Yengem, ailem

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bak bir insan bunları bahane edip aldatacaksa çeksin gitsin zaten. O insanın da sorunları var demek ki.
Orası öyle tabii ki ama mutsuz bi evliliği olan insanın aldatma potansiyeli daha yüksek olur. Yengem boşanmak istese ailesi arkasında durmaz. Son çare birini bulup kurtar beni de diyebilir.
Yolda el ele yürüyen bi çift gördüğünde bile çok kıskanıyormuş. Öyle bi hayat.

Ailenizle konuşurken bikaç defa bende arkadaşlarımla dışarı çıkacağım diyin, konu kendiliğinden açılır zaten, siz de dersiniz karışmayın size ne diye.. Apartmandan taşınma konusuna karışmayın bence..

Aynı yerde yaşamıyoruz ki.
Ve şöyle bir sorun var. Babam bana karışmıyor, ben bekarken babamın parasıyla kuzenimle tatile gitmiş biriyim.
Ben bunları yapmaya layığım, çünkü zengin kızıyım, okumuşum şimdi mesleğim de var. Yengem layık değil çünkü okumamış, ailesinde bir dönem fakirlik görmüş.
Çok çok üzülüyorum bunları yazarken. Ama maalesef böyle babam..

Yok artık, şaşkınlıkla okudum yazdıklarınızı, çok yazık..

Yengem de bana anlatabiliyor bir ara boşanmaya karar vermişti onda da bana söylemişti hemen.
Ben ailemle konuşurum da beni pek sallayan yok gibi ya. Ya bana da kızarlar ya yengeme iyice bilenirler. Bilsem ki sözümü dinleyecekler hiç buraya sormadan arar konuşurdum ama emin olamıyorum daha kötü olmasından çekiniyorum

El ele yürüyenleri niye kıskanıyor? Baban para dışında böyle şeylere de mi karışıyor?

El ele yürüyenleri niye kıskanıyor? Baban para dışında böyle şeylere de mi karışıyor?
Hayır abim ilgisiz. Dışarı çıkmıyor yengeme ben evde durayım sen gez diyor. Bu kez o da kendini gezmelere veriyor mutsuzluktan. Üstüne bir de laf yiyor işte.

Siz niye karışıyorsunuz, kendileri halletsin.

Hayır abim ilgisiz. Dışarı çıkmıyor yengeme ben evde durayım sen gez diyor. Bu kez o da kendini gezmelere veriyor mutsuzluktan. Üstüne bir de laf yiyor işte.
Yani buraya gelin yazsaydı ona söyle derdik; boşa gitsin. Keşke evlilikte üstlerine bir ev almış olsalardı, yarısını da alirdi. Bazı insanlara değmiyor maalesef. Çocuk var mi

Yani buraya gelin yazsaydı ona söyle derdik; boşa gitsin. Keşke evlilikte üstlerine bir ev almış olsalardı, yarısını da alirdi. Bazı insanlara değmiyor maalesef. Çocuk var mi
Evlilikte de aldılar da yatırımlık, oturmalık değil o yüzden onda oturalım diyemiyorlar.
Çocuk var. 5 yaşında. Etraftan herkes ikinci çocuğu da yapsana diye baskı yapıyormuş bu kadar mutsuz evliliğe neden tekrar çocuk yapayım diyor o da.
Abim çok oyun oynuyordu. Geçen sekiz yıl kullandığı profili satmış parasıyla da yengeme son model telefon almış. Artık oynamayacağım oyun dedi. Bilmiyorum düzelse keşke diyorum bi umut..

Ben olsam kendim gözlemlemlemeden aksiyon almazdım sonuçta olayları yengenizden dinlemişsiniz gerçekler birebir aynı olmayabilir

Ben olsam kendim gözlemlemlemeden aksiyon almazdım sonuçta olayları yengenizden dinlemişsiniz gerçekler birebir aynı olmayabilir
Benim önümde de çok şey yaşandı o yüzfen gerçek olduğunu biliyorum maalesef ve ailemi tanıyorum..

Benim önümde de çok şey yaşandı o yüzfen gerçek olduğunu biliyorum maalesef ve ailemi tanıyorum..
O zaman abinize genel cümlelerle anlatabilirsiniz bütün kadınlar şöyle olsun ister, hiçbir kadın buna dayanmaz, bazı insanlar sınır tanımaz buda rahatsız edici olur gibi

O zaman abinize genel cümlelerle anlatabilirsiniz bütün kadınlar şöyle olsun ister, hiçbir kadın buna dayanmaz, bazı insanlar sınır tanımaz buda rahatsız edici olur gibi
Konuştum onunla. Arabayı yengeme veren sensin, senden başkası laf edemez ettirme ben arabayı verdim ben izin verdim de babamlara dedim.

Sanane ? Onlar cocuk degil evli yetiskin cift sana mi kaldı bu konularla ilgilenmek? İyi bişey yapmaya calışşsan da günün sonunda en kötü sen olacaksın. Ben senin yerinde olsam hiç bir şey yapmam bırakacaksın onu abin düşünecek.

Öncelikle bu tavır ne? Bu benim kendi ailem konu komşu değil. Elimden bir şey gelebilirse tabii ki yapmak istiyorum. Arkama yaslanıp ailemin eziyetlerini mi izleyeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…