Yeni arayışa girmeli miyim? (Yardımcı kadın mevzusu)

650 den anlaş daha fazla verme eski kadına

3 saat icin tam gün ücreti ödemeniz haksızlık bence...Ben olsam kesinlikle başka birine bakardım. Ayrica tavırları da gerçekten çok rahatsız edici..Sizi garanti olarak görüyor sanırım. Sadece temizlik için ve hergun mu geliyor haftada bir mi? Yemek de mi yapıyor? Sadece temizlik içinse bence haftada 1 şirket mantıklı...hergun robot açıp banyo wc temizlediginizi söylemişsiniz o sebeple yeterli olur bence.cunku bende aynen öyle yapıyorum her gün robot açıp banyo temizliğini falan yapınca yeterli oluyor.

bnce başka birini bul aranızdaki mesafeyi aşmışsınız sizi ciddiye alacagını sanmıyorum

Teşekkür ederim düşüneceğim. Ayrıca özeleştiri de yapayım benim durumum da vahim titizliğe doğru gidiyorum tamam temizlik çok güzel ama kadın beğenmiyorum bugün şirketten gelen içime sinmedi mesela. Benim kadın 10-12 günde bazen haftada bir geliyor yemek, dolap içi, ütü vs. yok ama o kısa sürede baya iş yapıyormuş bugün şirketten tam gün alınca anladım

3 saat temizlik için para vereceğime, kendim temizlerim en azından içim rahat olur. Eviniz çok büyük değilse 2 saatte biter, ayda da firmadan çağırırım. Maalesef zamanla kendilerini bulunmaz Hint kumaşı zannediyorlar. Benim de başıma geldi, başlarda çok mutluydu sonra herkes beni istiyor, çocuğuma bak diyor demeye başladı. Ki hep başkalarından dert yanarlar, paramı kesiyor, ev çok dağınık, çok eşya var, yemek vermiyorlar diye. Ben de hep fazladan veririm, mutlaka ya yemek yaparım ya dışarıdan söylerim, evimde dağınık bir eşya bulunmaz, şunu yap bunu yap diye darlamam. Birkaç kez gelirler güzel yaparlar sonra sallamaya başlarlar. Ben de artık arada firmadan çağırıyorum 2 kişi geliyor camları da siliyor, haftada bir kendim süpürüp siliyorum, bana da spor oluyor.

Son düzenleme:
O zaman bence kadın gelene kadar siz yine arayisinizi sürdürün.. birkac kişi daha deneyin.
Yine içinize sinmezse sürenin az olduğunu ve ücret konusunu konuşun.devam ederseniz de yapmadığı ve gözünüze batan yerleri temizlik esnasında söyleyin.mesela ayakkabiligi da silelim ya da avizeyi de iyice siler misin gözüm çok takılıyor...gibi. Bu arada biraz da mesafe koyun bence söylediğim gibi sizi garanti olarak görüyor. Ama benim tercihim kesinlikle başka biri olurdu.3 saate tam gün ücreti verip bir de başkasıyla kıyaslanip üstüne de fırça yemek istemem şahsen Bu arada cidden aşırı bir iyi niyet hissettim sizde.çok tatlısınız inşallah iyi bir yardimci bulursunuz

Çok teşekkür ederim çok naziksiniz

Firmadan geleni nasıl beğenmediniz? Onların belli kuralları var mesela halıları kaldırırlar, elle silerler.

Firmadan geleni nasıl beğenmediniz? Onların belli kuralları var mesela halıları kaldırırlar, elle silerler.

Kaldırmadı :) vileda sordu silmek için de. Biz viledayla siliyoruz dedi ben de üstelemedim. Yatağımı da çekmemişti ben anladım kıpırdamadığını ekstra rica ettim. Yani bunların olması mı gerekiyor yoksa ben eşim ve arkadaşımın dediği gibi temizlik hastası mı oluyorum bilmiyorum.

Kesinlikle hayır, benim yatağım ortada ve ağır baza çünkü gelen herkes çeker. Ki süpürge ile süpürülüp vileda ile silinebiliyor, ben öyle yapıyorum. Ben kendim koltukları da çekmem, ayakları yüksek. Ama gelen kadınlar hepsini çekip elleriyle silerler.

Teşekkür ederim, kendimi sorgulamaya başlıyorum artık. Yani bence gelen kadın benim yapmadığım şeyleri yapmalı ben zaten her gün robotu gezdiriyorum ama yatağı, halıyı çekmeli bence de.

Yarım gün gelip nasıl tam gün parası alıyor anlamadım yani,biz de işe gidip hızlı hızlı çalışalım erken çıkalım olmuyor yani,fazla anlayıştan yüz bulmuş başka bir açıklaması yok. Dolarla para aldığıni da asla düşünmüyorum, öyle olsa size gelmezdi bence .çok şanslısın bak ben varım gibi geldi bana modu, sanki hayrına yapıyormus gibi. Evim pislikten gitse yine çağırmam

Ne dolari kiz dolar ben sana yazarken bile yukseldi jxhxhx. Hayallerini anlatiyo. Dolari kim bulmus da temizlikciye vermis

Gerçekten çok tatlısınız ama. Düşünüyorum da çalıştığımız yerde patron şunu demiyor,ay çok yorulmuşsundur şu işi de yapma, var mı böyle birşey. Akşama kadar eşek gibi çalışıyoruz kimse acımıyor yani. Size az para verin demiyorum hakettiği ücreti verin sadece.

Nerdesiniz acaba çok merak ettim bende Anadolu Yakası'ndayim 800 TL ye kadın bulamiyoruz.inanilmaz.cidden özelden paylaşmak isterseniz bende sizin yardımınıza görüşmek iserim maddi manevi olarak bulunmaz biri bence.
Benimle paylaşırmisiniz?

Bu bayanla siz nasıl yarına güne tam ücret ödenmesi olayına girdiniz onu anlayamadım ben toplam 3 saat sizde oda yemek sigara mola 1 saati çık,2 saat iş yapıyor fiilen ve tam para alıyor.

Ve bu kadın 2 saatte ne yapıyor ki bu şirketten gelen kadın tam gün onun yaptığı işten daha az iş yaptı, ben anlayamadım valla. Hani biri sabahtan akşama kadar orda ,9-7 arası,diğeri 5-8 orda. ve hangi şirket bu acaba ,bizde bilelim ona göre bakalım.

Nerdesiniz acaba çok merak ettim bende Anadolu Yakası'ndayim 800 TL ye kadın bulamiyoruz.inanilmaz.cidden özelden paylaşmak isterseniz bende sizin yardımınıza görüşmek iserim maddi manevi olarak bulunmaz biri bence.
Elinde çok işi oldugu icin yeni bir yer kabul etmiyordu. Kayınvalidem için konuştuğumda 2 hafta sonra , hafta ici ve ancak ogleden sonra gelebilirim demişti. Gittigi evlerden biri tatile çıkaracağı için o hafta onların yerine gelebilirim demişti. Kendisine sorayım boş günü varsa , yarim gun tam gün şeklinde öğrenip yazarım size.

Şirket 9-7 gelmedi onu nereden çıkarttınız? 9:30’da geldi 16:00’da gitti molayı çıkartırsak 5,5 saat kaldı. Herkesin elinin hızı farklıdır ayrıca evi de bilmiyor mesela yatağı çekmediği halde yatak odasında bir saat kaldı, diğer kadınımız yarım saatte çıkar bitirip. İki saat değil yemeği vs çıkartınca 3 saat kalıyor ve yapıyor nasıl yapıyorsa aynı işi ben de anlamadım. Elinin hızından sanırım gerçekten.

Bizler duygusal insanlarız bu konuya genelde hiç profesyonel bakmıyoruz.Aslında ilk başladığında iş tarifini yapacaksınız.Yarım günse ücret nedir o ücret belirlenecek.O da bir çalışan parası ile.Evin bir ferdi değil.Bende çok yüzgöz oldum inanın.Hatalı işte.Ama yinede her geldiğinde bugün şuralara önem ver atlama derim ilave olarak mutlaka.Sizde oturun konuşun detaylı neyi beğendiğinizi neyi beğenmediğinizi.Sonra diğer kişinin yaptıklarını anlatması çok çirkin ne demek aynısını ona da almak.Zaten bedava mı çalşıyor .Az para değil aldıkları.Doğru olduğunu da sanmam anlattıklarının.Siz fazla yüz göz olmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…