• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemin ettim 10 kilo verdim... simdi bi 10 kilo daha vermek için bu topikteyim...

ben 72.2 geldim geçen haftadan beri 300 gr cık

ben artik hergun tartilmaya karar verdim. Sizde durumlar nasil kizlar, bakiyorumda pek fazla kisi uramiyor artik buraya.

Ay bana da yer var mıı :( Ben Nisan'ın 15'inde diyete başladım makarnayı pilavı azalttım.Aburcuburu kestim.Sağlıklı beslenmeye başladım 65 kilodan 57 kiloya düştüm.Ama ramazan araya bi girdi.Şuan 59 olmuşum.Nasıl sinirim bozulduu :'( Hedefim 55 olmak.Yardım eder misiniz bana??Destek çıkın olur mu?Son iki gündür cips ve çikolataya vurdum kendimi çok pişmanım :43: Ama kararlıyım.Verecm o kiloları.Her gün ne yediğimi burda paylaşçam. adım Ayça bu arada

Ay bana da yer var mıı :( Ben Nisan'ın 15'inde diyete başladım makarnayı pilavı azalttım.Aburcuburu kestim.Sağlıklı beslenmeye başladım 65 kilodan 57 kiloya düştüm.Ama ramazan araya bi girdi.Şuan 59 olmuşum.Nasıl sinirim bozulduu :'( Hedefim 55 olmak.Yardım eder misiniz bana??Destek çıkın olur mu?Son iki gündür cips ve çikolataya vurdum kendimi çok pişmanım :43: Ama kararlıyım.Verecm o kiloları.Her gün ne yediğimi burda paylaşçam. adım Ayça bu arada
Canm diger topigime gel beraber verelim... topigin adi bayrama kadar 5 kilo die baslio :) görüşmek üzere

Back