Yengem aldatıyor 🙁

Aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa…Bence herkesin birbirinden haberi var.

Müge anlı yı izliyor gibi oldum
sorunuza gelince boş verin bayramlarda bile gitmeyin çok mu lazımlar

Asıl sorun Y dayı iken millet yengeye takmış. Ailenizin genetiği incelenmeli çok ilginç bir vaka çünkü. Bu arada bu işlere daha fazla bulaşırsanız ve o köye gitmeye devam ederseniz eşinizle aranız bozulacak benden demesi.

köy aşkı memnu'yu geçmiş kimin eli kimin cebinde belli değil ,yapılanlar çok çirkin ve ağır işler gizleyin veya açığa çıkartında diyemiyorum ama gizledikçe mutlaka bu işler uzar ve birgün birinin canı yanar.hiç bişey gizli kalmıyor elbet birgün açığa çıkıyor

ya yengeye gelene kadar herkes birbirini aldatmış. olayın yenge olarak başlaması bile saçmalık. bence dayınıza söyleseniz de zaten umursamayacaktır bu kadar pisliğin içinde yaşamış yıllardır

X dayı zaten karısını aldatıyormuş..Y dayı teyze kuzenler eşleri hepsi aldatıyormuş..Birtek yengenin aldatması mı tuhaf geldi anlamadım..Bu köy hangi şehirde ki nedense merak ettim.

X Dayınızın tüm bunlardan haberinin olmaması sizce normal mi? şükredin ki annenizin çocuğusunuz. Allah dedenize rahmet etsin, anneanneciğinize de sağlıklı, huzurlu bir hayat nasip etsin. gerçekten çok zor işiniz. ben olsam napardım cidden kafam karıştı. haksızlık karşısında bilip de susan dilsiz şeytan^dır hadisi var. ama bir yandan gerçeklerin öğrenilmesi halinde daha fena sonuçlar da ortaya çıkabilir. X dayınız boşansa yengenizden, teyzeniz de şu an evli anladığım kadarıyla, hiç bu insanlarla kounşacak bir büyüğünüz yok mu:? Allah ıslah etsin

Böyle şeyler sadece Müge anlıda oluyor sanıyordum

Şaşırmadım açıkçası
Zaten küçük yerlerde herkes birinin bir sırrını bildiği için birbirlerinin ayıbını örterler.
Birbirlerini çok sevdikleri için değil
Siz uzak durun bu insanlardan
Mutlaka biri bir yerden patlak verecek
İşin sonu büyük ihtimalle Müge Anlı

Hani marjinal bizdik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…