• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemin ettim 10 kilo verdim... simdi bi 10 kilo daha vermek için bu topikteyim...

cnm sen suan kac kilosun ..ben 69.9 gordum ama iki gundur yediyim icin 72 oldum tekrar deliriyorum ya resmen suanda kalkip yiyesim var buneya neoldu bana boyle onca kiloyu ver gel burda takil!!!!!

canmı ben pazartesi 68 kg idimm

ama sanki az inöiş gibi hissediyommm

eğer canm birşey yemek isterse

ilk tercihin koca bardak bir su suyun içne limon sıkabilrisn

baktın geçmedi bir tane salatalığı tadını çıkara çıkara ye

yine geçmedi bir bardak ayran iç

mümkün oldukça kalorisi az şeyler tercih et

içitiğin su şişesine çubuk tarçın at ki tatlı ihtiyacın gitsin

canın ne istiyorsa eğer kokla koy

inan yediğin şeyler sana sadece kilo olarak döner başka bişeye yaramaz

ben kendimi böyle telkin ediyorum zor oluyor ama yapacak bişi yokkk

Kızlar Günaydın larrrrr...... veee emeğinin karşılığını alıyorsun 69.200 çıktım. .. simdi kendime yumurta haşlayıp güzel ve sağlıklı bir kahvaltı yapayım ... kızlar yaz geldi artk dikkat etmenin zamanı kendinizi kandirmayin.. siz istedginiz icin yiosunuz keyfiniz icin.. bizim cikolataya cipse ihtiyacimiz yok sağlıklida değil zaten.. cikolata düşkünü olanlara yemin etmelerini tavsiye ederim. . Gercekten zayıflamayi istiolarsa..coook işe yarior... hadi kızlar toplanin .... nerelerdesiniz

masallah canim:nazar:

Berat Kandilimiz mubarek olsun, Rabbim hayirlisiyla cumlemizin dualarini kabul etsin insallah.

bende varım evlenince 10 kilo aldım tatile gidicem vermem lazım

evet kizlarr, bugunki yediklerim:

ac karnina 500ml su
7.40 1 omlet, 3 yumurta kullandim, kara biber, ve az beyaz peynir

12.30 2 kepekli ekmek, biri beyaz light surme peynirli diyeri ise findik ezmeli

17.45 1,5 tabak pirasa yemegi yedim, az yogurt

evet bukadar, Yaglilari abartmisim galiba:17:

Son düzenleme:
Bu sabah 69.200 çıktım yarın inşallah 68.900 u görürüm. .. bu arada ben hergün tartiliorum kızlar .. bana iyi geliyor...

Bu sabah 69.200 çıktım yarın inşallah 68.900 u görürüm. .. bu arada ben hergün tartiliorum kızlar .. bana iyi geliyor...

canim hergun tartiliyosun tamanda, hergun bukadar kilo vermek zararli deyilmi, dikkat et kendine. bence haftada 1 ya da iki kilo daha iyi gibi.

kizlar bende bu sabah tartildim hatta sasirdim gecen hafta cuma 64dum simdi 62,5. Yanlis olmasin diye 2x tartildim sonuc ayni:8:
Bu hafta aslinda pek iyi gitdi diyemem ama, belki de harektli dans etmek ise yaramisdir:21:

kizlar bende bu sabah tartildim hatta sasirdim gecen hafta cuma 64dum simdi 62,5. Yanlis olmasin diye 2x tartildim sonuc ayni:8:
Bu hafta aslinda pek iyi gitdi diyemem ama, belki de harektli dans etmek ise yaramisdir:21:
Süper canm aynen devam. ... yaa benim bi oglum var 4 yasinda gözünü açar açmaz dışarı çıkmak istiyor zor kahvaltı yapıyoruz.. Belkide ondan hızlı veriyorum. Cok hareket li.bende dogal olarak onun peşinde:)

kendini böyle motive ediyorsun

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Süper canm aynen devam. ... yaa benim bi oglum var 4 yasinda gözünü açar açmaz dışarı çıkmak istiyor zor kahvaltı yapıyoruz.. Belkide ondan hızlı veriyorum. Cok hareket li.bende dogal olarak onun peşinde:)

oh da ne istiyon oğlan sayesinde kilocuklerında gidiyorrrrrr

Kızlar maşallah maşallah bana :) 68.900 çıktım. ...

:nazar::nazar::nazar::nazar:

bugün cuma ve hepimiz için başlanğıç olsun...
benim başlangıç kilom 72.5
liste kim yapacak ben seve seve yapardım ama şuan bile zor girdim
merak ediyorum haftaya kim birinci olcak.....

masallah:nazar: anne merak etme ben seni istedigin kilo ya kavusman icin yardim ederim demeye getiriyor herhalde:16:

Son düzenleme:
Teşekkürler kızlar. ... daha hedefe cok yolumuz uzun... acikinca karpuz yiyin fındık yiyin ... ya artk diyet yapmak degil benimki gercekten yasam tarzi oldu...:) taze fasulye ayyy hem kalorisizz hem cok lezzetli yaninda da yogurt karpuz salata... ohhhh miss

Bende gelebilir miyim
On kilo vermek istiyorum.
Konu sahibi kilomuz cokk yakin birnirimizi gazlariz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy misafir im gelio temizlik yemek derken bisey yiyemedim dogru duzgun .. giyinirken demin tartildim amannnnn bide ne göreyim :) :) 68.500 çıktım. .. ama sanırım 6 tane dolma yedim zeytinyağlı. ... aksamda abartmadan biseyler yerim ... kızlar ben pazartesi kv. Gidiyorum ve bi hafta yokum nette yok ne yapicam bilmiyorum sizsiz :) :) sakın yoklugumu aratmayin tam gaz devam

Back