- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
-
- Konu Sahibi feliscatus
Ben her zaman 1 tik mesafe olmasi taraftariyimBir de gittiği diğer kadını çok anlatıyor çok övüyor, dolarla ödeme yapıyormuş, kendisine bir alıyorsa aynından ona da alıyormuş bla bla. Oturup kahve içerken sokuşturuyor bunları ya da beraber bişeyler yaparken.
Sirketle anlasirim en azından muhattap belli zaman belli yemek de şirket karşılıyor. Evet emek işçisi haklarını vermek lazım ama gözü açık koparmaya çalışanlar da insanı delirtiyor.Merhabalar, keyifli Pazarlar dilerim. Yerin kulağı var diyerek ifşa olmamak için çok detaya girmeden derdimi anlatmaya çalışacağım. Pandemiden beri gelen bir temizlikçi ablamız var, kendisi pandemide işsiz kalmıştı ve benimle birlikte bir kaç yere daha giderek o dönemi atlatmıştı. Hatta o zamanlar bundan çok memnundu ve bana teşekkür ediyordu ama sonradan unuttu (buraya geleceğim) Bu kişi part time değil ama bir tık daha fazla başka bir işte çalışıyor ve bu süreçte beni de bırakmadı iş çıkışında geliyor. Ancak gelmesi 17:00 gitmesi 20:30 bunun rahat 45 dk. sı mola, kahve, yemek vs. derken detaya girmeden süpürüp silip tam gün ücretini alıp gidiyor.
Benim kedilerim var üç tane ve tatile gittiğimizde de bu kişi bakıyor ve çok seviyor. Benim için bu en önemli kıstas aslında ama artık bu 3 saat kalıp tam gün ücreti almalar benim canımı sıkmaya başladı. Ha neden tolere ettin derseniz dediğim gibi kedilerime bakması en baş neden ve pandemide evden çalıştığım şu anda da işsiz olduğum için ona yardım edip işlerin yarısını benim yapmamla yürüttük.
Bu arada kendisi şu an izinde ve uzunca bir izin kullanacak bir ay yok. Ben bu süreçte mecburen şirket vs. bulup alacağım çünkü etrafımız inşaat ve evde kedilerden bağımsız inanılmaz bir toz oluşuyor. Kedileri de işin içine katınca elzem yani bir ay bekleyemem. Ben her gün robot açıyorum, banyo yıkıyorum vs. ama kirleniyor ev bu. Eşim de ben de evdeyiz bunun da etkisi vardır elbette.
Şirketten gelen kişiyi beğenirsem devam etsem mi ya da arayışa girsem mi diyorum? Çünkü benim çalışmaya başlamam an meselesi ve böyle arkasından gezip birlikte iş yapamam çalışınca. Hatta ona da artık her hafta belirli bir gün gelip bir tık daha fazla iş yaparsın (tabii ki ona göre ücretle) dediğimde pek hoşlanmadı bundan.
Bir diğer başta bahsettiğim mevzu da pandemide çok mutluyken şimdi ağız değişririp bak iyi ki ben varım yoksa kedili eve kimse gelmiyor vs demeye başlaması. Bir de gittiği diğer kadını çok anlatıyor çok övüyor, dolarla ödeme yapıyormuş, kendisine bir alıyorsa aynından ona da alıyormuş bla bla. Oturup kahve içerken sokuşturuyor bunları ya da beraber bişeyler yaparken.
Annem de kadın bulamadı çok zorlandı bana dediği idare et annecim kadın yok piyasada. Haklı da olabilir ama bu şekilde de benim içime sinmiyor. Siz olsanız tamam mı dersiniz devam mı?
3 saate tam gun ucretine nasil anlastiniz ki?
Bence ayni yardimci ile devam edecekseniz bile ucreti yarim gune indirin. Iyi niyetinizi suistimal etmis gibi gorunuyor bu sekilde.
Amut uygulamasindan neden bakmiyprsunuz benim kedilerime guvenilir bakici ordan geldi. Ayrica sigorta olsun odemeyi olsun hep armut karsiliyorMerhabalar, keyifli Pazarlar dilerim. Yerin kulağı var diyerek ifşa olmamak için çok detaya girmeden derdimi anlatmaya çalışacağım. Pandemiden beri gelen bir temizlikçi ablamız var, kendisi pandemide işsiz kalmıştı ve benimle birlikte bir kaç yere daha giderek o dönemi atlatmıştı. Hatta o zamanlar bundan çok memnundu ve bana teşekkür ediyordu ama sonradan unuttu (buraya geleceğim) Bu kişi part time değil ama bir tık daha fazla başka bir işte çalışıyor ve bu süreçte beni de bırakmadı iş çıkışında geliyor. Ancak gelmesi 17:00 gitmesi 20:30 bunun rahat 45 dk. sı mola, kahve, yemek vs. derken detaya girmeden süpürüp silip tam gün ücretini alıp gidiyor.
Benim kedilerim var üç tane ve tatile gittiğimizde de bu kişi bakıyor ve çok seviyor. Benim için bu en önemli kıstas aslında ama artık bu 3 saat kalıp tam gün ücreti almalar benim canımı sıkmaya başladı. Ha neden tolere ettin derseniz dediğim gibi kedilerime bakması en baş neden ve pandemide evden çalıştığım şu anda da işsiz olduğum için ona yardım edip işlerin yarısını benim yapmamla yürüttük.
Bu arada kendisi şu an izinde ve uzunca bir izin kullanacak bir ay yok. Ben bu süreçte mecburen şirket vs. bulup alacağım çünkü etrafımız inşaat ve evde kedilerden bağımsız inanılmaz bir toz oluşuyor. Kedileri de işin içine katınca elzem yani bir ay bekleyemem. Ben her gün robot açıyorum, banyo yıkıyorum vs. ama kirleniyor ev bu. Eşim de ben de evdeyiz bunun da etkisi vardır elbette.
Şirketten gelen kişiyi beğenirsem devam etsem mi ya da arayışa girsem mi diyorum? Çünkü benim çalışmaya başlamam an meselesi ve böyle arkasından gezip birlikte iş yapamam çalışınca. Hatta ona da artık her hafta belirli bir gün gelip bir tık daha fazla iş yaparsın (tabii ki ona göre ücretle) dediğimde pek hoşlanmadı bundan.
Bir diğer başta bahsettiğim mevzu da pandemide çok mutluyken şimdi ağız değişririp bak iyi ki ben varım yoksa kedili eve kimse gelmiyor vs demeye başlaması. Bir de gittiği diğer kadını çok anlatıyor çok övüyor, dolarla ödeme yapıyormuş, kendisine bir alıyorsa aynından ona da alıyormuş bla bla. Oturup kahve içerken sokuşturuyor bunları ya da beraber bişeyler yaparken.
Annem de kadın bulamadı çok zorlandı bana dediği idare et annecim kadın yok piyasada. Haklı da olabilir ama bu şekilde de benim içime sinmiyor. Siz olsanız tamam mı dersiniz devam mı?
Ben her zaman 1 tik mesafe olmasi taraftariyim
Sahsen arastirip yeni birini bulurdum "zaten is cikisi geliyordun sana da zor oluyordu" gibisine konusur yollari ayirirdim
3 saatte tam gün iş değil baya günlük iş yapıyor silme süpürme için geliyorsa zaten evde sen de yaparsın onu ne gerek var kadına ?Yani şöyle ki, güya tam günde yaptığı işleri yapıyor eksik oda kalmıyor ama işte nasıl yapıyor Allah biliyor onu. Bir tablom var mesela salonda asla silmiyor onu ben siliyorum arkasından, ya da mutfakta detaylı iş yapmıyor ha görünürde yapıyor ama bişileri çekmiyor mesela. Tamam zaten her temizlikte çekilmez ama ben söylemeden asla çekmiyor bu da.
Amut uygulamasindan neden bakmiyprsunuz benim kedilerime guvenilir bakici ordan geldi. Ayrica sigorta olsun odemeyi olsun hep armut karsiliyor
3 saatte tam gün iş değil baya günlük iş yapıyor silme süpürme için geliyorsa zaten evde sen de yaparsın onu ne gerek var kadına ?
Bu ne ya sen onun hizmetine bakar olmuşsun
Başkasını bulamasan da bu kadını çağırmaKendimi nasıl bu pozisyona soktum aklım almıyor gerçekten. Bu da benim salaklığım olsun.
Başkasını bulamasan da bu kadını çağırma
3 saat işe 800 tl vermek nedir
Kim kazanıyor böyle?
Kedilerini emanet edebileceğin başka bir seçenek varsa bırak.Merhabalar, keyifli Pazarlar dilerim. Yerin kulağı var diyerek ifşa olmamak için çok detaya girmeden derdimi anlatmaya çalışacağım. Pandemiden beri gelen bir temizlikçi ablamız var, kendisi pandemide işsiz kalmıştı ve benimle birlikte bir kaç yere daha giderek o dönemi atlatmıştı. Hatta o zamanlar bundan çok memnundu ve bana teşekkür ediyordu ama sonradan unuttu (buraya geleceğim) Bu kişi part time değil ama bir tık daha fazla başka bir işte çalışıyor ve bu süreçte beni de bırakmadı iş çıkışında geliyor. Ancak gelmesi 17:00 gitmesi 20:30 bunun rahat 45 dk. sı mola, kahve, yemek vs. derken detaya girmeden süpürüp silip tam gün ücretini alıp gidiyor.
Merhabalar, keyifli Pazarlar dilerim. Yerin kulağı var diyerek ifşa olmamak için çok detaya girmeden derdimi anlatmaya çalışacağım. Pandemiden beri gelen bir temizlikçi ablamız var, kendisi pandemide işsiz kalmıştı ve benimle birlikte bir kaç yere daha giderek o dönemi atlatmıştı. Hatta o zamanlar bundan çok memnundu ve bana teşekkür ediyordu ama sonradan unuttu (buraya geleceğim) Bu kişi part time değil ama bir tık daha fazla başka bir işte çalışıyor ve bu süreçte beni de bırakmadı iş çıkışında geliyor. Ancak gelmesi 17:00 gitmesi 20:30 bunun rahat 45 dk. sı mola, kahve, yemek vs. derken detaya girmeden süpürüp silip tam gün ücretini alıp gidiyor.