Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

kızlar ölçü tablosu yaptım herkes ölçülerini tabloya göre ölçüp yazabilir mi?
Bu arada ölçümler 2 haftada bir olucak pazartesi günleri.​

canim dün yazmistim aslinda ölcülerimi ama yine yaziyorum senin dedigin sekilde

pazartesi günüki ölcülerim:
bel 68
göbek 83
gögüs 86
kalca 104
üst bacak 59
üst kol 29

Okudugum yaziyi sizinle paylasmak istedim kizlar, belki isinize yariyabilir :))

Yag yakici 9 besin:

Ananas: Ananas; amino asit ihtiyacının karşılanmasına ve mutluluk hormonunun salgılanmasına yardımcı olur. Ayrıca çok iyi bir yağ yakıcıdır. Her gün 1 ince dilim ananas tüketerek karın bölgenizde aylık 4-5 cm incelme sağlayın.

Probiyotik yoğurt: Yararlı bakterilerden zengin olan probiyotik yoğurt tüketmek, bağırsaklara iyi gelir. Bağırsakların ve sindirim sisteminin aktif çalışmasını sağlayan probiyotik yoğurt metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını hızlandırır.

Yulaflı bar: Ara öğün olarak triptofan açısından zengin olan bir adet yulaflı bar tüketmeniz sizi tok tutar ve iştahınızı kontrol ederek kilo vermenize yardımcı olur.

Kivi: C vitamini yönünden de oldukça zengin olan kivi düşük kalorili içeriği ve bol lifli özelliği ile yağ yakımını sağlamakta çok etkili bir meyvedir.

Tatlı patates: A vitamini ve beta karoten zengini tatlı patates tüketmek kan şekeri kontrolünüzü sağlayarak kilo vermenize yardımcı olur. Haftalık 200 gr tüketmeniz yeterli.

Brokoli: C, B vitaminleri, kükürt gibi minerallerden zengin bir sebzedir. Brokoliyi haşlayarak üzerine 1 tatlı kaşığı yağ ve bir diş doğranmış sarımsak ekleyin, ana veya ara öğün olarak tüketin. Brokoli lif açısından zenginliğiyle yağ yakımına yardımcıdır.

Hurma: Harika bir antioksidan ve magnezyum kaynağıdır. Hurma kan şekeri ve kan basıncının dengelenmesine yardımcı olur. Ayrıca günlük tatlı isteğinizi dengeleyerek tatlı ve çikolataya yönelmenizi engeller ve yağ yakımı sağlar.

Tarçın: Her gün 1 gr tarçın kullanan kişilerin kan şekerinde %20 oranında düşüş görülmüş. Su dahil tüm içeceklerinizde çubuk veya toz tarçını kullanabilirsiniz. Bu şekilde iştahınızı kontrol altına alır ve yaza girerken fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Yeşil çay: Yeşil çay tüketmek metabolizmanızı hızlandırır. Ayrıca araştırmalarda yeşil çay tüketmenin kilo alımını yavaşlattığı da ortaya çıkmıştır. Düzenli olarak günlük 1-2 fincan yeşil çay içimi bel çevrenizde aylık 2-3 cm incelme sağlar.

alintidir

Son düzenleme:
elmaşekerim bilgilerin için teşekkürler. Bizde iyice diyetler sayesinde profesör kesildik
bi diyetisyenle yarışabilirim

tatlım sıkma canını. emeğimizin karşılığını görücez inşallah.
[/QUOTE]

canım ben dün ölçmüştüm tekrar ölçmeme gerek var mı?
tatlım ama eksik ölçmüştün sen diğerleri yok sende.

merak etme tatlım sende fıstık gibi olucaksın. Bizim de ölçülerimiz böyle değildi.
Ama azimle hırsla zayıfladık.

bende 1 orta boy patates yedim.içine kekik vs. baharat koydum püre gibi 1 dilim kepek ekmeği ile yedim. akşam birşey yememeye çalışıcam inşallah.

elmasekerim bilgiler çok güzel. teşekkür ederim

babam buyuk ihtimal gec gelicek o yuzden ben az once salata yedim 1 dilim ekmekle ac ac beklemek istemedim cunku yemege birden yuklenmek cok yemek istemedim o yuzden acligimi salatayla bastirdim .

Gögüs : 85
Bel : 62
Göbek : 84
Kalca : 92
Ust bacak : 54
Ust kol : 24

Uyyy buz gibi metre vucuduma degdi
:-D

kuymagi sanirim cok yedim napim yilda 1 defa yapiyo yemesemiydim
muzeyyencim yagsiz ve tuzsuzza yiyebilirsin bisey olmaz

kuymagi sanirim cok yedim napim yilda 1 defa yapiyo yemesemiydim
muzeyyencim yagsiz ve tuzsuzza yiyebilirsin bisey olmaz

çerezza paketleri varya canım onlardan. yarısını yedim sonra pişman olup bıraktım. şimdi spor yapıcam
bugun 10. günüm yarın level 2 ye başlıycam inşallah

kuymak çok güzel diyolar.
ben bi kez denedm ve yapamadım bidaha da elimi sürmedim :

kızlar ben heralde maç boyunca bi 5 kilo vermişimdir.
penaltıyı kaçırdıktan sonrada bi 10 kilo vermişimdir.
ter akıyo alnımdan.

muzeyyencim onlar yagdan ziyade cok tuzlu geliyo bana ay verdigim kiloyu geri aldim ben bugun sanki

betrayalcim ben gs liyim ama bu gece fb canımcım :)
daha jillian a başlamadım ya hiç canım istemiyo bu gece :s

fndkkrdm bnm de öyle. kaçırdım galiba yine. bakalım sabah belli olacak

Gol Gelecekkkkk Gbiiiiii

oy ben nerelere gideeeeeem

abi dün yediğim kymaklar bugün boğazıma durdu tartıda 1 kilo almış gözüküyorum

gerçi tuvaletede tam anlamıyla çıkamadım bugün bişey yememeye çalışıcam
kahvaltım=yarım domates
2 kk peynir
2 y.zeytin
2 dikim kepek ekmeği (sandviç yapıcam)
yeşilçay

öğle= 2 tane salaatalık sadece !

slim in 6 start it up yaptım sonrada hemen karın için olan bonus videoyu yaptım
yeşilçayımıda içiyorum şimdi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…