Kızlar ben cikolata bağımlısıym resmen.. ve sadece cikolata yüzünden kilo alıyorum ve veremiyorum. . Bundan iki ay once yemin ettim 69 u gorene kadar yemicem die ve iki gun once gördüm cok şükür. . Toplamda 10 kiilo verdim... simdi hedefim bi 10 kilo daha vermek... benimle bu yolda yürümek isteyen arkadaslara topigim açık . Ben hergün burda olacağım motivasyonum icin...
Hadi gel beraber verelim ,aslinda ben kolay kolay kimsenin topiyine yazmam kilo vermelerde falan ama bu aralar motivasyon yapmam lazim saldim kendimi buaralar cunku..kendimden bahsedecek olursam 88 kilodan 69.9kiloya 2/5ayda dusmus bir bayanim suanda hala devam ediyorum diyet gunlugumde var .bana ozel gunlugum diye her hafta cuma nekadar kilo vermisim diye yazip goruyorum ,ama dun moralim cok bozuldu butun gun yedim ,birde baktimki 69.9 dan 72.00 olmusum( iste buyuzden moralim cok bozuk toparlamam lazim kendimi ..60 kilo olamak istiyorum 10 kilo vermem lazim yani ..ama sunu soylim ben diyetteyken cok az,yiyen birisiyim gunde bir saat birbucuk saatte yuruyorum ..buarada 10 gun sonra 68 olucam kendime hedefler koydukca daha cabuk veriyorum kilolarimi hadi bakalim motive edelim birbirimizi.:))