• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemin ettim 10 kilo verdim... simdi bi 10 kilo daha vermek için bu topikteyim...

ah ah ben ne yapıcam şimdi 69 gören ben hala yiyorum ve 73.5 çıktım ben böyle değildim ne oldu bana:53: böyle çok azimliydim çok istekliydim :43: nazarmı deydi bana yaaaaa offffffffff:43::43:

Selamlar. Ben de 78 79 arası gidip geliyorumm. Geçen yaz 89 kiloydum. Diyetle verdim. Daha devam edemiyorum. Ama dediğiniz gibi yaşam tarzı haline getirmek önemli olan... Ben de varım!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy misafir im gelio temizlik yemek derken bisey yiyemedim dogru duzgun .. giyinirken demin tartildim amannnnn bide ne göreyim :) :) 68.500 çıktım. .. ama sanırım 6 tane dolma yedim zeytinyağlı. ... aksamda abartmadan biseyler yerim ... kızlar ben pazartesi kv. Gidiyorum ve bi hafta yokum nette yok ne yapicam bilmiyorum sizsiz :) :) sakın yoklugumu aratmayin tam gaz devam

ah canim cok uzgunum ama bugun malasef kizartma yedim:14: eve geldigimde birde bir baktim annem masayi donatmis. Ama sonrasinda en az 2.5 - 3 saat yuruduk uf cok yoruldum bugun.
Ama soz yarin dikkat edicem.

Sana iyi keyifler canim:16:

ah ah ben ne yapıcam şimdi 69 gören ben hala yiyorum ve 73.5 çıktım ben böyle değildim ne oldu bana:53: böyle çok azimliydim çok istekliydim :43: nazarmı deydi bana yaaaaa offffffffff:43::43:

ah canim benim, bende bir ara baya azimliydim, onumde herturlu sevdigim yemekleri yedikleri halde bile yemezdim, ama simdi off.

Kızlar topigimize kural koyuyorum... herkes azimli olacak azimliydim demek yok yapamam demek yok yapabilir miyim demek yok... kendi kendinizi gaza getirin başta. .. ben yaparm biz yapariz diyecegiz kızlar. ..umutsuz olmak yok kacamak yapinca hayiflanmak yok olsun yedim amaa telafide etmesini bilirim demek var anlatabilio muyum canlarim.... siz yaparsiniz...bu isi beraber basaracagizzz.bu bizim elimizde

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum tek başına kolay olmuyor pek :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende varımmm kızlarr 75 kiloyum şimdilik bi 10 kilo veriyim sonrasına bakarız abimin düğünü varrrr veremezsem bittim kıyafette bulamam,bulsam bile yakışmaz :5:

beni de alın aranızaaa kilom 62. 7 kilo vermek istiyorum inşallah başarırım adımölçer alıcam ve her gün 10000 adımı tamamlıycm inşallah diyeti de eklersem çabucak veririm diye umuyorum

Kızlar topigimize kural koyuyorum... herkes azimli olacak azimliydim demek yok yapamam demek yok yapabilir miyim demek yok... kendi kendinizi gaza getirin başta. .. ben yaparm biz yapariz diyecegiz kızlar. ..umutsuz olmak yok kacamak yapinca hayiflanmak yok olsun yedim amaa telafide etmesini bilirim demek var anlatabilio muyum canlarim.... siz yaparsiniz...bu isi beraber basaracagizzz.bu bizim elimizde

Canim ya, Rabbim sende razin olsun. Gercekten dogru soyluyorsun. Basaricagiz. Evelki gun hareket edememistim onun yerine bol bol yuruyus yaptim, zaten yarin da okul var, merdivenler saolsun, orada bacaklarimi hissedemiyorum bile (okula mi yoksa spor salonuna mi gidiyorum belirsiz:))

Canim ya, Rabbim sende razin olsun. Gercekten dogru soyluyorsun. Basaricagiz. Evelki gun hareket edememistim onun yerine bol bol yuruyus yaptim, zaten yarin da okul var, merdivenler saolsun, orada bacaklarimi hissedemiyorum bile (okula mi yoksa spor salonuna mi gidiyorum belirsiz:))

Iyi canm ne guzel iste senin icin avantaj bu... bende dün kacrdim biraz misaflerden arta kalanlari yedim ertesi gun :) :) ama yarin kayinvalideme gidyorm yardm etmeye temizlik falan yapıyorm derken sanırım iki kilo veririm bi haftada....
Bak minecim ben firsat bulabilirsem girmeye caliscam ama giremezsem hergun yaz sakin birakma bi hafta sonra seni burda görmek istiyorum. .. hatta bana mervecim iki kilo verdim ben dersende süper olur. .:)

Iyi canm ne guzel iste senin icin avantaj bu... bende dün kacrdim biraz misaflerden arta kalanlari yedim ertesi gun :) :) ama yarin kayinvalideme gidyorm yardm etmeye temizlik falan yapıyorm derken sanırım iki kilo veririm bi haftada....
Bak minecim ben firsat bulabilirsem girmeye caliscam ama giremezsem hergun yaz sakin birakma bi hafta sonra seni burda görmek istiyorum. .. hatta bana mervecim iki kilo verdim ben dersende süper olur. .:)

masallah canim temizlik bahanesiyle verirsin insallah canim. Bende son iki gundur yemeklerin icine su hani acili sambal soslarindan oluyor ya, onlardan ekliyorum (aslinda aci ile aram hic ama hic yoktur, hatta Rabbimin gucune gitmesin, felaket yutkundum, zor yedim ama yedim)Ayiptir soylemesi sonrasinda tuvalete kosturuyor beni:17: Bi keresinde nette okumustum aci iyi geliyomus diye.

Kızlar ben cikolata bağımlısıym resmen.. ve sadece cikolata yüzünden kilo alıyorum ve veremiyorum. . Bundan iki ay once yemin ettim 69 u gorene kadar yemicem die ve iki gun once gördüm cok şükür. . Toplamda 10 kiilo verdim... simdi hedefim bi 10 kilo daha vermek... benimle bu yolda yürümek isteyen arkadaslara topigim açık . Ben hergün burda olacağım motivasyonum icin...

tatlım 2 aydamı 10 kilo verdin....
:49:

Back