yemin ettim 10 kilo verdim... simdi bi 10 kilo daha vermek için bu topikteyim...

Hadi gel beraber verelim ,aslinda ben kolay kolay kimsenin topiyine yazmam kilo vermelerde falan ama bu aralar motivasyon yapmam lazim saldim kendimi buaralar cunku..kendimden bahsedecek olursam 88 kilodan 69.9kiloya 2/5ayda dusmus bir bayanim suanda hala devam ediyorum diyet gunlugumde var .bana ozel gunlugum diye her hafta cuma nekadar kilo vermisim diye yazip goruyorum ,ama dun moralim cok bozuldu butun gun yedim ,birde baktimki 69.9 dan 72.00 olmusum( iste buyuzden moralim cok bozuk toparlamam lazim kendimi ..60 kilo olamak istiyorum 10 kilo vermem lazim yani ..ama sunu soylim ben diyetteyken cok az,yiyen birisiyim gunde bir saat birbucuk saatte yuruyorum ..buarada 10 gun sonra 68 olucam kendime hedefler koydukca daha cabuk veriyorum kilolarimi hadi bakalim motive edelim birbirimizi.:))

Aynen senle ayniyiz bende 69.900 u gördüm sonra 68.900 u gördüm ama yeminim bozulmustu iki gun yedim çıktım yine.. hedefe ulasana kadar tikapasa yemek yok...

ne nasil olacak canm... Abur cuburu kesip canin bisey istedginde uc dort findik ye yemek yerken pozisyonlar ini azalt olacak... Insallah

anlaşıldı kaptannnn

ben bu hafta pek menü bildirmicem çünkü niyetliyimm allah kabul ederse

isterseniz iftar ve sahur menüsünü bildirirmm

ona göre yorumlarsınızzzzzzzzz

kesinlikle kaçamak yokkk

kesinlikle abur cubur yokk

eğer canım birşey isterse acıp bura yazılacak

hemen hemen kilolarımız aynı

cuma bildirim yaparım inşşşşş

Tebrik ederim cnm :) bnde senin gibi abur cubura cok duskundum ama iki ay once diyete basladim abur cuburu beyaz ekmegi sekerli seyleri kestim. En son 27 mayista 10 kilo 400 grm vermistim :) smdi yarin yine kontrolum var bakalim verebilmis miyim, ins hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm bu abur cubur da insanda ne bağımlılık yapıyor yaaaaaaaaaaaaa

kızlar cuma verilen kilolarla bi liste yapalım ama bu listeyi her hafta aynı kişi yenilese olurmu diğer türlü çok karışıyor buradaki arkadaşlar hep 70 lerde bende 73 çıktım bu sabah ben herşeyden az az yemek istiyorum açlığı hiç sevmiyorum ama yedikden sonraki agırlık ve pişmanlık daha kötü bi duygu..

ah ah kim bilmezki o agirlik ve pismanlik duygusunu. Canim hergun mu tartiliyosun? bence sadece haftada 1x tartil

ah ah kim bilmezki o agirlik ve pismanlik duygusunu. Canim hergun mu tartiliyosun? bence sadece haftada 1x tartil

dayanamıyorum hergün çıkıyorum tartıya ne zaman kilo aldıgımı farketsem çıkmıyorum dayanırsam cumadan cumaya deneyeyim tartılmayı

Kizlar kilo bildirimlerini tutmaya gönüllü var mı .... her cuma tutulsun... bakalım haftanin şampiyon una :) :)

kizlar bugun ne yemisim onu yazicam:

7.45 1 kucuk kepekli yuvarlak ekmek yaninda da elma pekmezine yakin birsey yedim (sadece 1 surmelik kullandim)
12.50 2 kucuk kepekli yuvarlak ekmek yaninda light beyaz surme peynir
17.40 16 tane karalahana sarmasi yaninda yogurt (sanirim bunu yapmamam gerekirdi diye dusunuyorum)

Simdilik sadece bukadar, ama itirah edeyim ki tatli krizim gene tuttu. Netten hafif tatli tarifleri mi arasam acaba

Canm bu krizler birakmaz pesimizi hic arama

elkemeyi unutmusum, sabah ac karnina tam 500ml su ictim

Canm bu krizler birakmaz pesimizi hic arama

haklisin canim motive olmak icin basari hikayeler ve fotolara bakiyordum. Eger gercekten istiyorsam yapicam, mecburum. gecen hafta staj'im bir aksam yemegi duzenlemisti. ben, patronum ve 3 yabanci staj'erler (2izi kiz). Orada o masada kendimi hic rahat hissetmedim, sanki her yedimde ve arada kizlarin gozu sanki hep bana kayar gibiydi (tabii ne kadar dogru bilmiyorum ama bunu farkettim iste). en guzeliyse benim tabagim onlarinkinden daha doluydu ama yemin ederim bunu bilerek yapmadim, sonucta ilk defa oyle bir yerde yemek yedim ve ne yemem konusunda da pek bir fikrim yoktu. sonra bunu onerdiler. Oburleride cok az (ama onlarinkine guvenemedim, belki domuz olur yada herangi birsey olur diye).
Bir de masallah ikiside tig gibiler, tabii bakarlar. Ama nedense genelde hic kilo takintisi olmayan kisiler, kilolu insanlarin hep cok yagli hep cok asiri hep hep yedigini dusunuyorlar, bunuda beni cok uzuyo

Kızlar Günaydın larrrrr...... veee emeğinin karşılığını alıyorsun 69.200 çıktım. .. simdi kendime yumurta haşlayıp güzel ve sağlıklı bir kahvaltı yapayım ... kızlar yaz geldi artk dikkat etmenin zamanı kendinizi kandirmayin.. siz istedginiz icin yiosunuz keyfiniz icin.. bizim cikolataya cipse ihtiyacimiz yok sağlıklida değil zaten.. cikolata düşkünü olanlara yemin etmelerini tavsiye ederim. . Gercekten zayıflamayi istiolarsa..coook işe yarior... hadi kızlar toplanin .... nerelerdesiniz

günaydın

hayırlı kandilleriniz olsunnnnn

ay yemini tutamam diye korkuyomm bu hafta oruçluyum zatiiii

ama kendi kendime söz verdim 66 kg görünceye kadar kaçamak yapmıcam inş. Başarılı olrummmmmm

4 gündür hiç kaçamak yapmadım

ağzıma bir lokma dahil ekmek koymadım ekmeği genelde kahvaltı tüketirimm

makrna pilav yemedimmm

fakat sahuru genelde

badem ceviz üzüm kuru kaysı ile yaptımmmm

inş hedefim ramazana kadar 65 kg olmakkkkk

Cnm sen suan kac kilosun ..ben 69.9 gordum ama iki gundur yediyim icin 72 oldum tekrar deliriyorum ya resmen suanda kalkip yiyesim var buneya neoldu bana boyle onca kiloyu ver gel burda takil!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…