karisma, kendi aralarinda halletsinler.Yengemle konuştum. Canım çok sıkkın.
Yengemle abim aşk evliliği yaptılar ama birbirleriyle hiç uyumlu değiller. Yengem çok sosyal, abim evden çıkmıyor. Böyle olunca yengem hep arkadaşlarıyla çıkıyor dışarı. Ama bu kez de diğer abim ve babam laf ediyorlar sürekli çıkmasına.
Aile apartmanındalar. Yılda bir tatile gidiyorlar babamlar laf ediyor neden para harcıyorlar diye. Abim memur kendi maaşını yiyor ona rağmen söyleniyor bunlar. Babama kalsa para sadece biriktirmek için var harcanmak için değil.
Bugün araba park halindeyken biri gelip çarpmış onda da yengemi suçlamışlar. O sürekli gezdiği için başlarına bunlar geliyormuş.
Tüm detayları yazsam roman olur ama ben şunu danışmak istiyorum. Diğer abime yani yengemin kaynına, babama çok öfkeliyim. Abimle de zaten konuşacağım karının arkasında dur laf ettirme diye. Bunlar o apartmandan çıkmadan rahat etmeyecekler. Ama ben bu konuda onları teşvik edersem bana ne tepki verirler bilmiyorum. Abimi bu konuda desteklemek diğerlerini de uyarmak istiyorum ama işler daha mı sarpa sarar emin değilim. Bu konunun dışında mı kalmalıyım yoksa ben de duruma dahil olayım mı? Memlekette olsam direkt müdahil olurum ama uzaktayım. Şimdi dahil olduğumda da yengemin bana dert yandığı anlaşılacak sen kızımızı bize düşman mı edeceksin diye iyice tepki alabilir.
Abimle karına laf söylettirme diye kesin konuşacağım ama diğerlerine bu konuyu açmalı mıyım sizce?
cok hadsizlermis, kizin gezdigine karisiyorlar, adamla eve tikilip iyice kafayi mi yesin
ama senin karismana gerek yok bence..