Yengem aldatıyor 🙁

Ben de onu diyorum, hepsinin yediği aynı b.k. Ama yenge kurnaz, hem haltları işleyip hem de milletin ağzından girip burnundan çıkıyor. Dilediği gibi atını oynatıyor, her istediğini yaptırıyor. Yengeyle teyze rolleri değişseler mesela; yenge kabahatini bilip sus pus otursa, teyze de milletin ağzından girip burnundan çıksa, dilediği gibi atını oynatsa. Bu konunun adı teyzem aldatıyor olur muydu?

Bende böyle bir yerde çalışmıştım. Öyle az haneli falan da değildi o zamanlar belediyesi olan kalabalık bir yerdi. Kim kiminle nerede neler yapıyordu duysaniz aklınız şaşar.. çocuklar birini gördüğünde bu benim babam annemin yatağında yatıyor diye dolaşır... Kp.ler gelinlerin sevgilisini evden atar.. kadın gider başkasıyla yaşar biraz, sonra kocası geri getirir.. adamın ondan bundan olan çocuklarının sayısı belli değil.. herkes herşeyi bilir ama yaşamlarına devam ederler.. sizinki gibi küçük bir yerde bilinmemesi mümkün değil.. ananeniz bile biliyor olabilir.. o yüzden karışmayın gerekirse annenize destek aldırın..

Orası neresi, yazın da kazara içinden geçmeyelim.

Kızımızın kocasına kim yuruduyse konu onun adını almış ...gene öyle olurdu

y dayınla eskiden yattığını çoluk çocuğun bildiği köyde x dayın mı bilmiyor?

Kızımızın kocasına kim yuruduyse konu onun adını almış ...gene öyle olurdu

belki kadının ölmeden önce yapılacaklar listesinde belli bir sayı var hedefi tutturmak için şansını deniyor alla alla

Bu köy nerede gerçi Türkiyede sadece sizin köy değildir diye düşündüm açıkçası

Bunlar çirkin durumlar. Cirkinliklere baktıkça cirkinlesir insan kalbi.

Siz bakmayacaksıniz gormeyeceksiniz , duymayacaksiniz.

Kim size yakınsa odur akraba.

Bu olayda en masum sizsiniz bu durumda

Bırakın ne halleri varsa görsünler kucuk yerlerde böyle bir olayın yayılmaması imkansiz tabiri caizse alan memnun veren memnun emin olun dayida biliyor üstü kapatılıyor yenge çirkef diyosunuz teyzede her haltı yemiş x olan dayida ahlaksız ardışık ahlaksizlik kimsenin kimseye diyecek sözü yok yani karmakarışık olaylar emin olun olay sizden patlarsa suçlu siz olursunuz
Gitmeyin görüşmeyin yok sayın böyle akrabaları

Film izlerken yok artık daha neler diyoruz harbi doğruymuş

Bende küçük halamın büyük halamın kocasına evinin anahtarını verip sevgililerini getirmesine müsaade ettiğine şahit olmuştum sadece diğer halalarıma söyledim hepsi üzüldü ama arada kaynayan ben oldum iftira atıyor dediler günah keçisi seçildim hepsinin canı cehenneme karışma

X dayı da duymuştur bu kadar hikayeyi de kimse umursamamış işte

teyze oğlu durmaz aynı eivn içinde ergenken bir sinir krizinde anlatmıştır her şeyi

herkes susmuş annen de sussun olsun bitsin

X dayiya herseyi soylediniz diyelim tum sorunlar cozulecek mi ya da tum bu insanlar hatalarini anlayip edepli edepli yasayacak mi? Demem o ki X dayinin bilmesi ortaliga sihirli degnek degmis gibi herseyi gulluk gulistanlik yapmayacak. Teyze ve yengenin ar damari catlamis. Onlarla beraber olanlar da ayni karakterden. Y dayi da dahil. Hepsi ayni mayadan. Yapilacak tek sey uzak olmak, gorusmemek.. Mum dibine karanlik derler. Bu tip olaylarda herkes ogrenir de en son en yakinindaki ogrenir. Merak etme X dayi eninde sonunda, en son da olsa, ogrenecek cunku hicbirsey gizli kalmaz. Belki de birseyler seziyordur illaki, ben hicbirsey bilmedigini da sanmiyorum. Siz kendi yasaminiza bakin, gerisini bosverin.

Zaten bu tip durumlarda soyleyen suclu olur yapan degil.

Uckur düşkünlüğüne bakin. Kimse alinmasin söyleyeceğim seye ama koy yerlerinde inanilmaz buyuk ahlaksizliklar donuyor. Sasirmiyorum artik.

Bence kimseyle görüşmeyin o aileden Bi ananenizle görüşün her kim ne diyorsa desin. Milletin ağzı durmaz siz konuşsanız da konuşmasaniz da. Zaten herkes birbirinin ne halt olduğunu biliyordur. Artık bu devirde herkes birbirinin açığını arıyor ondan ona yayıyor emin ol dayın da biliyordur. Siz karışmayın kendi yuvaniza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…