağa bayılırım. sen aslen nerelisin?

samsunluyum canım sen :)

bu arada öğle yemeği olarak salata yapmayı planlıyorum karışık bişeyler

öğle= bol salata
3 kaşık turşu kavurması ( 70 kalori)
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

saat 2.30da bonus karın videosu yapıcam

merhaba kızlar. Dün yediklerim sadece 200 gr olarak kalmış

Sabah. 2 tane bıldırcın yumurtası büyüklüğünde tavuk yumurtası
1 kk peynir. 9,10 dal maydanoz, 5 zeytin. 1 fincan çay.
(2 kepek ekmeği)

arada yeşilçay içtim.

öğle yemeğğim
Yarım kepçe taze fasulye
1 kase domates çorbası ve bol yeşillikli salata
(1 dilim kepek ekmeği)

şimdi yeşilçayımı yudumluyorum

kizlarrr bugün sabah kalktigimda bi baktim regl olmussum ( demek siskinligim o yüzdenmis. baya sistim bugün, bi kac güne gecer galiba.. dün fitnesse gittim ama sadec 30-40 dk yapabildim, eve yetismem lazimdi. Eve gittigimde temizligimide yaptim, merdivenlerden in cik yaptim baya, oda bi spor yani :)))

Bugün yediklerim
Sabah
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
5 ince dilim ananas

Ögle
Azicik somon ve karides
2 ince dilim cavdar ekmegi

Ara olarak 1 greyfurtum var onu yiyecegim

betrayalcim bu arada farkettimki benim ölcüleri yazmamissin tabloya, ölcülerimi tekrar yazmistim halbuki ama görmedin galiba

ayy ne güzel menülerin yaa bayıldım. hele o karides ve somonn ahhhhhhh ahhhhhhh

kızlaaaar akşama ızgara köfte tavuk getirmiş annem ama yemicem ! az önce bi tane köfte yedim ama o yeter tadımlıktı yedim göz hakkı bi yerim şişmesin diye yedim onuda

saat 4te meyveli yoğurt yaparım kendime onu yerim akşamada ya cacık yerim ya salata
dün yediğimi telafi etmeliyim
bide ben dün 4.5 litre su içtim ya hala tuvalete gidiyorum gerçi şimdide 1.5 litre bitirdim şişemi tekrar doldurucam şimdi bide yeşilçay yapıcam kendime

ben yine bugün 4 litre felan su içerim

deneyeyim o vakit ben onu

şuan yarım elmayı küçük küçük dilimleyip 2 kaşık yoğurtla karıştırdım çok tatlı oldu

benim fotolar niçin küçük görünüyo. üstte detaylıyı da seçiyorum aslında
nerde hata yapıyorum ?

büyük gözüküyo resim ? şey ben resimlerine baktımda şu videodaki hareketler yapılıyo dimi bakar mısın bi ?
Squat Exercises - YouTube

yanlışsa eğer link atar mısın bana ve günde kaç kere yapmalıyım kaç tane ? öyle olması için

dur analdım galiba mesela 1.gün 50 çömelmeyle başlıcam sonra hergün artırcam rest dediği günlerde dinlencem öyle mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…