- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
Benim yazılanlardan anladığım siz digerlerinin yaptığına hiç karışmadan sadece yengenizi ifşa etmek istiyorsunuz. Etik anlayışınızda Bi garip digerleri ne yaparsa yapsın umurunuzda degil ama yengenize gelince ortaya dökmek istiyorsunuz. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgı yılan size dokununca dayınız aldatılan olunca sizi rahatsız etmiş aynı tutumu teyzeniz ve diger aldatılan, aldatan kişiler içinde gösterseniz keşke o insanların açıgını örtmek için ugraşıp yengenin açıgını yayma derdindesiniz neden çünkü sizin aileden degil el kızı mantıgı. Şimdi dersin diger aileler benim sülalem degil diye ama onları açık etmek istememe sebebin teyzenin alakası olması Hiç kimseye üzülmedim herkes hak ediyor yapılanları. Hepsinin açıgını biliyor diye yengemi kimse söyleyemiyor diyecek mantıkta biri oldugunuzdan bu işten uzak durun ne halleri varsa görsün onlar ortada kim bilir kaç çocuk var bu ailelerden onlara yazık hayatları alt üst olacak olan onlar keşke bunu da düşünüp yazınızda yer verseniz ama sizin tek derdiniz yengenizle malesefKöyün hepsi yengemin işlerini bilip susuyor kendi açıkları yüzünden. Ben dışarıdan biri olarak ifşa edersem sizce beni rahat bırakırlar mı? Köydeki herhangi biri canıma aileme kast edebilir. Bu kadar pisliğin döndüğü bir sülale adam da öldürebilir beklerim.
Ya benim de gozum 34bten sonra acildi.ben herkes melek herkes saf ben fesatlik ediyorum saniyordum.hala bazen safligim tutuyor ama hayir insanlar gercekten kotu.sen iyi misin? Evet ben bu konularda ahlakliyim,iyiyim net yani.diger konularda az cadi olabilirimCokk eski zamanlardada bu tarz olaylar cok olurmus koyde.Herkes birbirinin karisini kacirirmis.Mahallenin yakisikli adami koydeki nerdeyse tum kadinlari gotururmus.Bu tarz olaylar koylerde cok fazla olur.Masum koylu fasa fiso.Ne cikiyorsa koylerden cikiyor.Merhamet,vicdan,ahlaken çökmüşler.Sehirde de daha medeniyet adi altinda yapiliyor.Bir sanacti kendi oz yegeniyle opusurken goruntulenmisti. Gercekten ilgin bir hal aldi.Gerci hep boyleymis.Insan kendi,yasayip gormeyince boyle seyler yok saniyor. Ben daha 1 tane bulamiyorum kadinlar 50 adami idare ediyorAsci,bakcivana,bahcivan,usaga,usak hepsine ..
ha bu arada x dayi da sagir degil herhalde o da duymustur. belki swingerdir ne bilelim. sizin karisacaginiz bir sey yok sanki.
Y kardeşiyle de mio kadar da degildir ya
Bütün köy birbirine girmiş. Bütünleşmiş köy, tek vücut olmuş.olabilir yani sasirmam. baksaniza koyde herkes birbirine...
Bilinmeyebiliyor.su an benim gozumun onunde benzer bi vaka var.taninirim diye ayrintilari yazamam ama kadinin esi ile sevgilisi arkadas.surekli gorusuyorlar.adam hatta esini adamin yanindan baska yerde calistirmiyor.arkadasina o kadar guveniyor.herkes adama durumu soyluyor ama adam inanmiyor esinden baskasina.cok seviyo karisiniBirşey bilmediğini sandığın X dayın halayın başı olmasın da
Ayrıca niye sadece yenge? Köy köylükten çıkmış başka birşeye dönmüş teyzeniz birlikte olduğu insanlardan para bile istemiş adını dahi koyamıyacağım bu durumun ama yengem dayımı aldatıyor diyorsunuz. X dayınızı alın doktora götürün eğer tüm köyün bildiklerini Bi kendi bilmiyorsa ciddi tedavi olmalı
Evet, teyze ve dayılar kayırılıyor. Tabi yenge kadar akıllı da değiller, şimdi olay çıksa o yenge kıl gibi sıyrılır çıkar, bütün köy birbirini kırarken. Bu güçlerine gidiyor biraz da.Benim yazılanlardan anladığım siz digerlerinin yaptığına hiç karışmadan sadece yengenizi ifşa etmek istiyorsunuz. Etik anlayışınızda Bi garip digerleri ne yaparsa yapsın umurunuzda degil ama yengenize gelince ortaya dökmek istiyorsunuz. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgı yılan size dokununca dayınız aldatılan olunca sizi rahatsız etmiş aynı tutumu teyzeniz ve diger aldatılan, aldatan kişiler içinde gösterseniz keşke o insanların açıgını örtmek için ugraşıp yengenin açıgını yayma derdindesiniz neden çünkü sizin aileden degil el kızı mantıgı. Şimdi dersin diger aileler benim sülalem degil diye ama onları açık etmek istememe sebebin teyzenin alakası olması Hiç kimseye üzülmedim herkes hak ediyor yapılanları. Hepsinin açıgını biliyor diye yengemi kimse söyleyemiyor diyecek mantıkta biri oldugunuzdan bu işten uzak durun ne halleri varsa görsün onlar ortada kim bilir kaç çocuk var bu ailelerden onlara yazık hayatları alt üst olacak olan onlar keşke bunu da düşünüp yazınızda yer verseniz ama sizin tek derdiniz yengenizle malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?