Orası öyle tabii ki ama mutsuz bi evliliği olan insanın aldatma potansiyeli daha yüksek olur. Yengem boşanmak istese ailesi arkasında durmaz. Son çare birini bulup kurtar beni de diyebilir.Bak bir insan bunları bahane edip aldatacaksa çeksin gitsin zaten. O insanın da sorunları var demek ki.
Ailenizle konuşurken bikaç defa bende arkadaşlarımla dışarı çıkacağım diyin, konu kendiliğinden açılır zaten, siz de dersiniz karışmayın size ne diye.. Apartmandan taşınma konusuna karışmayın bence..Yengemle konuştum. Canım çok sıkkın.
Yengemle abim aşk evliliği yaptılar ama birbirleriyle hiç uyumlu değiller. Yengem çok sosyal, abim evden çıkmıyor. Böyle olunca yengem hep arkadaşlarıyla çıkıyor dışarı. Ama bu kez de diğer abim ve babam laf ediyorlar sürekli çıkmasına.
Aile apartmanındalar. Yılda bir tatile gidiyorlar babamlar laf ediyor neden para harcıyorlar diye. Abim memur kendi maaşını yiyor ona rağmen söyleniyor bunlar. Babama kalsa para sadece biriktirmek için var harcanmak için değil.
Bugün araba park halindeyken biri gelip çarpmış onda da yengemi suçlamışlar. O sürekli gezdiği için başlarına bunlar geliyormuş.
Tüm detayları yazsam roman olur ama ben şunu danışmak istiyorum. Diğer abime yani yengemin kaynına, babama çok öfkeliyim. Abimle de zaten konuşacağım karının arkasında dur laf ettirme diye. Bunlar o apartmandan çıkmadan rahat etmeyecekler. Ama ben bu konuda onları teşvik edersem bana ne tepki verirler bilmiyorum. Abimi bu konuda desteklemek diğerlerini de uyarmak istiyorum ama işler daha mı sarpa sarar emin değilim. Bu konunun dışında mı kalmalıyım yoksa ben de duruma dahil olayım mı? Memlekette olsam direkt müdahil olurum ama uzaktayım. Şimdi dahil olduğumda da yengemin bana dert yandığı anlaşılacak sen kızımızı bize düşman mı edeceksin diye iyice tepki alabilir.
Abimle karına laf söylettirme diye kesin konuşacağım ama diğerlerine bu konuyu açmalı mıyım sizce?
Aynı yerde yaşamıyoruz ki.Ailenizle konuşurken bikaç defa bende arkadaşlarımla dışarı çıkacağım diyin, konu kendiliğinden açılır zaten, siz de dersiniz karışmayın size ne diye.. Apartmandan taşınma konusuna karışmayın bence..
Yok artık, şaşkınlıkla okudum yazdıklarınızı, çok yazık..Aynı yerde yaşamıyoruz ki.
Ve şöyle bir sorun var. Babam bana karışmıyor, ben bekarken babamın parasıyla kuzenimle tatile gitmiş biriyim.
Ben bunları yapmaya layığım, çünkü zengin kızıyım, okumuşum şimdi mesleğim de var. Yengem layık değil çünkü okumamış, ailesinde bir dönem fakirlik görmüş.
Çok çok üzülüyorum bunları yazarken. Ama maalesef böyle babam..
Yengem de bana anlatabiliyor bir ara boşanmaya karar vermişti onda da bana söylemişti hemen.Ben mudahil olmayin diyemiyorum cunku benim görümcem bizim bir durumumuza dahil olmustu resmen butun ailesine ayar vermisti. Benim tarafimi gozetmisti ve dogrulari en yakinlarindan duymak çok etkili olmustu. Sizinde hayriniz olur yengenize nolcak aileniz yine aileniz
El ele yürüyenleri niye kıskanıyor? Baban para dışında böyle şeylere de mi karışıyor?Orası öyle tabii ki ama mutsuz bi evliliği olan insanın aldatma potansiyeli daha yüksek olur. Yengem boşanmak istese ailesi arkasında durmaz. Son çare birini bulup kurtar beni de diyebilir.
Yolda el ele yürüyen bi çift gördüğünde bile çok kıskanıyormuş. Öyle bi hayat.
Hayır abim ilgisiz. Dışarı çıkmıyor yengeme ben evde durayım sen gez diyor. Bu kez o da kendini gezmelere veriyor mutsuzluktan. Üstüne bir de laf yiyor işte.El ele yürüyenleri niye kıskanıyor? Baban para dışında böyle şeylere de mi karışıyor?
Siz niye karışıyorsunuz, kendileri halletsin.Yengemle konuştum. Canım çok sıkkın.
Yengemle abim aşk evliliği yaptılar ama birbirleriyle hiç uyumlu değiller. Yengem çok sosyal, abim evden çıkmıyor. Böyle olunca yengem hep arkadaşlarıyla çıkıyor dışarı. Ama bu kez de diğer abim ve babam laf ediyorlar sürekli çıkmasına.
Aile apartmanındalar. Yılda bir tatile gidiyorlar babamlar laf ediyor neden para harcıyorlar diye. Abim memur kendi maaşını yiyor ona rağmen söyleniyor bunlar. Babama kalsa para sadece biriktirmek için var harcanmak için değil.
Bugün araba park halindeyken biri gelip çarpmış onda da yengemi suçlamışlar. O sürekli gezdiği için başlarına bunlar geliyormuş.
Tüm detayları yazsam roman olur ama ben şunu danışmak istiyorum. Diğer abime yani yengemin kaynına, babama çok öfkeliyim. Abimle de zaten konuşacağım karının arkasında dur laf ettirme diye. Bunlar o apartmandan çıkmadan rahat etmeyecekler. Ama ben bu konuda onları teşvik edersem bana ne tepki verirler bilmiyorum. Abimi bu konuda desteklemek diğerlerini de uyarmak istiyorum ama işler daha mı sarpa sarar emin değilim. Bu konunun dışında mı kalmalıyım yoksa ben de duruma dahil olayım mı? Memlekette olsam direkt müdahil olurum ama uzaktayım. Şimdi dahil olduğumda da yengemin bana dert yandığı anlaşılacak sen kızımızı bize düşman mı edeceksin diye iyice tepki alabilir.
Abimle karına laf söylettirme diye kesin konuşacağım ama diğerlerine bu konuyu açmalı mıyım sizce?
Yani buraya gelin yazsaydı ona söyle derdik; boşa gitsin. Keşke evlilikte üstlerine bir ev almış olsalardı, yarısını da alirdi. Bazı insanlara değmiyor maalesef. Çocuk var miHayır abim ilgisiz. Dışarı çıkmıyor yengeme ben evde durayım sen gez diyor. Bu kez o da kendini gezmelere veriyor mutsuzluktan. Üstüne bir de laf yiyor işte.
Evlilikte de aldılar da yatırımlık, oturmalık değil o yüzden onda oturalım diyemiyorlar.Yani buraya gelin yazsaydı ona söyle derdik; boşa gitsin. Keşke evlilikte üstlerine bir ev almış olsalardı, yarısını da alirdi. Bazı insanlara değmiyor maalesef. Çocuk var mi
Benim önümde de çok şey yaşandı o yüzfen gerçek olduğunu biliyorum maalesef ve ailemi tanıyorum..Ben olsam kendim gözlemlemlemeden aksiyon almazdım sonuçta olayları yengenizden dinlemişsiniz gerçekler birebir aynı olmayabilir
O zaman abinize genel cümlelerle anlatabilirsiniz bütün kadınlar şöyle olsun ister, hiçbir kadın buna dayanmaz, bazı insanlar sınır tanımaz buda rahatsız edici olur gibiBenim önümde de çok şey yaşandı o yüzfen gerçek olduğunu biliyorum maalesef ve ailemi tanıyorum..
Konuştum onunla. Arabayı yengeme veren sensin, senden başkası laf edemez ettirme ben arabayı verdim ben izin verdim de babamlara dedim.O zaman abinize genel cümlelerle anlatabilirsiniz bütün kadınlar şöyle olsun ister, hiçbir kadın buna dayanmaz, bazı insanlar sınır tanımaz buda rahatsız edici olur gibi
Sanane ? Onlar cocuk degil evli yetiskin cift sana mi kaldı bu konularla ilgilenmek? İyi bişey yapmaya calışşsan da günün sonunda en kötü sen olacaksın. Ben senin yerinde olsam hiç bir şey yapmam bırakacaksın onu abin düşünecek.Yengemle konuştum. Canım çok sıkkın.
Öncelikle bu tavır ne? Bu benim kendi ailem konu komşu değil. Elimden bir şey gelebilirse tabii ki yapmak istiyorum. Arkama yaslanıp ailemin eziyetlerini mi izleyeyim?Sanane ? Onlar cocuk degil evli yetiskin cift sana mi kaldı bu konularla ilgilenmek? İyi bişey yapmaya calışşsan da günün sonunda en kötü sen olacaksın. Ben senin yerinde olsam hiç bir şey yapmam bırakacaksın onu abin düşünecek.
Benim önümde de çok şey yaşandı o yüzfen gerçek olduğunu biliyorum maalesef ve ailemi tanıyorum..
Fazla burnunu sokuyorsun yakarsa seni kendi dilin yakar kusura bakma..Öncelikle bu tavır ne? Bu benim kendi ailem konu komşu değil. Elimden bir şey gelebilirse tabii ki yapmak istiyorum. Arkama yaslanıp ailemin eziyetlerini mi izleyeyim?
Seni de bu kabalıkla dilin yakar gibi görünüyorFazla burnunu sokuyorsun yakarsa seni kendi dilin yakar kusura bakma..
Bu nasıl soru anlamadımBaban sagliklı mı, kac yaşinda, ne zaman hakkın rahmetine kavuşur sence??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?