Teşekkür ederim.Başka konulardaki cevaplarından ne kadar iyi niyetli biri olduğunu az çok tahmin ediyorum.
Sen dahil olma canım, sonra sen kötü olursun. Sana abin konuyu açarsa genel sorunlardan hani sanki öneriymiş gibi söyleyebilirsin "Aslında başka yerde otursanız rahat edersiniz" gibi gibi.
Çıkışmadım sadece sordum sanane diyerek çünkü gerçekten ona ne değmezkiAbisini ve yengesini seviyor. Ailenin bir bireyi olarak üzülmüş, canı sıkılmış. Anlattığı kadarıyla kötü anlamda müdahil olduğu bir durum yok. Zaten ters tepmesin, yanlış bir şeye sebebiyet vermesin diye kadın bize danışıyor. Sert bir şekilde "Sanane" diye çıkışmanıza gerek yok inanın... Bence de konu sahibi müdahil olmamalı kendi açısından böylesi daha iyi.
Teşekkür ederim.Başka konulardaki cevaplarından ne kadar iyi niyetli biri olduğunu az çok tahmin ediyorum.
Sen dahil olma canım, sonra sen kötü olursun. Sana abin konuyu açarsa genel sorunlardan hani sanki öneriymiş gibi söyleyebilirsin "Aslında başka yerde otursanız rahat edersiniz" gibi gibi.
Sanane demek sormak değil oldukça agtesif bit tavır. Müdahil de değilim, aksine olayım mı dayanamıyorum diye soruyorum.Çıkışmadım sadece sordum sanane diyerek çünkü gerçekten ona ne değmezki
Yengem artık pek idare edebilecek gibi değil beni de telaşlandıran bu. Kız ya aldatacak ya çekip gidecek o zaman olayın vehametini anlayacak gibilerYine de karışma. Onlar birbirini idare edip gidiyor anladığım kadarıyla.
Yengem artık pek idare edebilecek gibi değil beni de telaşlandıran bu. Kız ya aldatacak ya çekip gidecek o zaman olayın vehametini anlayacak gibiler
Valla kerkenes, Allah gecinden versin babam ölecek biz o paraları çatır çutur yiyeceğiz bir ömür çalışıp biriktirdiğiyle kalacak o da. Ya diyorum ki çok yoksulluk çekmiş, dişinden tırnağından artırmış bu günlere gelmiş diye bu kadar birikime önem veriyor diye. Ama bakıyorum yokluktan gelen herkes böyle değil ki. Ben ailede maddi konularda babama en çok benzeyenim ben de harcamaktansa biriktirmeyi severim ama bi zahmet tatile de gitsinler ya yazık günah. Sanki tatilköyünde yaşıyorlar benim başıma. Küçücük doğu kasabasında insan 11 ay çalışıp bir ayında da nefes almasın mı. Şu da var babam gençliğinde sürekli tatile gitmiş biri yurtdışı bile gördü benim babam. Gittim de ne oldu sanki mantığında. Ona mantıksız geliyor kimse gitmesin istiyor.Yengen çalışıyor mu? Karı koca çalışıp başka yerden ev alsalar keşke. Bu kadar paranın içinde rezillik çekiliyor valla çok üzücü. Tutumlu olmakla mezara götüreceğini sanmak arasında fark var. Ben burada en eli sıkı insanlardan biriyim ama ben bile çok rahatsız oldum bu kadar para içinde biriktirme hevesine. Ki kendi parası da değil ki abinin maaşı üstünden sözünü geçirmeye çalışıyor.
Karışma kısmına gelirse, babanla konuşmakta bence bir sorun yok. Eşimin ailesi bana yapsa böyle böyle hissederdim, sen de karışma artık diye. Bu kadar aşırı baba hürmeti ve korkusu da bana mantıklı gelmiyor. Alt tarafı insan evladı yani.
Aldatmanın bahanesi olmaz...Yengem artık pek idare edebilecek gibi değil beni de telaşlandıran bu. Kız ya aldatacak ya çekip gidecek o zaman olayın vehametini anlayacak gibiler
Yengem abimi bi düğünde görmüş çok beğenmiş. Bugün şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim dedi.Bence çıkar gider kanka yakında boşanırlar. Neden dersen kız sosyal diyorsun, gezmeyi eğlenmeyi seven kızlar öyle aile apartmanında anasının ağzına bakan erkekle yapamaz. Abin ya ailesine sahip çıkıp taşınacak/ailesine dur diyecek ya da karısı çıkıp gider. Birbirlerine de hç uygun değillermiş keşke baştan evlenmeselermişNerde, nasıl tanışmışlar?
Keşke annem hayatta olsaydı abim onu dinlerdi. Eşine daha ilgi gösterirdi. Bizim söylememiz çok etkili olmuyorAldatmanın bahanesi olmaz...
İş abin de bitiyor, daha aktif olması lazım. Evliliğine, eşine kimsenin laf etmemesini sağlayacak kişi o.
Sen zaten defalarca söylemişsin abine. Yine aile ortamında bir konu olduğunda ya da telefonda vs konuşurken ailenden biriyle bu tarz konular açıldığında fikrini söylersin ama kahramanlık yapmaya gerçekten çalışma. Sonra senin huzurun iyice bozulur. Bi bakarsın ortalık daha çok kızışmış ya da oklar sana çevrilmiş... Yengen de abin de kocaman insanlar. Kendilerini savunmayı, müdahil ettirmemeyi onların öğrenmesi lazım.
Dahil olma yazmadın sanane yazdın. Pes.O kadar kişi dahil olma yazdı sen bana taktın canın sağolsun asffa
Hahahaha e onu diyorum işte sanane?Dahil olma yazmadın sanane yazdın. Pes.
Bak bir insan bunları bahane edip aldatacaksa çeksin gitsin zaten. O insanın da sorunları var demek ki.Yengem artık pek idare edebilecek gibi değil beni de telaşlandıran bu. Kız ya aldatacak ya çekip gidecek o zaman olayın vehametini anlayacak gibiler
Zaten başta abimin bi şeyler yapması gerek laf ettirmeyecek taşınacak ilgi gösterecek. Hem abimle uyumlu değiller üstüne bi de babamla diğer abimin laflarını çekiyorBen karışmazdim chenneme giden yol iyi niyet taşları ile döşeli abiniz niye farketmiyor yada yengeniz niye eşiyle konuşmuyor birde uyumlu değiller demişsiniz belki yengenin gezmesi evde olmaması abinizinde işine geliyordur hem ayrı eve çıkmak istermi abiniz kirayı ödemek istemezse ne olacak . Uyumlu olmayan çiftlere karışmam çünkü o uyumsuzluk bir yerde patlıyor bunun sadece aileapartmaninda olmakla ilgisi yok tek bu değil yani
Dahil olma demekle sanane demenin aynı olduğunu sanan birine cevap vermeyeceğim artık. EngelliyorumHahahaha e onu diyorum işte sanane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?