Kızlar ben cikolata bağımlısıym resmen.. ve sadece cikolata yüzünden kilo alıyorum ve veremiyorum. . Bundan iki ay once yemin ettim 69 u gorene kadar yemicem die ve iki gun once gördüm cok şükür. . Toplamda 10 kiilo verdim... simdi hedefim bi 10 kilo daha vermek... benimle bu yolda yürümek isteyen arkadaslara topigim açık . Ben hergün burda olacağım motivasyonum icin...
Her cuma tarti günümüz kizlar .... yapamam yok...
Vericem dicez vericezzz
eh nasıl olacak bu iş
Hadi gel beraber verelim ,aslinda ben kolay kolay kimsenin topiyine yazmam kilo vermelerde falan ama bu aralar motivasyon yapmam lazim saldim kendimi buaralar cunku..kendimden bahsedecek olursam 88 kilodan 69.9kiloya 2/5ayda dusmus bir bayanim suanda hala devam ediyorum diyet gunlugumde var .bana ozel gunlugum diye her hafta cuma nekadar kilo vermisim diye yazip goruyorum ,ama dun moralim cok bozuldu butun gun yedim ,birde baktimki 69.9 dan 72.00 olmusum( iste buyuzden moralim cok bozuk toparlamam lazim kendimi ..60 kilo olamak istiyorum 10 kilo vermem lazim yani ..ama sunu soylim ben diyetteyken cok az,yiyen birisiyim gunde bir saat birbucuk saatte yuruyorum ..buarada 10 gun sonra 68 olucam kendime hedefler koydukca daha cabuk veriyorum kilolarimi hadi bakalim motive edelim birbirimizi.:))
ne nasil olacak canm... Abur cuburu kesip canin bisey istedginde uc dort findik ye yemek yerken pozisyonlar ini azalt olacak... Insallah
Kızlar ben cikolata bağımlısıym resmen.. ve sadece cikolata yüzünden kilo alıyorum ve veremiyorum. . Bundan iki ay once yemin ettim 69 u gorene kadar yemicem die ve iki gun once gördüm cok şükür. . Toplamda 10 kiilo verdim... simdi hedefim bi 10 kilo daha vermek... benimle bu yolda yürümek isteyen arkadaslara topigim açık . Ben hergün burda olacağım motivasyonum icin...
tebrik ederim cnm :) bnde senin gibi abur cubura cok duskundum ama iki ay once diyete basladim abur cuburu beyaz ekmegi sekerli seyleri kestim. En son 27 mayista 10 kilo 400 grm vermistim :) smdi yarin yine kontrolum var bakalim verebilmis miyim, ins hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar cuma verilen kilolarla bi liste yapalım ama bu listeyi her hafta aynı kişi yenilese olurmu diğer türlü çok karışıyor buradaki arkadaşlar hep 70 lerde bende 73 çıktım bu sabah ben herşeyden az az yemek istiyorum açlığı hiç sevmiyorum ama yedikden sonraki agırlık ve pişmanlık daha kötü bi duygu..
Neden olmasın ne demek canm... olacak inşallah ..onun icin birdayiz hepimiz
ah ah kim bilmezki o agirlik ve pismanlik duygusunu. Canim hergun mu tartiliyosun? bence sadece haftada 1x tartil
kizlar bugun ne yemisim onu yazicam:
7.45 1 kucuk kepekli yuvarlak ekmek yaninda da elma pekmezine yakin birsey yedim (sadece 1 surmelik kullandim)
12.50 2 kucuk kepekli yuvarlak ekmek yaninda light beyaz surme peynir
17.40 16 tane karalahana sarmasi yaninda yogurt (sanirim bunu yapmamam gerekirdi diye dusunuyorum)
Simdilik sadece bukadar, ama itirah edeyim ki tatli krizim gene tuttu. Netten hafif tatli tarifleri mi arasam acaba
elkemeyi unutmusum, sabah ac karnina tam 500ml su ictimkizlar bugun ne yemisim onu yazicam:
7.45 1 kucuk kepekli yuvarlak ekmek yaninda da elma pekmezine yakin birsey yedim (sadece 1 surmelik kullandim)
12.50 2 kucuk kepekli yuvarlak ekmek yaninda light beyaz surme peynir
17.40 16 tane karalahana sarmasi yaninda yogurt (sanirim bunu yapmamam gerekirdi diye dusunuyorum)
Simdilik sadece bukadar, ama itirah edeyim ki tatli krizim gene tuttu. Netten hafif tatli tarifleri mi arasam acaba
Canm bu krizler birakmaz pesimizi hic arama
kızlar günaydın larrrrr...... Veee emeğinin karşılığını alıyorsun 69.200 çıktım. .. Simdi kendime yumurta haşlayıp güzel ve sağlıklı bir kahvaltı yapayım ... Kızlar yaz geldi artk dikkat etmenin zamanı kendinizi kandirmayin.. Siz istedginiz icin yiosunuz keyfiniz icin.. Bizim cikolataya cipse ihtiyacimiz yok sağlıklida değil zaten.. Cikolata düşkünü olanlara yemin etmelerini tavsiye ederim. . Gercekten zayıflamayi istiolarsa..coook işe yarior... Hadi kızlar toplanin .... Nerelerdesiniz
günaydın
hayırlı kandilleriniz olsunnnnn
ay yemini tutamam diye korkuyomm bu hafta oruçluyum zatiiii
ama kendi kendime söz verdim 66 kg görünceye kadar kaçamak yapmıcam inş. Başarılı olrummmmmm
4 gündür hiç kaçamak yapmadım
ağzıma bir lokma dahil ekmek koymadım ekmeği genelde kahvaltı tüketirimm
makrna pilav yemedimmm
fakat sahuru genelde
badem ceviz üzüm kuru kaysı ile yaptımmmm
inş hedefim ramazana kadar 65 kg olmakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?