cnm sen suan kac kilosun ..ben 69.9 gordum ama iki gundur yediyim icin 72 oldum tekrar deliriyorum ya resmen suanda kalkip yiyesim var buneya neoldu bana boyle onca kiloyu ver gel burda takil!!!!!
Kızlar Günaydın larrrrr...... veee emeğinin karşılığını alıyorsun 69.200 çıktım. .. simdi kendime yumurta haşlayıp güzel ve sağlıklı bir kahvaltı yapayım ... kızlar yaz geldi artk dikkat etmenin zamanı kendinizi kandirmayin.. siz istedginiz icin yiosunuz keyfiniz icin.. bizim cikolataya cipse ihtiyacimiz yok sağlıklida değil zaten.. cikolata düşkünü olanlara yemin etmelerini tavsiye ederim. . Gercekten zayıflamayi istiolarsa..coook işe yarior... hadi kızlar toplanin .... nerelerdesiniz
cnm bu abur cubur da insanda ne bağımlılık yapıyor yaaaaaaaaaaaaa
Bu sabah 69.200 çıktım yarın inşallah 68.900 u görürüm. .. bu arada ben hergün tartiliorum kızlar .. bana iyi geliyor...
Süper canm aynen devam. ... yaa benim bi oglum var 4 yasinda gözünü açar açmaz dışarı çıkmak istiyor zor kahvaltı yapıyoruz.. Belkide ondan hızlı veriyorum. Cok hareket li.bende dogal olarak onun peşinde:)kizlar bende bu sabah tartildim hatta sasirdim gecen hafta cuma 64dum simdi 62,5. Yanlis olmasin diye 2x tartildim sonuc ayni
Bu hafta aslinda pek iyi gitdi diyemem ama, belki de harektli dans etmek ise yaramisdir
Bu sabah 69.200 çıktım yarın inşallah 68.900 u görürüm. .. bu arada ben hergün tartiliorum kızlar .. bana iyi geliyor...
kizlar bende bu sabah tartildim hatta sasirdim gecen hafta cuma 64dum simdi 62,5. Yanlis olmasin diye 2x tartildim sonuc ayni
Bu hafta aslinda pek iyi gitdi diyemem ama, belki de harektli dans etmek ise yaramisdir
Süper canm aynen devam. ... yaa benim bi oglum var 4 yasinda gözünü açar açmaz dışarı çıkmak istiyor zor kahvaltı yapıyoruz.. Belkide ondan hızlı veriyorum. Cok hareket li.bende dogal olarak onun peşinde:)
Kızlar maşallah maşallah bana :) 68.900 çıktım. ...
Süper canm aynen devam. ... yaa benim bi oglum var 4 yasinda gözünü açar açmaz dışarı çıkmak istiyor zor kahvaltı yapıyoruz.. Belkide ondan hızlı veriyorum. Cok hareket li.bende dogal olarak onun peşinde:)
Kızlar maşallah maşallah bana :) 68.900 çıktım. ...
Bende gelebilir miyim
On kilo vermek istiyorum.
Konu sahibi kilomuz cokk yakin birnirimizi gazlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?