Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

ay ben çok pis boğazlıyım ya ablam kadayıfa kaymak sürüp yiyince bende yarım kadayıfa sürüp yedim yarın aç gezsem yeri :KK1:
oh afiyet olsun ama kilo olmasın amiinn :KK70:
kızlar ben karatay diyetini araştırmaya başlıyorum
bu sadece diyet değil sağlıklı beslenmeymiş
bir nevi hayat tarzı. karatayı yapanların hayatı çok değişiyomuş ya
bende artık sağlıklı olmak istiyorum.
:KK25::KK25:

Bugün fitness'de yazdigim gibi 30 dk kosu bandinda hizli tempoda yürüdüm (aralikli kostum) sonra 1 saat bodypump denilen grupa katildim, ayy nasil yoruldumm, yarin yine gidecem..

menümün kalanini yazayim

Ara
1 greyfurt

Aksam yemegi olarak eve gec gelecegimi bildigim icin isyerinde yedim, yogurt üstüne müsli yedim. spordan sonra protein tozu ictim süt ile ve günümü öyle kapattim.

Evde ara ara egzersizlerimi yapiyorum ama ne zaman yaptigim belirsiz oldugu icin yazamiyorum..

Fndkkrdu ilk 1-2 hafta yalan söylemiyim spor salonunada gitmistim ögleden sonra (önceden yazildigim icin para bosa gitmesin dedim:KK52:). bir gün gidip bir gün dinlendim. ama o 2. videodan sonra hic gitmedim canim istemedi :)) ama spor salonunda sadece yürüdüm veya kostum. aletleri hic kullanmadim, cünkü slim in 6 zaten cok kas calistiriyor diye..

anladim canim ben haftada 2 gun gidiyorum spora belki etki gosterir evdede mekik felan cekiyorum zaten belki yanina baska bisey daha eklerim bu arada 30 dk once slim in 6 bonus videoyu yaptim sonra esnedim :)

Ayyy kaş yaparken göz cikardik iyi mi.
Bisey olmaz diye yedim bndee 1 tabak.
bitmese daha da yerdim heee.

Sizin de olmuyo mu boyle aksamlari ?, tek banami oluyo :-:-)-:-)-(

bu arada jillianimi zor bela yaptim.bi an once level 2 olsun istiyorum. Sıkıldım bu hareketlerden XD

kızlar ben sizin ölçülerinizi görünce kendi ölçümü yazmaya utanıyorum.. hepinizde çok iyisiniz ama hala gayretli olmanızda çok daha güzel hepizede tü tü tü maaşallah :) özellikle müzeyyencim çok iyisin... sizin beğenmediğiniz kilolar benim sadece hayalim:KK43::KK43:

kızlar ben sizin ölçülerinizi görünce kendi ölçümü yazmaya utanıyorum.. hepinizde çok iyisiniz ama hala gayretli olmanızda çok daha güzel hepizede tü tü tü maaşallah :) özellikle müzeyyencim çok iyisin... sizin beğenmediğiniz kilolar benim sadece hayalim:KK43::KK43:

Sağol canım benim.
inan hayal değil sadece azim ve sabırla beklemek lazım hepsi bu.
bi de en önemlisi inanmak
:KK34:

Kıııııızlar dün yediğim tatlılara rağmen 500 gr vermişim :21::21::21: Allah nazarlardan saklasın hep böyle devam ediiim ya Rabbbim :KK52:
belimde 3 cm incelmiş 76 olmuşım :21::21:

sabah = yeşilçay
domatesli biberli 1 kk kaşar peynirli ve 1 yumurtayla omlet yaptım kendim 5 tanede y.zeytin yedim 1 kıtır ekmek yedim
bu arada omletim 1 tatlı kaşığı yağ ile yaptım sadece :KK1:

şimdide start it up yapıcam yarım saate buradayım :KK23:

evet ben bugün yarım dilim ekmek 2 zeytin ve bir kaşar yedim(okula geç kalıyodum böyle yedim) :KK55::KK55:
okulda yarım browniyi miğdeye indirdim :KK43:
öğle: şehriye çorbası. ve sanırım pazartesi bayağı bi vermiş halde karşınızda olucam.
:21::21:
sonra şoku bırakıp diyetisyenden menü alıp öyle devam edicem.
:KK16::KK16:

sporumuda yaptım farkettimde artık videoyu durdurup dinlenmiyorum :KK8:
akşam yatarkende karın bonus videoyu yapıcam dün akşamki gibi :21:
pazartesi tam 61 olmalıyım 61 üstüne hayır :KK45:

şimdi yeşilçay hazırlıcam kendime :KK53:

canım benim utanmana gerek yok :KK20: diyet sonunda sende incecik olucaksın. :KK16::KK16:
hepimiz çıtır olucaz.
:KK76::KK76:

hayirli günlerrrr hepinize

Sabah
Ilk önce bir bardak su
Tam tahili k-flakes, yagsiz süt

Ara
Ananasin 4de 1i

Ögle
Lahana yemegi ... yogurt getiremedim evden ise gidene kadar sulanir diye :KK43:(

Ara icin 1 greyfurtum var onu yerim sonra fitnesse giderim

kızlar ölçü tablosu yaptım herkes ölçülerini tabloya göre ölçüp yazabilir mi?
Bu arada ölçümler 2 haftada bir olucak pazartesi günleri.​

Son düzenleme:
sabah 1 .5 dilim keppek ekmeği. üstüne yeğlı peynir sürdüm. 3 zeytin ve 1 bardak açık çay içtim.

arada form meyveli bisküvi yedim 4 tane.

az öncede öğle yemeğimi yedim 1 kase mantar çorbası, 2 küçük parça tavuk ve 3 kaşık yogurt
(1 dilim kepek ekmeği)

sabah uyandığımda tartıldım. bide ne göreyimmmm :KK1::KK1:
53,6 :KK9::KK9:
:KK9:

ölçülerim

bel=76 (3 cm )
göbek=93 (aynı)
kalça=95(1 cm )
göğüs 92 (3 cm )
kol üst=28
bacak üst= 59 (4 cm )

cumartesiden bu yana epeyi incelmişim :21: göbek aynı çünkü yemek yediğim için tam sonuç alamadım ama yinede ölçtüm 93 yarın sabah ölçerim göbeğimi diğer ölçüleri sabah öylesine ölçmüştüm.

öğle= 1.5 kaşık patlıcan kavurma,3 kaşık yoğurtlu havuç, 3 tane mini acı biber turşusu(sarı olanlar) 1 tanede acı biber (biberler çok yaktı o yüzden 2 ekmek yedim ) akşam telafi ederim :KK34:

4 gibi felanda 2 bonus videoyuda yapıcam :KK8:

fndkkrdu güzel gidiyorsun incelmeler gayet ii. sabah:ıspanaklı omlet...ince dilim peynir.... tarçınlı yeşil çay
ara:1 dilim ananas.... 1 yemek kaşığı kadar kuru üzüm....3 fındık
öğle:çorba.... salata....
ölçülere gelince....
bel:86
göbek:102
göğüs:101
kalça:107
üst bacak:65
üst kol:33
:KK43::KK43::KK43: kiloyu sölemek kolaydı ama ölçüleri söylemek çok koydu..

fndkkrdu güzel gidiyorsun incelmeler gayet ii. sabah:ıspanaklı omlet...ince dilim peynir.... tarçınlı yeşil çay
ölçülere gelince....
:KK43::KK43::KK43: kiloyu sölemek kolaydı ama ölçüleri söylemek çok koydu..

sıkma canını cnaım bende başta bu ölçülerdeydim bak belden 20 cm gitmiş bende toplamda :21: sende biraz sabırlı ve istikrarlı ol emin ol sende güzel sonuçlar alacaksın :)

[QUOTE=inci06;30057763]fndkkrdu güzel gidiyorsun incelmeler gayet ii. sabah:ıspanaklı omlet...ince dilim peynir.... tarçınlı yeşil çay
ölçülere gelince....
:KK43::KK43::KK43: kiloyu sölemek kolaydı ama ölçüleri söylemek çok koydu..[/QUOTE]

tatlım sıkma canını. emeğimizin karşılığını görücez inşallah. :KK34:

X