Yengem aldatıyor 🙁

Nietzsche'nin çok sevdiğim sözü var "Kim ahlak ve namus şövalyeliği yapıyorsa en ahlaksız o'dur." gerçekten de nerede ahlak bekçisi, ırz koruyucusu (!) tip var hep böyle naneler yiyen tipler özellikle erkekler.

Müge anli izler gibi oldum ne cehalet dolu hayatlar teyzeniz aldatiyor yengeniz aldatiyor..

Ahhh Ceyar sen ne masummuşsun midem bulandı bu ne ya ınsallah ortalıkta cocuklarda olmamıştır

Hepsini okumadım zaten bir süre sonra beynim bulandı kim kimi aldatmış derken.ama sakın bulaşmayın sizede iftira atarlar böyle durumlarda aslında herkes herkesin herseyini bilir ama göz ardı eder genelde.siz oraya bir laf atarsanız öyle bir noktaya gelirki işler gitti anlattı da milletin yuvasını yıktı ne fenadir o durumuna düşer şaşar kalırsınız ben diyim herkes iyi olur da bir siz kötü olursunuz bir sizle konuşulmaz

Teyzeniz köyün yarisiyla birlikte; yengeniz öbür yarisiyla, eee bu adamlarin da karilari, anne babalari, cocuklari mutlaka vardir, hic mi biri birsey farketmiyor. Köy hem Dallas, hem de saf.

Aşkı memnu gibi, trajikomik. Allah sabırlar versin ne diyelim...

anladıysam arap olayım
ya bu X dayının karısına mi göz dikmiş Y dayın??

Kim napiyorsa yapsin da umarim pedofili ve zoofili yoktur. Malesef cok duyuyorum. Sapkinligin siniri yok.

Su an muge anlida benzer bi koy var.kadin bir suru axamla beraber olmis biri oldurulmus katili ariyorlar

Başlık yengem aldatıyor ama köyde aldatılmayan insan kalmamış çoğuda aldatıldiğını bilip sineye çekiyodur birisi ortaya çıkarırsa suçlu aldatan olmaz ortaya çıkaran olur aman diyim karişmayın bi yerden mutlaka patlayacak sizden olmasın yanlız cidden enteresan bir köymüş

ayyyy uzak durun onlardan ,o köyden de uzak durun.teyzeden ,dayıdan ,yengeden uzak olun,hiçbirşey duymayın görmeyin ki etkilenmeyin daha fazla. mazallah bu olaylar ortaya çıkarsa tüm sülale ve siz de lekelenirsiniz

İnsan ailesini seçemiyor maalesef dua et onlar için yapacak başka birşey göremedim zaten

Hepsini okudum ama söylenebilecek gibi değil.Ayyy çok korkunç bir durum fakat herkes günahının bedelini er geç çeker siz izleyin koskoca insanlar beter olsunlar boşverin.Onlar yüzünden huzurundan olma,kesinlikle de evine sokma!

bu nasıl köydür yahu devlet kerane köy diye adını değiştirmeli bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…