Yengem aldatıyor 🙁

Şu yazdıklarından sonra hala konuşmak için niye bu kadar ölüyorsun? Ortalıgı birbirine katacaksın cinayet falan olacak belki rahatlayacak mısın o zaman? Hiç sevmem sizin gibi her şeye burnunu sokan tipleri. Teyzenle dayın yapınca sesin çıkmıyor yenge yapınca mı namus bekçisi oldunuz? İşinize bakın. Sizi ilgilendirmiyor bu durum.

Gerçekmi bu? Hepsini okuyamadım kafam allak bullak oldu. Nasıl insanlar bunlar okuduğum kadarı için söylüyorum. Ben buna aldatma diyemem, kimin eli kimin cebinde belli değil. İğrençlik bu

Abooo kimin eli kimin cebinde boşver hiç bulaşma kim vurduya gidersin

Hiç karışmayın.Annenizide onlardan uzak tutun.Birakin ne b.k yiyorlarsa yesinler.

Bu olayı Müge Anlı'da izleriz biz aha buraya yazıyorum

Akraba bile olsa bu insanlarla ilişiğinizi kesmeniz gerçekten iğrenç şeyler okurken midem bulandı. Allaha havale edin yapacak bişey yok anlatılırsa kan gölüne döner her yer kim kime dum duma ahlak yoksunları elbet bir gün Allah tarafından cezalarını çekerler.

Şehir değil de bulunduğunuz coğrafi bölgeyi bari söyleseniz merak ettim neresi

Boyle seylerin sonu mutlaka cinayetle bitiyor. Eninde sonunda ogrenilecek.

Bu ney böyle Günahkalar köyü gibi

Herkesin bildiğini dayın da biliyordur ama tınlamıyordur. Böyle şeyler bir süre sonra cinayetle sonuçlanıyor ve genelde soluğu tv programında alıyorlar. Tavsiyem köye gitmeyin hiçbiriyle görüşmeyin siz de anneniz de.

Gecen birinin dolabindan don cikti,sonra dondan ot cikti birinin sortu cantadan kacti,resmen ayaklandilar kucuk tekstil parcalari:)
Dunde biri kardesim aldatiyor dedi bugun pitir pitir herkes ihanetlerle dokulmus

X li Yli cok bilinmeyenli denklem mubarek.
Konu sahibide konu anlatmamis,kucuk bir deneme yazmis ama benim aklimda tek soru;bunlardan konu sahibine ne ki onlarin mevzusu.Evlenmis barklanmis gitmissin,istemiyorsan gorusmezsin olur biter.

Başlığa bak
Yengem aldatıyor
Ailecek teyze yenge dayılar afedersin kimin eli kimin cebinde belirsiz teyze cümle alemi sıraya dizmiş hatta para karşılığı bu işi yaptı bile demişsin köyde sevismedikleri adam kalmamış ama başlık yengem aldatıyor iğrendim tiksindim o başka ama teyze evliyken ve boşandıktan sonra köyün bilcümle evli erkekleriyle düşmüş kalkmış o zaman niye kaygıya kalmadınız bunu ortaya çıkarmak yerine nasıl saklasak dediniz de şimdi nasıl söylesem diye yol arıyorsunuz

Bu kadar midesiz insanlar birbirini öldürmez merak etme

Anneniz de siz de bu mevzuyu çözemezsiniz zaten orası kesin. Zaten yaşlı başlı hasta olduğunu bildiğiniz birisine ne diye bu rezillikleri anlatırsınız orası da ayrı konu, ben böyle bir şey duysam sırf üzülmesin diye bile anlatmam yalnızca mesafe koy vesaire derim. Anlatacaksam da annem kaldırabilen birisiyse anlatırım. Ayrıca kan çıkar diyip ortalığı karıştırmayı düşünmenin alemi nedir ki? Cehalet mutluluktur, ben zannetmiyorum o adamların eşlerinin aldatıldıklarını bilmediklerini sadece görmezden geliyorlardır.

Bu arada eminim bu naneleri yiyen insanlar sürekli ahlak bekçiliği yapan insanlardır da bir yandan...

Bu arada eminim bu naneleri yiyen insanlar sürekli ahlak bekçiliği yapan insanlardır da bir yandan...

he hee
oraya ben şu kıyafetimle gitsem ayıplayacak, biri duğunde biraz fazla oynasa yuzunu tutacak, kocamla elele gitsem bana arsız diyecek bir köy. belli.
bizim bir akraba var ama adam pisliğin önde gideni, hayatında tanıdığın en iğrenç adamı duşun onla çarp, onun bunun giysisinin darlığına laf eder, kendi annesi dışında herkese sulanır. lafa gelince namus namus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…