Yengem, ailem

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tırnağı olan başını kaşısın yengeniz size dert yanacağına kocasına yansın . Arkasında durup durmama kararınıda kocası alsın

Abinle konuşmussun bence daha fazla müdahil olma derim. Çünkü çok yakın dönemde kardeşimin eşi sıkıntıları arayıp bana anlatmaya ve ben sürekli bütün aileyi arayıp durumu toparlamaya çalıştım. Sonuç kardeşimle eşi iyi oldu, olan bize oldu sonra . Bence isterlerse kendileri hallederler.

Çok çok haklısınız bu konuda gerçekten. Ben bu açıdan düşünemedim.

Ne seviyesiz biriymişsiniz ya. Ortalık zaten karışık ben durulmasına yardımcı olabilir miyim diye danışıyorum ne zehir dillisiniz vallahi yazık
He he zehir dilliyim senin konuşmanla ortalık dğzelecek doğru.

Kuru kafalı insanlar anlamaz müdahil olmaya devam. Coluk cocuğa kaldı bu mevzular

He he zehir dilliyim senin konuşmanla ortalık dğzelecek doğru.
Elimden geleni yaptım derim vicdanım rahat olur. Sizin aileniz göz göre göre birinin mutsuzluğuna sebep olsa aman banane mi dersiniz? Sonuçta ben onların kanları canlarıyım, beni atamazlar bana küsemezler. Nazım geçer bir şeyler söyleyebilirim belki etkisi olur ama az ama çok. Sonuçta ben milletin arasını bozmaya çalışmıyorum ki aksine iyi olsunlar istiyorum elimden gelen de yalnızca konuşmak. Biraz empati yapsanız.

Kuru kafalı insanlar anlamaz müdahil olmaya devam. Coluk cocuğa kaldı bu mevzular
28 yaşındayım kaldı ki 15 yaşında da olabilirdim bunun yaşla ne ilgisi var? 10 yaşında bile olabilirdim yahu. Doğruları söylemenin yaşla ilgisi ne?

Ben olsam abimle konuşur ya karına laf ettirme ya da ordan taşın derdim , ayrıca çok hoşsun senin gibi görümce az bulunur , valla yengen ya boşanacak ya da ordan taşınacak başka da yolu yok , abinizde de iş yok , yine diyorum aile apartmanı pişmanlıktır...

DOgruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar. Yengen sana icini dökmüs olabilir, ama birsey yap dememisse müdahil olma. Ben böyle durumlarda sunu ögrendim: böyle dengelerdeki insanlar birbirini iyi körü idare edip duruyor. Sen dogrulari söyleyince birden bire herkes üc maymunu oynuyor ve sen ortaligi karistiran cin mali mikser konumuna düsüyorsun. Abla tavsiyesi yapma

Sizin babanız maalesef ki herşeyin herkesin içinde, siz uzaktasınız ama sizin evliliğinize bile karışıyordu ki dibindekilere ne yapmaz.
Parası ile herkesi yönetmek isteyen bir insan ne yazık ki ,kibir de var.
Abilerde musluk kesilmesin diye gık diyemiyor.

Yengede bunalmış bence , biraz daha gözlemleyin belki dertleşti sadece, sizden gerçekten bir çözüm isterse o zaman düşünürsünüz.

İlla biri ile konuşacacağım derseniz de babanız ve diğer abizinle başlayın işe derim, ama onları karşınıza alabilir misiniz bilmem tabii, az sussalar , herşeye müdahil olmasalar, para para deyip durmasalar evlilikleri toparlanır.
Ama o babayla hepinizin işi zor , Allah yardımcınız olsun.

Yengem abimi bi düğünde görmüş çok beğenmiş. Bugün şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim dedi.
Yengen ıcın ne kadar üzücü Bi cumle . Sevgi bitmiş abinde. Evlenmezdim! Ne demek

oy ne gorumceler var ya. yorum yapmiyorum gokten gorumce kedi yagsa basima benimki duser. kalbinin ekmegini ye kedi

Bence karışmayın. Her ne kadar diğer abinizle de babanızla da konuşsanız yengenize tavrı değişmeyecek. Değişirse de daha kötü şekilde değişecek. Karakterleri bu. Babanız anladığım kadarıyla yengeniz fakir bir aileden geldiği için gezme tozma tatil gibi şeyleri ona layık görmüyor. Çok acı.. diğer abi evli mi peki o niye bu kadar karışıyor yengesine? yengeniz de kendi hakkını savunacak çok gidip gelmeyecek kayınbabasına. Karıştırmayacak hayatına. Maalesef kendi hakkını savunamayan birisi için bir şey yapamazsınız.

Hepsini okumadım da evli barklı kocası olan bir kadına niye başkaları karışma gereği duyuyor? Kocası bir şey demiyorsa başkasına anasj da olsa babası da olsa bk yemek düşer afedersin

Yazdıklarınızda haklısınız benim de canımı sıkan bu zaten..
diğer abim de evli ama o karısıyla uyumlu onun karısı evden pek çıkmaz. Babam da diyor bir gelinim evde durmuyor bir gelinim evden çıkmıyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…