Yengem aldatıyor 🙁

Ben daha adamı iki gün önce alınan domatesin bittiğine inandıramıyorum millet neler yapıyor töbe yarabbim

Aynen öyle bir söz vardır "insanlar kendi büyük yanlışlarını çuvala basar, senin küçücük yanlışını duvara asar" diye şuan tam o durum kendi teyzesi köyün o.... Olmuş ona laf yok ama yenge el kızı ya hemen ortaya dökme derdinde diger köyün kalanı hepsi aynı onlara da bişey denilmiyor ama yengeye gelince kadını ortaya atma derdinde. Yaptığı dogru demiyorum ama yanlış herkese yanlıştır teyze vs kayırılmamalı konu sahibi de çok iyi biri degil zaten yazdıklarından belli gerçekten dogru düşünse bütün köy için aynı şeyi düşünür Bi yengenin peşinde dolanmaz

Murat basoğlu mu? Öpüşürken değil o ya gayet pozisyon almışlardı

Ağzım açık kaldı okurken yanliz konu başlığı yanlış olmuş . Hepsi birbirinden beter olmalıydı. Başımıza taş yagmasa bari

Sizin köy tümden Dallas'a dönmüş. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Hiç karışmayın, bırakın herkes birbirini boynuzlamaya kazıklamaya devam etsin, en sonunda açtıkları çukura düşüp boğulurlar nasıl olsa.

Siz kendi ailenize odaklanın. Evet, vicdanen berbat bir durum ama ciddi söylüyorum siz bugün olayları patlatsanız hiç kimseye bir şey olmaz, olan size olur. Bence bilmediklerinden filan değil herkes birbirini öyle kabul etmiş.

Tamamını okuyamadım midem almadı. Tüm iğrençliklerin sebebi namusun sadece beraket olarak algılanması ve kendisine saygısı olmayan insanların eşine de sadık kalamayacağının göstergesi

Cem Yılmazın muhabbeti geldi aklıma “ Ulan hani marjinal bizdik

Ne enteresan bi köy, suyuna bişe mi katmışlar acaba

Şimdi linç yemek istemem ama.. sadece benim köyümle eşimin köyünden benzer bir ton hikaye çıkar Düşünün rasgele iki köy bunlar

Konuyu okurken Müge Anlı'nın programı canlandı gözümde.
Vay vay vay..

Hay Allah Yarabbi

Hikayede tek bir masum kişi olsa söyleyin diyeceğim de herkes birbirinden beter. En iyisi sizin uzaklaşmanız olur. İnsan en yakınının böyle şeyler yapmaaını tabi ki hazmedemez. Kolay şeyler değil yazdıklarınız. Ama olanları dayınıza anlatınca hiçbir şey çözülmeyecek, çünkü al birini vur ötekine. Dediğiniz gibi kan çıkmasına bahane olur, yeğenlerinize kuzenlerinize yazık olur. Bırakın pisliklerinde boğulsunlar, siz kendinizi, ailenizi bilhassa annenizi o insanlardan uzak tutun. Allah yardımcınız olsun.

Ben olsam, kocamı ve çocuklarımı alır o köye adım atmam, herkesle iletişimimi keserim. Ne anlarlarsa anlasınlar umurumda olmaz.

Dallas gibi kız bu neHiçbiriyle görüşmeyin köye de gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…