Seni de bu kabalıkla dilin yakar gibi görünüyor
Tebrik ediyorum sizi. Abinizle konuşmanız yeterli. Evin içinde mutlularsa eşinin bilgisi dahilinde iki tarafta istediğini yapabilir bence. Kırmızı çizgilerde çiftler gerekeni birbirlerine söylerler. Ama ailenizle görüşmeyin. İstesenizde onlar anlamaz kötü olan gene siz ve gelin abiniz olur.Yengemle konuştum. Canım çok sıkkın.
Yengemle abim aşk evliliği yaptılar ama birbirleriyle hiç uyumlu değiller. Yengem çok sosyal, abim evden çıkmıyor. Böyle olunca yengem hep arkadaşlarıyla çıkıyor dışarı. Ama bu kez de diğer abim ve babam laf ediyorlar sürekli çıkmasına.
Aile apartmanındalar. Yılda bir tatile gidiyorlar babamlar laf ediyor neden para harcıyorlar diye. Abim memur kendi maaşını yiyor ona rağmen söyleniyor bunlar. Babama kalsa para sadece biriktirmek için var harcanmak için değil.
Bugün araba park halindeyken biri gelip çarpmış onda da yengemi suçlamışlar. O sürekli gezdiği için başlarına bunlar geliyormuş.
Tüm detayları yazsam roman olur ama ben şunu danışmak istiyorum. Diğer abime yani yengemin kaynına, babama çok öfkeliyim. Abimle de zaten konuşacağım karının arkasında dur laf ettirme diye. Bunlar o apartmandan çıkmadan rahat etmeyecekler. Ama ben bu konuda onları teşvik edersem bana ne tepki verirler bilmiyorum. Abimi bu konuda desteklemek diğerlerini de uyarmak istiyorum ama işler daha mı sarpa sarar emin değilim. Bu konunun dışında mı kalmalıyım yoksa ben de duruma dahil olayım mı? Memlekette olsam direkt müdahil olurum ama uzaktayım. Şimdi dahil olduğumda da yengemin bana dert yandığı anlaşılacak sen kızımızı bize düşman mı edeceksin diye iyice tepki alabilir.
Abimle karına laf söylettirme diye kesin konuşacağım ama diğerlerine bu konuyu açmalı mıyım sizce?
Ben olsam hiç ama hiç karışmam. Olayları yengenin tarafından dinleyip hak vermişsin, belki farklı durumlar vardır. Hem yengenle abin evlilik yaşında olduklarına göre aile apartmanından uzak durmayı da akıl edebilirlerdi.Yengemle konuştum. Canım çok sıkkın.
Yengemle abim aşk evliliği yaptılar ama birbirleriyle hiç uyumlu değiller. Yengem çok sosyal, abim evden çıkmıyor. Böyle olunca yengem hep arkadaşlarıyla çıkıyor dışarı. Ama bu kez de diğer abim ve babam laf ediyorlar sürekli çıkmasına.
Aile apartmanındalar. Yılda bir tatile gidiyorlar babamlar laf ediyor neden para harcıyorlar diye. Abim memur kendi maaşını yiyor ona rağmen söyleniyor bunlar. Babama kalsa para sadece biriktirmek için var harcanmak için değil.
Bugün araba park halindeyken biri gelip çarpmış onda da yengemi suçlamışlar. O sürekli gezdiği için başlarına bunlar geliyormuş.
Tüm detayları yazsam roman olur ama ben şunu danışmak istiyorum. Diğer abime yani yengemin kaynına, babama çok öfkeliyim. Abimle de zaten konuşacağım karının arkasında dur laf ettirme diye. Bunlar o apartmandan çıkmadan rahat etmeyecekler. Ama ben bu konuda onları teşvik edersem bana ne tepki verirler bilmiyorum. Abimi bu konuda desteklemek diğerlerini de uyarmak istiyorum ama işler daha mı sarpa sarar emin değilim. Bu konunun dışında mı kalmalıyım yoksa ben de duruma dahil olayım mı? Memlekette olsam direkt müdahil olurum ama uzaktayım. Şimdi dahil olduğumda da yengemin bana dert yandığı anlaşılacak sen kızımızı bize düşman mı edeceksin diye iyice tepki alabilir.
Abimle karına laf söylettirme diye kesin konuşacağım ama diğerlerine bu konuyu açmalı mıyım sizce?
Herkes sineye çekilse bir ailede kim doğruyu savunacak acaba. Hepimiz geliniz ve hiç birimiz bunlara maruz kalmak istemeyiz. Bende yengelerimle konuşur dertlerini dinlerim. Elimden gelen birşey varsa da yaparım. Haklıyı haksızı konu sahibi anlayacak yaşta.Fazla müdahilsin
İyi de size ne? Bu kadar kafaya takmayınYengemle konuştum. Canım çok sıkkın.
Hani benim ailem yaİyi de size ne? Bu kadar kafaya takmayın
Ne seviyesiz biriymişsiniz ya. Ortalık zaten karışık ben durulmasına yardımcı olabilir miyim diye danışıyorum ne zehir dillisiniz vallahi yazıkooy kıyamam büyünce mixermi olucan çennn ortalığı mı karıştırcan güccük bacı görümce
Senin gibi görümce dostlar başınaYengemle konuştum. Canım çok sıkkın.
Maalesef, çok maalesef haklısınız.Bir kere kardeşinin karısının arkasından konuşan ne biçim bi insandır. Abinizin adamlığına laftır bu. Herkes elinin altındakine bakacak. Kimse kimsenin karısının nere gittiğiyle ilgilenmesin ne kadar ayıp bir şey ya. Karısını mı takip ediyor nerden biliyor ve onu ne ilgilendirir. Ağır konuştum kusura bakma
Ben de böyle düşündüm. Babamı arayıp kaza olmuş diye konuşsam onun cevaplarına göre konuşabilirim belki.Senin gibi görümce dostlar başınaöpuyorum alnindan ayrıca bence konuya dahil olmayın ama illaki yardımci olmak istiyorsaniz yengenize,ailenie yaptiginiz telefon görüşmelerinde mevzulardan haberiniz yokmuş gibi davranıp onu savunacak tarzda konuşabilirsiniz.Ya da ustu kapalı bir şekilde siz mevzuyu açın.Bakalim ne diyecekler,ona göre yorum yaparsınız.
Bak bu olmadı kuzum. Aldatacak insanın bahanesi mi olurmuş. Çeker gider derseniz anlarım.Yengem artık pek idare edebilecek gibi değil beni de telaşlandıran bu. Kız ya aldatacak ya çekip gidecek o zaman olayın vehametini anlayacak gibiler
Ailesi arkasında durmaz. Son çare birini bulup kurtarsın beni diye düşünebilir. Abimde bulamadığı ilgiyi başkasında arayabilir, olmamış şey değil bunlar.. yani bahane olarak değil de kaçış için belkiBak bu olmadı kuzum. Aldatacak insanın bahanesi mi olurmuş. Çeker gider derseniz anlarım.
İnanki kız olsun erkek olsun bana ikiside karaktersiz gelir. Lafım genelleme yanlış anlamayın. Aldatmanın hiç bir şeye kılıfı olmaz. Hele bir kadın bir cehennemden çıkıp başka cehenneme kendini teslim edemez. Ailesi arkasında durmazsa çalışır eder gene hayatını kurar.Ailesi arkasında durmaz. Son çare birini bulup kurtarsın beni diye düşünebilir. Abimde bulamadığı ilgiyi başkasında arayabilir, olmamış şey değil bunlar.. yani bahane olarak değil de kaçış için belki
Olması gereken dediğiniz gibi.İnanki kız olsun erkek olsun bana ikiside karaktersiz gelir. Lafım genelleme yanlış anlamayın. Aldatmanın hiç bir şeye kılıfı olmaz. Hele bir kadın bir cehennemden çıkıp başka cehenneme kendini teslim edemez. Ailesi arkasında durmazsa çalışır eder gene hayatını kurar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?