Çok çok haklısınız bu konuda gerçekten. Ben bu açıdan düşünemedim.ayrı eve çıkarlar bakın bir olay olur ne olur bilemem hayat.....yada kira zorlar yenge iş bulamaz yada iş bulduğu yerde fazla sosyalleşir bilemem...sonra sen verdin aklı sen yaptın sen ettin insanlar sever günah keçisi aramayı dikkatli olun nacizane.
He he zehir dilliyim senin konuşmanla ortalık dğzelecek doğru.Ne seviyesiz biriymişsiniz ya. Ortalık zaten karışık ben durulmasına yardımcı olabilir miyim diye danışıyorum ne zehir dillisiniz vallahi yazık
Kuru kafalı insanlar anlamaz müdahil olmaya devam. Coluk cocuğa kaldı bu mevzularAbinle konuşmussun bence daha fazla müdahil olma derim. Çünkü çok yakın dönemde kardeşimin eşi sıkıntıları arayıp bana anlatmaya ve ben sürekli bütün aileyi arayıp durumu toparlamaya çalıştım. Sonuç kardeşimle eşi iyi oldu, olan bize oldu sonra . Bence isterlerse kendileri hallederler.
Elimden geleni yaptım derim vicdanım rahat olur. Sizin aileniz göz göre göre birinin mutsuzluğuna sebep olsa aman banane mi dersiniz? Sonuçta ben onların kanları canlarıyım, beni atamazlar bana küsemezler. Nazım geçer bir şeyler söyleyebilirim belki etkisi olur ama az ama çok. Sonuçta ben milletin arasını bozmaya çalışmıyorum ki aksine iyi olsunlar istiyorum elimden gelen de yalnızca konuşmak. Biraz empati yapsanız.He he zehir dilliyim senin konuşmanla ortalık dğzelecek doğru.
28 yaşındayım kaldı ki 15 yaşında da olabilirdim bunun yaşla ne ilgisi var? 10 yaşında bile olabilirdim yahu. Doğruları söylemenin yaşla ilgisi ne?Kuru kafalı insanlar anlamaz müdahil olmaya devam. Coluk cocuğa kaldı bu mevzular
Ben olsam abimle konuşur ya karına laf ettirme ya da ordan taşın derdim , ayrıca çok hoşsun senin gibi görümce az bulunur , valla yengen ya boşanacak ya da ordan taşınacak başka da yolu yok , abinizde de iş yok , yine diyorum aile apartmanı pişmanlıktır...Yengemle konuştum. Canım çok sıkkın.
Yengemle abim aşk evliliği yaptılar ama birbirleriyle hiç uyumlu değiller. Yengem çok sosyal, abim evden çıkmıyor. Böyle olunca yengem hep arkadaşlarıyla çıkıyor dışarı. Ama bu kez de diğer abim ve babam laf ediyorlar sürekli çıkmasına.
Aile apartmanındalar. Yılda bir tatile gidiyorlar babamlar laf ediyor neden para harcıyorlar diye. Abim memur kendi maaşını yiyor ona rağmen söyleniyor bunlar. Babama kalsa para sadece biriktirmek için var harcanmak için değil.
Bugün araba park halindeyken biri gelip çarpmış onda da yengemi suçlamışlar. O sürekli gezdiği için başlarına bunlar geliyormuş.
Tüm detayları yazsam roman olur ama ben şunu danışmak istiyorum. Diğer abime yani yengemin kaynına, babama çok öfkeliyim. Abimle de zaten konuşacağım karının arkasında dur laf ettirme diye. Bunlar o apartmandan çıkmadan rahat etmeyecekler. Ama ben bu konuda onları teşvik edersem bana ne tepki verirler bilmiyorum. Abimi bu konuda desteklemek diğerlerini de uyarmak istiyorum ama işler daha mı sarpa sarar emin değilim. Bu konunun dışında mı kalmalıyım yoksa ben de duruma dahil olayım mı? Memlekette olsam direkt müdahil olurum ama uzaktayım. Şimdi dahil olduğumda da yengemin bana dert yandığı anlaşılacak sen kızımızı bize düşman mı edeceksin diye iyice tepki alabilir.
Abimle karına laf söylettirme diye kesin konuşacağım ama diğerlerine bu konuyu açmalı mıyım sizce?
Geline eziyet ediyorlar hem de kendi ailesi ne demek sanane , ailesini uyaracak tabiki de , keşke herkes böyle olsa da boşanmalar olmasa ...Sanane
O kadar haklısın kiBen karışmazdim chenneme giden yol iyi niyet taşları ile döşeli
Yengen ıcın ne kadar üzücü Bi cumleYengem abimi bi düğünde görmüş çok beğenmiş. Bugün şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim dedi.
Üslup!Hahahaha e onu diyorum işte sanane?
Canım çok tatlısınoy ne gorumceler var ya. yorum yapmiyorum gokten gorumce kedi yagsa basima benimki duser. kalbinin ekmegini ye kedi
Hepsini okumadım da evli barklı kocası olan bir kadına niye başkaları karışma gereği duyuyor? Kocası bir şey demiyorsa başkasına anasj da olsa babası da olsa bk yemek düşer afedersinYengemle konuştum. Canım çok sıkkın.
Yengemle abim aşk evliliği yaptılar ama birbirleriyle hiç uyumlu değiller. Yengem çok sosyal, abim evden çıkmıyor. Böyle olunca yengem hep arkadaşlarıyla çıkıyor dışarı. Ama bu kez de diğer abim ve babam laf ediyorlar sürekli çıkmasına.
Aile apartmanındalar. Yılda bir tatile gidiyorlar babamlar laf ediyor neden para harcıyorlar diye. Abim memur kendi maaşını yiyor ona rağmen söyleniyor bunlar. Babama kalsa para sadece biriktirmek için var harcanmak için değil.
Bugün araba park halindeyken biri gelip çarpmış onda da yengemi suçlamışlar. O sürekli gezdiği için başlarına bunlar geliyormuş.
Tüm detayları yazsam roman olur ama ben şunu danışmak istiyorum. Diğer abime yani yengemin kaynına, babama çok öfkeliyim. Abimle de zaten konuşacağım karının arkasında dur laf ettirme diye. Bunlar o apartmandan çıkmadan rahat etmeyecekler. Ama ben bu konuda onları teşvik edersem bana ne tepki verirler bilmiyorum. Abimi bu konuda desteklemek diğerlerini de uyarmak istiyorum ama işler daha mı sarpa sarar emin değilim. Bu konunun dışında mı kalmalıyım yoksa ben de duruma dahil olayım mı? Memlekette olsam direkt müdahil olurum ama uzaktayım. Şimdi dahil olduğumda da yengemin bana dert yandığı anlaşılacak sen kızımızı bize düşman mı edeceksin diye iyice tepki alabilir.
Abimle karına laf söylettirme diye kesin konuşacağım ama diğerlerine bu konuyu açmalı mıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?